Brak Savjeti za žene

Dame, ovdje je pitanje za vas. Kako mnogi od vas tvrde da se znajući što je to što muškarci žele, ili tražiti u brak? Nema čekati ...Prije nego što odgovoriti na to, neka me preformulirati to pitanje malo. Kako mnogi od vas pouzdano može podići ruke i tvrde da znaju što to točno je da muškarci žele, ili tražiti u brak?
Hmm ...Vi stvarno mislite da tako? Mislim, ti apsolutno siguran da znate svi da oženjen čovjek želi, želi, ili očekuje od svoje supruge? Hmm ...Da, vidim da malo unsurety puzanje u koji uskrisi ruke Vama. Inače, opustiti, draga moja žena, nema potrebe uzrujavati. U svakom slučaju, žene su put bolji u smislu razumijevanja potrebe i želje svojih muškaraca, nego obrnuto. Međutim, još uvijek postoje neke nedostaju praznine, što ako žena može ispuniti, može osigurati čudesno sretan i dugotrajan bračni život sa svojim mužem. Sljedeći komada šaljive braka savjeta za žene nisu ništa drugo nego one nedostaju praznine (uz malo iznutra informacija!).
Brak Savjeti za žene # 1; Space. Dajte vaš čovjek njegova prostora. Većina žena su čuli o ovoj, mnogi čak su ga razumjeli, no vrlo malo, zapravo ga provede. Čovjek je um je tajanstveni labirint. S vremena na vrijeme, to se ne oslanja na logiku, već na instinkt, ili crijevo osjećaj, ili njegovo raspoloženje. At times, najbolje je pravedan pustiti mu biti. Neka učiniti svoj stvar i on ću biti najsretniji čovjek u gradu, koja zauzvrat, je dobro za vas previše!
Brak Savjeti za žene # 2; Ako ste ići u kupovinu sa svojim čovjekom i uhvatiti ga Bacimo li pogled na još vruće žena preko puta ulice, Ispričat ću vam, to je potpuno normalno. 101 od 100 dečki imaju lutanja oka. Mislim, mi smo rođene s njim. To je kod nas krv! Međutim, to ne znači da smo vara ili da smo varanje. Nemojte brkati lutalica oka kao znak nevjere. Tako u osnovi,; tvoj tip provjere drugom ženom? Savršeno normalno.; Tvoj tip checking out drugog čovjek? SADA, ste dobio neki brige!
Brak Savjeti za žene # 3; Ako njegov stari školskim prijateljima telefon do informirati o last minute utakmicu, na isti dan koju oboje imali planove ponoviti kuhinju; uzeti dubok dah, brojati do pet, dati mu slatko osmijeh (čak ako je varanje!), i dopustiti mu ići. Vjerujte mi, geste poput ove doista računati i oni ne pomažu u jačanju veza između supruga i supruge.
Brak Savjeti za žene # 4; Čovjek i stroj imaju odnos vlastite, i jedan koji rijetko interpretira ili razumio žene. Muškarci su opsjednut sa freakishly svoje automobile, sustava kućnog kina, i drugih sličnih elektroničkih gadgets and Gizmos. Ove stvari čine čovjeku teritorij 'i trespassers nisu općenito prihvaćen s otvorenim rukama.
Brak Savjetovanje za žene # 5; Za sve žene koje smatraju da su muškarci bezdušan stvorenja izrađene od kamena, Ispričat ću vam, to nije baš slučaj. Muškarci su poput kokosi. Možemo se čini da sve kamenit, gruffy i teško izvana, ali je baba unutar svakog od nas. Kako dobro i pametno žena identificira joj čovjek je soft spot (i to koristi da joj prednost!), Često se određuje koliko je jak njihov obveznica, kako živi svoju romansu je, i kako njihov odnos ostaje glatka.
