Hardy Hibiscus Care

Hibiscus pripada porodici velikih upadljiv cvijeća, a ima više od dvjesto vrsta koje rastu diljem svijeta u toplim, umjerenim, suptropskim i tropskim klimatskim uvjetima. Hibiskus cvijeće vrsta uključuje mnoge sorte, godišnje i višegodišnje zeljaste biljke, i drvenastog grmova i malih stabala. Većina hibiskus grmlje trajnice, koje obično ne prežive ekstremne zime. These cvjetićima sjajno, ako živite u zonama koje su mraz besplatno. Dakle, kako bi se osigurala lijep hibiskus cvatu, Hardy hibiskus je kultiviran od divljih izvornih hibiskus cvjetova, koje su najveći teret cvijeće na njima, a zimi-jednogodišnja da odgovaraju zonu 4 klime, kao dobro. Uz neke osnovne zime skrb, oni mogu granično gajiti u zoni 3 također. Svojim potrebama ne razlikuju mnogo, no, to je imperativ da znam o Hardy hibiskus skrb imati zdrave biljke. Hardy hibiskus biljka botanički poznat kao Hibiscus moscheutos. Oni su također poznati po svojim cultivators je Fleming brat ime, Fleming hibridni hibiskusa.
Hardy Hibiscus Plant; Hardy hibiskus dosadno zeleni lišće u obliku srca i cvijeće su veliki u veličini, a tekstura latica je u redu i nježan, gotovo papirast tanka. Postoje neke vrste od tih biljaka da su male cvijeće previše, s cvijećem koje veličine bilo gdje u rasponu od 3 do 4 inča na 8 - 12 cm u promjeru, što čini ove lakše za hardy hibiskus biljka briga. U centru, ovisno o veličini cvijeta, je istaknuti tučak i prašnik. Osnovna je razlika između srčan i tropskih hibiskusa je boja lišća, Hardy su tupe zelene, dok je tropska sjajna tamno zelena. Do prije nekoliko godina, Hardy hibiskus sorte bile dostupne samo u crvenoj, roza i bijela. Međutim, zbog hibridizacija, oni sada dolaze u niz jarke boje, crvena, bijela, lavanda, ljubičasta, roza, magenta, žuta, itd. Čak s ogrlicom rubove, bi-boje i tamnim s plijesni vrste su na raspolaganju sada. Cvjetovi cvatu početi sredinom ljeta i nastaviti sve do mraza setovi u.
Hardy Hibiscus Care upute; Hardy hibiskus može se propagira od sjemenki i reznica. Ali dok u vrtu, sjemenke trebati nešto više vremena klijati i moraju biti je zadržao toplo, inače ona utječe na cvatnju. Kupite Hardy mladica iz rasadnika, ili probati neki presađivanje tehnike. Mnogo novih sorti predstavio koji nude manji, lobed lišće i više kompaktan biljaka, neke čak i sa tamnim, crvenkasto lišće su također dostupni. Najbolje vrijeme da ih biljka je tijekom ranog proljeća ili ljeta. Oni više vole puno sunca, plodne i dobro drenirano tlo. To je vrlo važno u Hardy hibiskusa skrbi, kao i tla da zadržava višak vlage bi trebalo izbjegavati. Vrijednosti pH ravnotežu tla treba održavati između 6,5 - 7,0. Organski kompost treba koristiti dok je usitnjavanje oko njih. Use gnojiva tijekom rasta i cvatnje razdoblje, svakih 15 dana. Ako želite napraviti biljka više bushier, prikliještiti natrag glavna rast. To će ubrzati rast bočno. Hardy hibiskusa zime skrbi u osnovi uključuje čuvanje biljka toplo, a ako je u kontejner, a zatim se kreće ih u kući. Debeli sloj malča preko biljka korijene, treba obaviti prije početka zime držati biljke korijena od smrzavanja. Oni su vrlo otporni na štetnika i insekti, a samo nekoliko, kao i vaši and blijed bugova doći do njih i oni mogu lako ukloniti pomoću specifičnih pesticida. Pročitajte više na lisne uši on hibiskusa.
Hardy Hibiscus rezidbe, Hardy hibiskusa ne zahtijevaju teške rezidbe. Štipanje natrag da bi rast više bushier kada su mladi, će trenirati biljka da raste u veličini i obliku koji želite. Kao što su zeljastih trajnica, svoje vrhunske grane blijede i na tlo popadati svaki zime. New puca nabujati tijekom proljeća iz tla i grane. Orezati leđa bolesne ili mrtve grane, čak i prijelaz grane, osobito ako su zaplet biljke. Pročitajte više na raste hibiskus: brigu za hibiskus bilja.
Hardy hibiskus skrb je vrlo minimalan u odnosu na mnoge druge biljke i drveća. Oni nose cvijeće koje su nevjerojatno lijepi, koji su stalni užitak za oči.