Tepiha Mrlje: Početna lijekova za Carpet mrlja

Trendy tepisi su, skup dodataka home dekor koji pojačavaju eleganciju sobi. Međutim, kako vrijeme napreduje lijep tepih dobiva dabbled sa puno stvari kao što su vino, sokovi, kava, boja, ljepila, itd. U kuća s djecom koja žive u njima, mrlje u tepisi su neizbježni. Štoviše, kućni ljubimci i učiniti svoj trag na tepiha. Dobro, jedan ili drugi način, mrlje su neizbježni i moramo biti dobro upućen u sebi različite vrste tepiha mrlje home lijekova. Usvajanje home lijekova za čišćenje tepiha mrlje bolje, jer razne čišćenje tepiha proizvoda dokazati da se neučinkovitim većinu vremena.
Početna lijekovi za tepih Mrlje
Kao što različiti lijekovi dostupni za liječenje različitih oboljenja, imamo tepih sredstvom za uklanjanje mrlja lijekova ovisno o vrsti mrlja. Trebate je biti dobro informiran o raznim mrlje koje se mogu smear vaš tepih i vas će također trebate znati koliko ih uhvatiti u koštac. Let's pogledajte neke od njih.
Uklanjanje lak za nokte Mrlje, Ako ste pao lak za nokte na vašem raskošnih tepih, nemojte biti brzopleti. Dopusti lak za nokte na suho i zatim pokušati ga ukloniti. To je zato što uklanjanjem wet mrlje mogu uzrokovati mrlje širiti dalje, a time i povećanje umrljana područja. Nakon što mrlju u potpunosti osuši, grebanje temeljito (ne pročišćavati tako tvrdi da tepih dobiva otpisan off). Sljedeća DAB some aceton slobodno noktiju poljski remover na središnju točku na mrlju i ostavite da neko vrijeme prodrijeti. Slijedeća blot out obojeni prostor s kuhinjom papir (ne trljati) i pustite da se obojeni područje potpuno osušila. Možete čak koristiti sredstvo za čišćenje stakla, pjena za brijanje, amil acetat, sode bikarbone i sl. za uklanjanje mrlja laka za nokte s tepiha. Pročitajte više o kako to maknuti lak za nokte from tepih.
Skidanje Pet mrlje, mrlje kao što su Pet povraća, urin i feces popuštati to užasan mrlje na tepihu, a da ne spominjem grozan mirisa pratnji s njom, što čini se osjećati kao damping tepih u smeće bin. Međutim, zahvaljujući neke čišćenje tepiha metode, jedna ne mora odbaciti lijep tepih. Pet mrlje treba ukloniti što je brže moguće. Odugovlačenjem procesa će samo učiniti više težak.
Da biste uklonili mrlje ljubimac možete koristiti ovaj dom tepih mrlja lijek. Prvo treba očistiti većinu koristeći nekoliko papirne salvete. Slijedeća izbrisat bojen područje s nekim papira ručnici i zatim se brzo pripremiti čišćenje rješenje. Za čišćenje otopina sastoji od kombinacije 1 / 4 žličice blagog deterdženta s 1 čaša mlake vode. Dab ovo rješenje bojen na području uz pomoć krpom i ponoviti do mrlja je potpuno prenesena na platno.
Dalje, mix 2 šalice mlake vode 1 čaša bijelog octa i primijeniti ovo rješenje za obojene površine. Koristite običnom mlakom vodom isperite rješenje, uz vlaženje tepih vlakana. Brzo izbrisat područja i ostavite da se osuši. Koristite usisavač nakon nekog vremena na suhom tepih. Pročitajte više o tome kako ukloniti mrlje ljubimac od tepih.
Uklanjanje Kava Mrlje, mrlje Kava treba ukloniti odmah nakon kave je prolivena. Before kavu suši, blot out kavu s papirni ručnici, prije nego što ga dobiva imbibed u tepih vlakana. Izbrisati koliko god možete bez trljanja tepih kao trljanje mogu širiti mrlje. Spužva bojen područje mlakom vodom i ostavite umrljana područja da se osuši prirodno. Također se može koristiti mješavina 1 šalicu vode i mlak 1 / 2 šalicu ocat očistiti mrlju kavu. Zapamtite da ne uprskati višak vode na tepih, kao tepih ne može osušiti za dugo vremena. Štoviše, ne šire vode sapun duž cijele tepih, jer to može širiti mrlje. Pročitajte više o ukloniti mrlje od kave tepih.
Uklanjanje Paint Mrlje, vrlo malo se može obaviti kada cijela kanta boje je prolije na tepih. Međutim, ako je samo nekoliko kapi boje su ga napravili na vaš tepih, još uvijek možete spasiti svoj tepih. Prvi korak bio bi da se utvrdi vrsta boje koja je stained tepih. Topljiva u vodi i akrilnim bojama mogu se lako ukloniti dabbing viška boje na papirnatim ručnikom. If se boja suši, ostrugati suhe boje iz tepiha. Kad višak boje uklonjena, utrljajte obojeni područje s nekim sapunom rješenje. Ostavite nekoliko minuta, a zatim ga izbrisati vlažnom krpom (ali ne trljati). Na bazi ulja mrlje morati terpentin, ili metilnog duh da se ukloniti, međutim, ostatak postupak ostaje isti. Pročitajte više o uklanjanju boje iz tepiha.
Uklanjanje vosak Mrlje, svijeća Kako ukloniti vosak sa tepiha? Trebat će vam krpom željeza, tupim nožem, a paket papira igle ukloniti vosak s tepiha. Koristeći tupim nožem, ostrugati viška voska na tepihu. Zatim podesite željeza toplo postavke za "osjetljivo" i plug it rezervirati nakon pokriva voska mrlju s nekoliko slojeva salvete, dopustiti toplo željeza pritisnite salveta slojeva. Toplina iz željeza će taljenje voska ispod i dobiti apsorbira u papirne salvete. Međutim, pobrinite se da održavanje željeza temperaturu i toplom. Ako u glacalu je vruće, boje tepih vlakana neće izblijedjeti daleko. Vosak ostatka lijevo u tepih vlakana nakon glačanje stadiju mogu se odstraniti dabbing malo home čistača u bojen područje, što može biti izbrisan iz s papirnatim ručnicima i zatim dabbed mlakom vode.
Pročitaj više na:, kako ukloniti mrlje tepiha, tepiha mrlja uklanjanje Savjeti: Uklanjanje mrlja s tepiha, Ovo su neke jednostavne tepiha mrlje Početna lijekova za različite vrste mrlja. Tepih sredstvom za uklanjanje mrlja može biti težak zadatak, ako ne znate što učiniti za određene mrlje. Jednom kada znate koju vrstu mrlje želite da biste dobili osloboditi off, accordingly možete premjestiti naprijed da ga čistim. Ipak, neovisno o mrlja tipa ili uklanjanje lijeka, pobrinite se da ne trljati tepiha, jer samo će se širiti mrlja.