Kako napraviti stablo novac

Novac može biti savršen poklon za mnoge prigode. While vas pošteđuje od obeshrabljujući zadatak shopping za savršen dar, primatelj može kupiti sve svoje izboru, s novcem. Osim toga, novac je pogodno za neke posebne prigode, poput vjenčanja, umirovljenje stranaka, baby tuševi, svadbeni tuševi, itd. Međutim, neki ljudi neugodno staviti zapisima, ili provjeriti u kuvertu i to dati kao dar. Dakle, to je uvijek bolje dar novac na kreativan način. Inače previše, kreativne poklone su prednost u običan one. Postoje brojni dar ideja dar novac kreativno. Izrada novac stablo je jedan od njih. Ovaj članak može vam pomoći s neke savjete i smjernice o tome kako napraviti novac drvo i ideje za izradu novca stabla. Pročitajte više na kreativne načine dati novac kao darove.
Money Tree Poklon
Iako, mi znamo da novac ne raste na drveću, mi smo slobodni zamisliti stabla cvatu s računa. Da bi novac stablo, sve što trebate učiniti je provesti svoje mašte. Drugim riječima, imate napraviti biljka ukrašen novac i druge dodatne opreme. Kako napraviti stablo wedding novac je zajednički upit, kao što je vjenčanje je jedan od mnogih navrata, gdje ste vjerojatno da će pronaći novac stablo, bilo kao vjenčani središnji, ili kao dar. No, novac stabla su jednako dobri za bebe tuševi, svadben tuš, naselje stranka, diplome otvorenu kuću, odlazak u mirovinu party, miljokaz rođendan, godišnjica miljokaz, baru ili Bat Mitzvah, itd. Ukoliko ste već vidjeli novac stabala, to će biti lakše da shvatite kako to napraviti novac drvo kao dar. Inače previše, sljedeći savjeti mogu vam pomoći u ovom zadatku.
Kako napraviti Tree Money
Što se tiče novca drveća tiče, vaša mašta granica. Novac stablo je najviše divan način da dar novac. To je drvo ili simbolički stablo ukrašen s novcem i ostali pribor. Prije svega, morate se odlučite, želite li umjetna stablo ili pravi jedan. Ako idete u pravi jedan, možete odabrati zatvoreni postrojenje ili houseplant (koje se može koristiti), odnosno grana pravi drvo (može se odbaciti poslije upotrebe). U slučaju umjetnog drveća, možete kupiti umjetni jedan od tržišta. Debeli metalne žice može se koristiti kako bi strukture, koji podsjeća na stablo grana, a zatim ga ukrasite. Jednom se odlučite vrstu i veličini stabla, prikupiti sastojke, što svibanj varirati s stablo tipa. Naravno, glavni sastojak mjenice raznih denominacija, ili jedan po vašem izboru. Uređenja pribor može se odabrati kao po prilici. Novac stablo za bebe tuš možemo dekorirati vrpcama, perlama, kristala, sitnih igračaka, lopti, kartice, i sl. U slučaju novca stabla za svadbeni tuš, možete koristiti vrpce, u obliku srca bomboni, cvijeće, itd. Svitak prud za neke smjernice o tome kako napraviti novac stablo.
Plant Indoor Money stablo: Otkup atraktivan indoor postrojenja i ukrasna biljka kontejner. Dodaj tla na kontejner i pomak elektranu u kontejner. Možete koristiti oblutaka kamenja ili dekorativne da prikriju tla u lonac. Sada, preklopite račune u harmoniku stilu (vodoravno) i vezati središte bilješki sa tankim žicama. Širenje kraja račune, u ventilator sličan način i priložite ih na stabljika tvornici s satinski vrpce i igle. Sada, ukrasiti biljka s ostalim priborom. Vam novac stablo spreman.
Plant Podružnica Novac Tree: U tom slučaju, morate dohvatiti grane stabla, o veličini vašeg izbora. Držite podružnicu u lonac i napunite ga s tla ili drugo korištenje debeli gips smjesu za popunjavanje lonac. U potonjem slučaju, morati pokriti rupu u lonac s trakom. Prikrio tlo ili žbuka s svile mahovine i trave. Nakon što je podružnica je ugrađen u pot, možete ukrasiti s računa i drugih supstanci. Možete ili svibanj pin račune izravno kamiša ili ih fold privlačno i zatim pridaju stablo.
Umjetna Plant Novac Tree: Ukoliko se odlučite za umjetne biljke, kako napraviti novac drvo, sve što morate učiniti je da ukrasite drvce s računa i ostali ukrasni predmeti. Ipak, ako želite stablo u saksiji, dobiti ukrasne posude i ispunite ga s nekim kamenjem, a zatim staviti zraka za sušenje gline na vrhu kamenja. Neka ga postaviti za neko vrijeme i kada se glina je suho, možete početi uređenje stabla, s računa i materijali Vašem izboru.
Sada, znate kako to napraviti novac drvo, kao poklon za razne prigode. Možete ukrasiti jedno stablo novac po svoju kreativnost. Možete sprej srebro ili zlato boje na stabljika ili dodavanje neke glitter na lišće. Vi svibanj također napraviti cijeli stablo strukture sa žica ili drugih materijala, a zatim ga ukrasite. Umjesto lonci možete se odlučiti za drvenu podlogu. Ukratko splurge svoju kreativnost i dolazi do s najboljim i jedinstven novac stabla kao dar.