Jesen Blaze Maple problemi

Jesen sjala javor stablo je zapravo sorta OF srebra javora (Acer saccharinum), a crveni javor (Acer rubrum) i znanstveno zove kao Acer freemanii.Stablo ima zaobljen ovalni oblik, a lišće nalikuju listovima srebrnog javora. Stablo mora imati je dobio ime patentirani kao 'jesen sjala javor' zbog atraktivnim i željenu boju svoje lišće i plodove. Jesen sjala javor stablo redovnih i uspravno rast s redovitim proizvodnju teške broj plodova. Plodovi jeseni Požar su svijetle boje i jestivih. Je sorta drveta jeseni javor je velik uspjeh jer sadrži sve željene kvalitete javora u jednom drvetu. Sa svim kvalitetama, ne može biti bilo koji jesen sjala javor problema? Let's saznati jesen sjala javor problema i jesen blaze javora bolesti, koji su neophodni za upoznavanje jesen sjala javor skrb. Pročitajte na za javorovog stabla činjenice.
Jesen Blaze Maple problema; jesen sjala javor zahtijeva željeza i magnezija za formiranje klorofila je photosynthetically aktivni zeleni pigment u listovima svih biljaka. When posađene u alkalnom tlu, biljka se ne dobiti potrebnu količinu željeza i magnezija. Ovaj rezultat u manje klorofila i zdravlje javor jeseni plamen. Manji i novi listovi su najviše pogođeni i kao rezultat toga, oni okrenuti žute sa zelenim vene. U to vrijeme, ostavite stanice su vrlo slabi i oni svibanj umrijeti zbog nepostojanja klorofila i željeza magnezija kombinacija. Jedan može izbjeći ovaj problem dodavanjem željeza i magnezija u tlu i pazeći da tlo nije puno alkalna.
Jesen sjala javor njegu zahtijeva odgovarajuće znanje o jeseni Blaze javor problema. Kao što je hibrid verzija javora, jesen sjala javor nije toliko skloni teškim bolestima. Ipak, postoje određene javorovog stabla bolest koja može stvoriti neka vrsta jesen Blaze javora problema. Kao i svaka druga vrsta javora, jesen sjala javor je također skloni pada za različite bolesti i napada insekata, štetočina i gljivica. Tu su jesen sjala javor stablo problema koji se mora znati, kako bi se održavati dobar zdravlja biljaka. Također pročitajte na za javorovog stabla sorte.
Fusarium Hoćeš ili Verticillium Hoćeš; wilts su ugovoreni na jesen sjala javor stablo zbog zaražene sjeme drveća uz zaraženih biljnih ostataka i zaraženo tlo previše. To je gljiva koja dobiva množe tijekom hladne i vlažne sezone. Kao rezultat toga, biljkama je volja, jer je voda obavlja mehanizam biljaka dobiva oštećen od gljiva. Oplodnja može napraviti problem čak i gori. Kao gljiva prezimi u tlu, to također može biti gajili u druge zajedničke korova. Da to spriječimo, mora se probati da se kultivira vrste koje su otporni hoćeš. Sjeći korištenja dušika teške gnojiva i izbjeglo prekomjerno navodnjavanje. Uklanjanje mrtvih i oštećenih krila obrezivanje stabala javora je također vrlo važno.
Pauk novčića, ovim grinjama su zapravo vrlo male i pauka poput stvorenja koja imaju tendenciju da se napredovati u vrućim i suhim uvjetima. Pauk novčića sami feed oštećivanje dijelova biljke, koja je i razlog zašto je jesen sjala javor počinje izgledati blijedo žuta i stippled previše. Spider novčića množe brzo i može stvoriti traka koje se mogu pokriti zaražene dijelova stabala. Prevencije i kontrole, mora se imati korov dolje uklanjanjem zaraženih biljke. Voda biljaka redovito i spriječiti novčića pauk s odgovarajućim gnojiva.
Tar mjesta; To je zapravo bezopasan jesen sjala javor bolest koja je uzrokovana ružan gljivice i patogene. Bolest se ne dokaže da se šteta za zdravlje od javora jesen sjala, ali sigurno stvaraju ružne mrlje katrana gleda na listovima biljaka. U početku, ovi katran mjesta su blijedo žute boje koja kasnije okrenuti do tamno crne. These katran mjesta utjecati na gornju površinu lišća u toku sezone proljeće i kao rezultat toga, stablo sklon prolio lišće, prije nego što padne. Bolest nije štetan i ne postoji ništa što možemo učiniti mnogo za je prevencija. Ipak, možete ukloniti zaražene lišće kada se stablo izgleda suho i izbjeći pretek navodnjavanje. Također možete koristiti neke fungicida, tek nakon čitanja uputa na etiketi.
Drugi, Shore muhe, komarce gljiva, vaši, skala kukci i gusjenice su neke druge krivce koji mogu pobuditi jesen Blaze javor problema. Da biste dobili osloboditi od gore navedenih, pojedine skauting je vrlo potrebno. Jedan uvijek mora nadzirati svaki postrojenja i tražiti nazočnost gore spomenutih izgrednika. Na pronalaženju, ona je također vrlo važno voditi brigu o biljkama pomoću odgovarajuće preventivne mjere, te da su gnojiva. Također pročitajte na za više javor stablo bolesti.
Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako bi se smanjila jesen sjala javor problema. Osnovna stvar je da upoznate pravi tehnike o javor stablo sadnju i javor stablo briga. Odgovarajućim znanjima i pravilan TLC, svakako može obrađivati ​​jesen blaze javorovog stabla, način na koji se ovo sviđa. Na ime ove mjenice zaključujem ovaj članak o jeseni Blaze javor problema. Sretan vrtu!