Azbest Siding popravak

Azbest vlaknast tvar koja je korištena u izgradnji kuća zbog svoje nezapaljiv karakteristike. Iako to je korisno za kuću u slučaju ako požar izbije, to je, s druge strane, štetne ako se miješa sa zrakom i dobiva u osobe pluća. Azbest svakako može biti vrlo štetan ako se dogodi da udisati zrak koji se sastoji ovog vlaknastih tvar. Štetu prouzročio zbog izloženosti azbestu može biti teška, i svibanj čak i dovesti do raka pluća. To je razlog zašto vam je potrebna da se prekomjerna briga, dok se bave azbest materijalima i sidings.
Zbog zdravstvenih rizika azbest izloženost, zaštitu okoliša Agency (EPA) zabranjeno njegovo korištenje u kućama danas. Dakle, ako imate kuću koja je graditi pred sredine 1970-ih, vaša kuća će najvjerojatnije biti proizvedeni koristeći azbest materijala. Svaki projekt koje se odnose na azbest sporedni kolosjek popravka, uklanjanje, zamjena, ili je potrebno da se barata profesionalna agencija.
Pročitajte više na:; azbest izloženost i raka; Azbest kućanstvo; izloženosti azbestu Granične; Siding Azbest uklanjanje
Ideja o provedbi uklanjanja azbest kao sporedni kolosijek do-it-yourself (DIY) zadatak, međutim, obeshrabreni. No, ako ozbiljno razmišljate o postupku radi sebe, morate poduzeti dodatne mjere opreza i držati neke presudne razmatranja na umu. Prva stvar je da siguran ako azbesta prilaženje uklanjanje ili popravku zapravo dozvoljeno je vlasnik kuće. Pravila i propisi azbesta uklanjanja mogu razlikovati od države do države, pa čak i od grada do grada. Ako ne pridržavati skup pravila, vi svibanj biti zatraženo da platite kaznu.
Iako uzimanje iz azbest sporedni kolosijek, morate osigurati da čestice ne miješaju sa zrakom. To se može učiniti pomoću svjetlo magla da bi sporedni kolosjek mokra, tako da je mogućnost čestica miješanje sa zrakom smanjuje. Izvadite sporedni kolosjek oprezno bez puno kretanja, i to mjesto na plastičnim list. Prije počevši od procesa uklanjanja, nužno je nositi zaštitnu opremu koja uključuje rukavice, zaštitne naočale i odijelo, a također koristiti respirator. Pročitajte više o azbest uklanjanje troškova.
Azbest Siding popravak i zamjena
In azbest prilaženje popravak, ako postoje male prsline u prilaženje, možete primijeniti jedan sloj lateks boja na njemu. Ako je slučaj je više teško nego samo manje pukotine, to je bolje ako profesionalni obrađuje. If pukotine su malo većih, možete staviti epoxy u pukotine. Ako je pukotina su jako velike, možete ispuniti u mješavini hidrauličke cementa i vode. Ukoliko postoji bilo kakav problem sa spojeve na sporedni kolosjek, trebate zamijeniti inventar s više trajnih materijala poput nehrđajućeg čelika. Možete čak i uzeti u obzir koristeći kemijski ili prozračni brtvila za sprečavanje sporedni kolosjek od erozije i ljuštenja. Ukoliko ste mislili azbesta prilaženje popravak, umjesto popravak, to je bolje zamijeniti sporedni kolosjek zajedno sa bilo koje ne-azbest materijala.
Pročitajte više na:; Azbest uklanjanje Siding troškova; Kako ukloniti azbest Siding; Kako ukloniti azbest, to je bila samo kratko objašnjenje o tome što treba učiniti kada je u pitanju azbest sporedni kolosjek popravak ili zamjenu. Ukoliko se niste sigurni o azbest prilaženje popravak, to je jako Predlaže se da ste dobili popravka ili zamjene posla s profesionalnim. U svakom slučaju bolje je da se stručne pomoći kao azbest raspolaganju je i zabrinutost da se misli o. Trebate doći u dodir sa svojim lokalnim i državnim vlastima okoliš znati odgovarajućem mjestu gdje se azbest materijali mogu biti odbačen.