Uzimajući osloboditi od Bed Bugs: Početna lijekovi

Noćenje bugovi maleni, noćni, parazitski insekti koji se hrane ljudskom krvlju. Noćenje bugova, kao i drugi kukci poput grinja, buhe i krpelja, nasrtati domova, ureda i drugih ljudskih života područja. Njihov malen veličina ga čini iznimno teško ih prepoznati, i oni su popularni u pokvari jedan goo naspavati sa svojim ugriza. Kriju se u namještaj, madraci i putne torbe ili prtljage i lako se može transportirati iz jednog u drugi stambeni prostor. Noćenje ugriza kukac lako može izazvati alergije kože i može dovesti do upaljene, crvene i svrbež kože. Jednom zaražena je mogu dobiti vrlo teško da biste dobili osloboditi od stjenica od područja, a također može zahtijevati mnogo vremena i napora prije nego što temeljito su eliminirani. Nekoliko uzimajući osloboditi stjenica home lijekova mogu pomoći eliminirati stjenica, kao i spriječiti zarazu. Pročitajte više o tome što su stjenica.
Kako da biste dobili osloboditi buba
Bed bug zaraza, ako identificirani rano, bit će lako eliminiraju od zaraze koja je postala teška. Zaraza može biti prepoznat samo ugrize buba nakon čega ćete morati saznati točno mjesto zaraze. Provjerite sve Vašeg namještaja uključujući kreveta, Sofe, madraci i jastuci za sve znakove u krevet bug zarazu. Također možete vidjeti tragove krvi ostavio na madracima i jastucima. Zatim slijedite uzimajući osloboditi od stjenica home lijekova navedene u nastavku. Više o kontroli štetočina.
Jedan od najboljih home lijekovi za dobivanje riješiti stjenica odjeće i namještaja, je da uklonite sve krevetu obloge, jastuk pokriva, jastuk pokriva, prostirke i comforters i staviti ih prati u uvjetima visoke topline ili u vrlo toplom vodom. To će pomoći ubiti stjenica na njih i jaja koje prijanjaju za njih. Temeljito vakuum namještaj, pod ležaja, madraca i tepiha. ; Ako uvidite stjenica, ili jaja, ili gnijezda na vaš namještaj, koristite komad ljepljive trake za podizanje i eliminiraju ove. , Također možete koristiti za kosu mirisne listova za pokriće vaše madrace i sofe. Miris pomoći će držati se podalje, ili otjerati stjenica iz namještaja. ; Za dobivanje osloboditi od stjenica from odjeću, oprati ih, sve u toplom vodom, posušite na visokoj temperaturi i stavite ih daleko u zatvorene plastične vrećice. , Pitate se kako da ubiju stjenica? Pranje podova i zidova vašeg opustošen dom s izbjeljivanje agent pomoći će ubiti stjenica. ; Obrisi namještaja, zidova i podova s ​​sprayed alkohol ubiti bugova krevet i eliminirati svoja gnijezda. ; Možete koristiti proizvoda koji sadrže dijatomejske zemlje, koja je abrazivne i ubija stjenica ih dehidracijom. ; Cover nogu i polovi vašeg namještaja sa ljepljive trake, ljepljive površine sa okrenuti van ubiti i otjerati stjenica. ; Za dobivanje osloboditi od kreveta u prtljazi, stavite prtljagu na vrućem suncu za par sati ili koristiti parobrod ga izlagati visokoj temperaturi pare. ; Mjesto lavanda vrećice sve oko svog doma kako bi otjerati buba i spriječiti zarazu po njima. ; Pročitajte više na:; Uzimajući osloboditi buba Naravno, Kako da biste dobili osloboditi buba, home pravni lijek na Noćenje Bug ugriza
Kako je spomenuto prije, krevet bug bites može uzrokovati mnogo svrbež, kožni osip, plikovi i nemir. Ako identificirati zaraza krevet bug u vaš dom, tu su načina na koje možete spriječiti i liječiti ugriza u slučaju da se ujesti. Pročitajte više o tome što krevet bug ugriza izgledati.
Utrljajte malo alkohola po cijelom tijelu, naročito izloženim dijelovima tijela, nakon kupanja. Alkohol djeluje kao dobar krevet bug odbijajući. ; Očistite gristi krevet bug s antibakterijskim sapunom i toplom vodom kako bi se spriječilo infekciju. ; Za krevet bug bites liječenja, primjenjuju velikodušan iznos od calamine losion za ugriz zahvaćena područja ublažiti područje i smanjiti upalu i svrbež. ; Nanesite velikodušan iznos od vazelina na svoje izložene dijelove tijela prije odlaska u krevet kako bi se spriječilo ugriza krevet bug. ; Za ublažavanje nemir i svrbež uzrokovane krevet bug bites, promočiti zahvaćeni prostor u mješavini jednakim iznosima, ako pečenje soda, soli i vode. Pročitajte više na krevetu simptoma bug ugristi. , Da bi se smanjila upala ugriza zahvaćeno područje, stavite krišku krompira na području. ; Za više informacija o uzimajući osloboditi stjenica, pročitajte istrebljenja krevet bug.
U slučaju teške zaraze po Bed bugs, morat ćete potražiti pomoć od profesionalne deratizacije usluga za krevet bug istrebljenja. Sprečavanje uši krevet bug je kao bitan kao i dobivanje osloboditi od njih. Iskoristite navedenih uzimajući osloboditi od stjenica home lijekova i provjerite da li zadržati svoj dom, namještaj i presvlake čist i higijenski kako bi se izbjegle bilo kakve daljnje probleme krevet bug.