Moisturizing Face Mask

Prema mišljenju stručnjaka, imajući jedan je koža hidratizirana najbolji je način da i dalje ostane zdrava i mekana za dugo vremena. To je utro put za uvođenje različite vrste hidratantnim kremama proizvođači koji tvrde svoj proizvod kao najbolji za čuvanje kože mekom i podatnom. Štoviše, jedan možete pronaći nekoliko paketa ljepotu na lječilišta i saloni tretman koji pomaže u vlaži koži i štite ga od kožnih problema. Međutim, neke od tih proizvoda su izrađene od kemikalija koje ne može biti dobar za kožu, u dugoj vožnji. Štoviše, ovi proizvodi i tretmani ljepote zapravo su prilično skupe i da ih kupuju redovito svibanj neće biti moguće svaki put. Ovdje, domaće hidratantni lice maske dolaze našim spašavanja.
Prednost izrade vlaži maskom kod kuće je da oni svi sačinjeni prirodnih proizvoda i stoga, neće uzrokovati nikakve oštećenja kože. Osim iz ovo, oni su daleko više jeftinije nego lice kreme i losione koji su dostupni na tržištu. Stoga, neka nas pogledajte na različite vrste maski za lice da se može napraviti kod kuće da bi jedan je koža hidratizirana i zdrava.
Kako napraviti Moisturizing Maske Face
Prije odlaska u hidratantnu masku za lice receptima, postoji jedna važna stvar da bi svatko trebao znati. Iako su ti lice maske izrađeni prirodnih proizvoda i sastojke, neki ljudi posebno one koji imaju osjetljivu kožu svibanj biti alergična na određene sastojke. Dakle, pobrinite se da vaše koža ne reagiraju loše na bilo od ovih lice maski uzimanjem patch test, prije zapravo primjenjujući maskom. To će spriječiti vašu kožu lica iz bilo kakvu štetu ili alergijske reakcije. Tako, ovdje su neki od načina da se vlaži maske za lice kod kuće. Također pročitajte domaća lica.
Moisturizing Face Mask # 01
Sastojci; 3 žličice zobi, 2 žlice jogurta, 3 žličice meda, pripremu, Cook zobena kaša prema smjerovima s obzirom na paket, a zatim ostavite ga da se ohladi. Kada zobeno brašno potpuno hladi, dodajte med i jogurt ga. Mix temeljito i neka ga stajati pola sat ili tako. To pomaže omekšati zobeno brašno i smjesu da postane glatko tijesto. Primijenite zalijepite na vaše lice i isperite s hladnom vodom poslije 20-30 minuta.
Moisturizing Face Mask # 02; Sastojci: 1 banana, zrelih, 4 do 5 žlica badema, mineralne vode, 3 žličice med Priprema: u zdjelu za miješanje, uzeti zrelih banana i zgnječiti u potpunosti. Stavite u bademima i med u zdjelu i promiješati kako bi tijesto. Možete dodati mineralnu vodu u tijesto da biste dobili savršen dosljednosti. Isperite lice, a zatim, primjenjivati ​​ovu banana zalijepiti na njega. Mjesto krastavac kriške na oči i ležati mirno za 20 - 25 minuta. Nakon ovog, operite lice mlakom vodom i mazite suha. Također možete koristiti tlo zob u mjestu badema napraviti ovu maska. Pročitajte više o tome kako napraviti lica maske kod kuće.
Moisturizing Face Mask # 03
Sastojci; 1 žutanjak; 3 teaspoons mlaćenica ili običan jogurt; ¼ šalice kuhani zobi; osmina šalice ruža latica prahu; Priprema; Uzmi kuhani zobeno brašno u miješanje zdjela i sipati mlaćenica ili jogurt u nju. Izmiješati dobro, a zatim dodajte žumance jaje u nju. Kombinirajte sve sastojke zajedno dodajući med u smjesu, a zatim ga primijeniti na vaše lice. This vlaži lice maska ​​radi čuda za suhu kožu. Znati više o maska ​​receptima.
Hidratantni maskom # 04
Sastojci; 2 žličice limunovog soka; 2 žličice vode; 4 kašike gline; 2 kapi jojobe; 2 žličice medom; Priprema; Uzmi gline u zdjelu i kombinirati je polijete vodom u nju. Dodajte limunov sok, meda i jojobe u glinu smjesu i promiješati dok glatko tijesto je formirana. Primijeni ovu zalijepiti na vaše lice i ostavite ga ostati za petnaest minuta. Operite lice s hladnom vodom.
Moisturizing Face Mask # 05
Sastojci; ½ krastavac; 1 žličica jogurt; Priprema; Ovo je najviše najjednostavniji hidratantna maskom koji nije samo lako napraviti, ali također vrlo učinkovit. Blend krastavac i jogurt električni miješalica i kada pretvara ga u glatko tijesto, ona proširila na cijelu svoju lice. Nakon 20 minuta, operite lice s hladnom vodom i mazite osušite. Pročitajte više na napraviti maske za lice.
Vi svibanj željeli znati više o:; Facial Skin skrb; Skin Care; Prirodne Face Operite; Ovo su neke od hidratantna lice maske da možete sami napraviti. Prije što primijenite bilo od ovih maski, pobrinite da ste oprati lice temeljito s dobrim hidratantna lice oprati ili cleanser. To je važno jer ti lice maski svibanj ne biti učinkovit na koži koji ima prljavštine i prljavština na njemu. Osim piling kože, izlaganje kože na paru će također biti velik. Nakon što to učinite, primjenjuju se jedan od tih vlaži maske za lice i uživajte u mekom i mladi looking skin.