Štuko Siding troškova

Stucco prilaženje dobio ogromnu popularnost u SAD-u u 20. stoljeću. To se obično vidi više u španjolskoj arhitekturi i poslanja arhitekture kao dobro. To je jedna od najviše elegantno svih različite vrste kuća sidings. Štuko prilaženje dolazi na različite teksture i gelova jako sa svakom vrstom vanjske boje. Stucco prilaženje je u osnovi kombinacija Portland cementa i vapna pijesak, koji je pomiješan s vodom, za bolje formiranje štuko.
Troškovi Stucco Siding; Stucco sporedni kolosjek je lako primijeniti i jednako lako održavati. Stucco sidings zadržati svjež zrak unutar kuće i distribuira zrak ravnomjerno na vanjske površine zida. Održavana ako se dobro (gotovo svaki) štukatura prilaženje može trajati velik za više od 25 godina, kao dobro. Ključ je štuko instalacija i štuko prilaženje popravak. Troškovi ovih oba postupka vrijedi s obzirom na prosječnu cijenu štuko sporedni kolosjek.
Vrsta štuko, postoji nekoliko tipova štuko na raspolaganju na tržištu, prema kojemu troškovi štuko sporedni kolosjek varira u većoj mjeri. Normalno cementa štuko je jeftiniji od sintetičke štukatura (vanjske izolacije). Obje vrste štuko sidings su dobro izdržljiva i lako se održavaju istovremeno. Dok odlučivanja trošak štuko prilaženje, također je vrlo važno da se vidi za tržište dostupnost sporedni kolosjek materijal, kao dobro. Sve potrebne materijale moraju se naručiti na vrijeme, kako bi troškovi mogu biti kontrolirani. Ako materijal štuko sporedni kolosijek je dostupan u najbližem tržištu ili dućan home poboljšanje, a zatim da istrijebi troškove štuko sporedni kolosjek na velik posao.
Štuko Siding Instalacija; Stucco prilaženje cijene ovise uvelike o procesu instalacije štuko sporedni kolosjek i način instalacije. Tri su koraka instaliranja štuko koje su potrebne da se izvodi vrlo uredno, kako bi se ograničiti troškove i željeni efekt što se tiče vanjskog uređenja kuće u pitanju. Gathering dovoljno materijala koje je potrebno dovršiti sve korake štuko prilaženje instalacije je potrebno. Dosta lista koje su potrebne da se prikovan, žičane mreže i eksterijera izmišljotina betona su neke osnove, potrebne za instalaciju štuko sporedni kolosjek. Postoje dva načina instalacije prilaženje štuko - stručne i DIY. Kasnije je jedan, naravno, jeftiniji, pod uvjetom imate adekvatne informacije o tome. Čitanje na tome da boje štuko.
Štuko Siding Popravak i održavanje, to je jedna činjenica da štukatura prilaženje je arguably najbolji od njih svih, kada je riječ o trajnosti i efikasnosti. Postoji jedan ograničenja na ovu izjavu iako i to je odgovarajuće znanje o tome kako popraviti štuko. Kao Zapravo, štuko sporedni kolosjek je pomalo krhki i stoga se uvijek šanse materijala da se male rupe i zakrpe na deset površini sporedni kolosjek. Ove zakrpe i rupe su potrebne kako bi se pregledati i liječiti na vrijeme, tako da štuko sporedni kolosjek nije potrebno da bude 're-instaliran "i koji može spasiti neželjene i dodatnih troškova štuko sporedni kolosjek.
S obzirom na sve gore navedene točke, prosječna štuko sporedni kolosjek trošak za instalaciju je $ 4 do $ 10 po kvadratnih metara. Održavanje pristojbe i slika optužbi da je štuko sporedni kolosjek ovdje nisu uključene kao ti troškovi mogu varirati u skladu s površina kuće i površine koji se boji, odnosno. Factually, štuko pijesak i cement betona ili štuko je uvijek jeftiniji od lateksa sintetičkih štuko sporedni kolosjek. Kao po praktičnost, izabrati najbolju vrstu štuko sporedni kolosjek i uživati ​​u blagodatima! Imati lijepo put!