Brak Savjetovanje za žene # 6, najbolji način (i vjerujte mi, to je najbrže!) dovođenja natrag u život, naizgled dosadno brak je kroz sex. Ništa djeluje bolje. To je vaš adut kartice, kalauz, mali iskra koji odmah raste u bijesan vatrena kugla. Vjerujte mi žene, najbolji način da dođete do čovjekova srca je ne kroz trbuh, ali kroz sobu!
Brak Savjeti za žene # 7, mladenci žena, imajte na umu sljedeće točke. Jedna stvar da se žena mora izbjeći po svaku cijenu je back-sjedalo u vožnji. Muškarci su sposobni vozači, i da budem iskren, puno bolje previše! Natrag sjedala vožnje je strogo NE. To smetati nas kao lud. Oh, i budući da smo na ovu temu, ovdje je još jedna točka. Kada vozite na nepoznatom mjestu i uz nepoznati put, ako se nađe u nepoznatom teritoriju, vaš će muškarac čekati gotovo do vječnosti, prije nego što on priznaje da je on izgubio. To je tip stvar. Tu nema logike da ga, ja potpuno slažu, a to je ono što jest. Će se dogoditi. Stoga, najbolje što možete učiniti u takvoj situaciji je, neka podoba Internet vanjska strana stvari za sebe. Smola u sa vaše prijedloge rješenja ili samo nakon što je iskoristio njegov. Za vas to može zvučati kao sasvim apsurdno što učiniti, a te bi trebao to učiniti. To je samo jedna od onih stvari koje nemaju objašnjenje.
Brak Savjeti za Žene # 8; Dame, potaknuti vaše čovjeka ego s vremena na vrijeme i da ga se osjećate dobro o sebi. To je tip stvar, opet, nema stvarne logike da ga. slavite ga za dobro obavljen posao, čak i ako to je kao blesav, ili jednostavno kao dolikuje žarulju, ili promjena vaše bebe pelene. Izrada muškarac osjećati dobro o sebi will bumerang natrag u korist za sebe.
Brak Savjetovanje za žene # 9; kraju, prihvatiti vašeg muškarca i ljubiti ga za ono što je on. On svibanj zaboraviti tvoj rođendan, kupiti krivi izbor za pranje posuđa deterdžentom, odsutnog iskreno vas hrpa prekrasnih svježe cvijeće koje ste alergični na žalost, i upustiti se u rijetkim misiju čišćenja kuće, koji samo rezultate u ga ostavljajući ga u veći nered nego što je to izvorno. Ali ne zaboravite, u isto vrijeme, on je također onaj koji će te pokriti sa svojim jaknu vrijeme prohladno ponoći hoda, pokušajte svoju ruku na urnebesno glup poezije samo zato što vam on zna kao i pjesme, i strpljivo postavljena sa svim svojim promjene raspoloženja i želje za to vrijeme od mjesec dana. Da, muškarci su glup, ali vrlo dopadljiv način. Ljubav ga je zdušno i pokazati mu da radite, i on će biti tvoje da njegujemo za životno vezan blaženstva.
Brak Savjeti za žene # 10; posljednja, ali definitivno ne i najmanje važno, osmijeh. Ništa čini žena ljepša od njene ljupke osmijeh ne. Žene rijetko shvatiti neizmjernu moć svojim lijepim osmjesima. To može napraviti najgrublji i najteža ljudi idu slaba na koljenima. To može ukrotiti jednog lava od čovjeka u nešto što želite maziti protiv. Bljesak taj osmijeh može rastopiti svoje srce, te držati blizu, i nikad apart. (To je bio moj linije usput!). Dakle dame, osmijeh više! Mi jednostavno ga vole kada to učinite!
Pa, Madams and mesdemoiselles, da je malo ono što bih nazvao 'light-hearted, smiješne brak savjet za žene'. Mladenci dame, ovdje je neke posebne brak savjete za mladence. Ako želite i dati svojim muževima nešto za čitati, ovdje je neki braka savjeti za muškarci na raspolaganju. Sve do susrećemo opet, vidi ya dame!