Soba uređenje Ideje za dječake

Planiranje da ukrasite svoj sina sobi? Pa, dolazi do soba ukrašavanje ideje za dječake može biti stvarno zabava. Možete uzeti u obzir njegove omiljene boje, njegove interese i kako on želi koristiti sobu. Ups .. Zaboravio sam lud dodati prijatelje, njegova omiljena superjunaka, beskrajne popis sportskih superzvijezda, te razmetljivom gusara i vrlo glasno i ružno dinosaura koje svakako treba imati na umu. Ovdje su neke dječaci soba dekoracije koje je sigurno da bude hit sa svojim dijete.
Dječaci Soba uređenje Ideje
Jungle Safari: Životinje su pouzdan način da se oduševiti sve mlade djece. This ukrašavanja ideja može raditi velik za vrtić. Izgled životinja može biti u rasponu od realne umjetnička djela i zid murals životinja na prikazima slatka crtani životinja. Osim na raspon životinja možete dodati vinove loze, drveće i druge lisnato lišće u sliku. Ako ne želite da boje zidova možete ići za životinje portreti, platno grafika i zidne zavjese za dekoriranje vašeg sina sobi. Pročitajte više na djecu ideja soba slikarstva. Za druge aspekte dekora i pribor možete odabrati safari posteljinu i popluni sa šarenim aplike životinja, safari igračaka grudi i sladak mali životinja stolac stol postavljen. Prekrasna džungla priče lampa hlad i životinja izrez tepih može završiti dekor za njegovu sobu. Pročitajte više na djecu spavaća soba dekor.
Superheroes Tema: Snažan i iznenađujuće, to su svakako riječima opisati dekoracije koje će vašeg djeteta omiljeni strip junaci dolaze u život. Dakle, ako vaše dijete voli Iron Man zatim odaberite posteljinu zbirke sadrže jastuci, prijevare, i baca da su Iron Man se vratio u život. Za zidove možete imati svoj vlastiti vrlo div Iron murals čovjek zid, naljepnice, zidne naljepnice i tiskanih grafika zid.
Sport Tema: Ako imate die-hard fanatik baseball kao sin, onda je to svakako tema za vas. Možete ukrasiti dječju sobu s karticama, figure, ili čak punoj veličini zid murals neke od njegovih omiljenih igrača iz dječjom omiljene reprezentacije. Ja osobno ljubav onima oguliti i staviti bejzbol murals scorecard zid. Druge pribor i dekoracije sobe za dječake vedro obojena su popluni sa sportskim lopte, tenisice, kacige, univerzitet slova i još mnogo toga. Da biste dovršili instalaciju pogledajte tepih obliku bejzbol terenu, cool sportski svjetiljku i sportske aktivnosti tematske tablice.
Automobili Tema: da li ćete dobiti inspiraciju iz Disney Pixar Cars film, ili iz NASCAR krugova, ove teme je sve vrijeme hit sa svim mladim fanovima utrke. Na vrh it off imate ovaj veliki asortiman NASCAR zid Decals, granice i naljepnice. Možete karta napredak u malo racer s jarke Automobili grafikona Movie rast. Osim toga postoje funky auto lampa nijanse i izrez područje rugs. Umjesto redovite krevet, za spavaća soba namještaja, možete se odlučiti za automobil krevet. Pročitajte više na dječje spavaće sobe namještaj.
Vanjski prostor Tema: Ovo je moj osam godina stara nećak je omiljena tema. A samozvani teže astronaut, malo dijete samo ga volio kad moja sestra uređena u sobu da nalikuju jedna letjelica koja je na putovanje kroz zvijezde. Osim na zidove koji su oslikan kao svemirski brod rupe s pogledom na zvijezde, planete i galaksije, tu je i zid zidnih nalik ploči svemirski brod kontrole. Ona je također imao taj svjež obličje zelenih raketa lampa i rezonantan plavi grudnjak posteljinu s raketama i galaksija.
Za više boravak ukrašavanja ideje za dječake, opširnije na:, Room Makeover ideje za dječake, Room Ideje za uređenje Dečki, a grčki filozof Platon nekoć rekao je sve životinje, dječak je najviše neizvodljiv. Pa, ako ste jedan od onih sretnika koji idu kući roditelja svaki dan pronaći piling zid plakata, razbacani odjeća i ostatke hrane u sobu sina, onda vjerojatno znate što to znači mudrac. Dakle, umjesto umnožavanje sobe ukrašavanja ideja za dječaka koje možete naći u svim tim sjajnim časopisima, tražiti nešto originalni uzimajući u obzir potrebe svog djeteta. Pobrinite se da imate dovoljno prostora za odlaganje i skladištenje i samo hrpe košara staviti sve svoje igračke i ostale stvari u slučajan. Nakon svih krajnji cilj za sve Kid's dekor je stvoriti prostor za vašeg sina da se opustite i igrati u, nego čišćenje neurednih nereda.