Ljuštiti lice kod kuće

Šminka sigurno ne čine jedan je koža izgleda besprijekorno. Ali što ima besprijekornu kožu prirodno? Dobivanje lica i masaže učinjeno na izmuzišta ne donosi dobre rezultate. Međutim, činjenica je da takvi tretmani su skupi. Ali dobra vijest je da postoji jedan broj home lijekova za prirodne kože njegu. Uz dobru prehrambene navike, redovito kože i skrb kod kuće je najbolji način da imaju, naravno, užaren kože. Jedna od aspekata za njegu kože je da se ljuštiti kožu redovito. Ovdje je kako možemo piling lica kod kuće.
Prednosti piling lica kod kuće
Piling je postupak kojim se mrtve stanice kože uklanjaju se s površine. Rezultat toga je da su mlađi slojevi kože koje se nalaze ispod sloj mrtve kože doveo na površinu. To nedvojbeno pruža koži mlađe izgleda. Drugo procesa i povećava opskrbu krvi i hranjivim tvarima na koži lica. Piling kože smanjuje fine linije koje u konačnici rezultirati bore.
Kako to Ljuštiti Your Face kod kuće?
Čovjek ne može samo krenuti trljanje piling izravno na kožu. Prvo vezati kosu leđa ili staviti glavu, tako da kosa ne pada po licu dok ljuštiti koža prirodno. Zatim slijedite korake koji su dati u nastavku da biste dobili najbolje rezultate.
Ljuštiti lica kod kuće - očistiti, a prvi korak piling kože kod kuće je čisto lice. Uzmite neke čišćenje na dohvat ruke i utrljajte po cijelom licu i vratu. Koristite cleanser koji najbolje odgovara vašem tipu kože. Operite za čišćenje s hladnom vodom ili mlakom vodom. Izbjegavajte vodu koja je previše vruće ili previše hladno.
Ljuštiti lica kod kuće - Exoliate, Wet jedan ručnik i istisnite neke piling opere lice na njoj. Sada s nježnim kružnim pokretima, trljati piling u odnosu na lice i vrat.
Ljuštiti lice Naslovnica - Steam, iako je ovaj korak nije obvezno, koristeći paru čisti pora i osigurava bolje čišćenje kože. Neke bilja također mogu biti dodan u vode za veće pogodnosti. Nakon kuhanja je učinio, isperite lice toplom vodom i zatim pogladiti ga na suhom.
Ljuštiti lica kod kuće - Vlaži, sjetite se da moisturize vaše lice after the i vrat piling je ovaj proces može uzrokovati kože na suhom.
Domaći piling Piling za lice
Gotove proizvodi za njegu kože mogu se koristiti. Alternativno se može koristiti jedan od sljedećih domaći piling pročišćavati lica:, zobena kaša piling: Napravljen je od miješanja 2 žlice zobena kaša, 1 / 4 šalice Fullers zemlje i 1 / 4 šalice sušene narančine kore. Dodajte neke vode i napraviti glatko tijesto da ga koristiti kao lica pročišćavati. , Zob i bosiljak ulje piling: Grind some sirovi zob. miješati s 2 teaspoons meda, bosiljak ulje i jabučni ocat napraviti prirodni piling za lice pročišćavati. , Med Pročistite: Mix 1 žlica meda, 2 žlica sitno zalijepiti tlo badema i 1 žličica soka od limuna za učinkovitu, domaće pročišćavati za pravilan njegu kože lica. ; Ljuštiti lica kod kuće - Promišljanja; Nemojte pretjerati lice piling kod kuće. Jednom ili najviše dva puta tjedno je dosta da imaju prirodno zdravu kožu. ; Budite nježni dok trljanje piling, posebno ako piling the tvar ima krupne granule. ; Ne ljuštiti ako ima akne na koži. Čekati da se rasprodati. , Nemojte piling kože kod kuće ili čak u salon ako postoje cuts, rashes ili opekline na koži. , S obzirom na hectic stil života i zauzet raspored, redoviti posjet salonu postaje teško za većinu žena. Sada kada znate kako ljuštiti lice kod kuće, potrebno određeno vrijeme van svaki petak navečer i dovršili režim kože skrb za to prirodno lijepu kožu.