Prijedlog Ideje za dečke

Moj se na pisanje prijedloga ideje za dečke sigurno će vam pomoći, jer kao djevojka imam bolji uvid djevojčica umova. Svaka djevojka ima san se predlaže, u stvari, svaka djevojka ga vizualizira barem tisuću puta, iako je slika njihove Prince Charming je nejasna u svako doba! Dakle, želite li da se taj princ šarmantan, morate impresionirati svoju djevojku sa savršenim prijedlogom. Nakon takve savršene prijedlog ideje za dečke.
Savjeti to Remember prije predlaganja
Budite sigurni. Čak i ako ste nervozni, to ne pokazuju. Budite kao sigurni kao i pravi princ šarmantan! ; Budite svoji, ne pokušavajte oponašati neke poznate celeb. Ona te voli za ono što su, ne freak joj se time što je netko drugi na D-dan! , Biti dobro obučen, ne mislim morate nositi samo sportska jakna! No, ovisno o tome haljinu koju nosite, provjerite da li je ispeglano, i molim vas ne stavljajte previše parfema! Umjesto dobivanje impresionirani vama, ona će pokrenuti daleko! , Nemojte pušiti i piti. Znam da mora biti osjećaj jako nervozan, no to nije opravdanje za pušiti ili piti, kada ste o predložiti! Svaka djevojka bit će isključeno za njega. ; Ne blow your rog, miris joj, a ne na sebi! , Prijedlog Ideje za njega
Fantasy Prijedlog: Taj prijedlog idea je usko povezano s bajke! Dečki prihvatiti je, cak i ako djevojka je odrastao, ona će i dalje kao bajke! Pa zašto ne ponovno ovu čaroliju iluzoran? Ne brinite, ne će vas cijene puno. je uzeti na iznenađenje datum, mjesto neka se u blizini rijeke ili jezera, koja je izolirano, je uzeti na mjesto događaja u konj nacrtana kolica. Ključni element je postavka. Stavite svijeće svugdje, mirisnih svijeća! Širiti njezine najdraže cvijeće crveni tepih, bijele i crvene tratinčice ljiljan je dobra kombinacija. Krajem na crvenom tepihu, napravi širok luk drveta i pokrivaju bijelu satena (možete dobiti gotove arch također). Mesmerize atmosferu s nekim romantičnim brojem. Uzmi svoju djevojku na luk i predložiti joj! Ona će zasigurno biti pogođen i recite! Da biste dodali neki više boje da ga, čak možete pripremiti roštilj tik do rijeke. To će biti jedan od najromantičnijih načina da predlože svoju djevojku!
Treasure Hunt: Ovo je jedna od ideja brak prijedlog za dečke koji tako od vas će uživati! Pozovi i reći koje želite razgovarati s njom o svom odnosu. (To će sigurno joj nakaza out, ali to će imati sretan završetak.) Možete sakriti negdje i postrojenja tragove svugdje u kući. Da bi ga više komplicirano, staviti zagonetke na temelju vaš odnos, umjesto izravne tragove. Ali ne daju vrlo teško clueless tragove. Za svaki pravi trag, zadržati mali dar, nešto kao naušnice ili narukvice, a kao posljednji dar, čekate za nju, uz angažman prsten na ruci! Ovo je jedan od najboljih angažmana prijedloga ideje i na kreativan i romantičan način predložiti!
Nostalgična Prijedlog Ideje za dečke: je odvede na mjesto najprije susreo, razgovor za dugo vremena sve one posebne trenutke koje ste proveli zajedno. To će učiniti vas oboje nostalgičan. Kada vidite joj lice laki gore, sići na Vašim koljenima i njezin predložiti! Ovo je jedna od tih prijedloga ideje za angažman koji će dodati još nikada izbljeđivanja boje na svoje već obojene prvi dan sjećanja! Nitko od vas neće zaboraviti ovaj trenutak za svoj životni vijek i to će biti jedan od najromantičnijih načine da predloži.
To su neki od prijedloga ideje za dečke, ako želite probati nešto ludo, uzeti joj scubadiving ili bungee jumping i predložiti joj kada su sredinom zraka ili vode! Ali dati zvoni samo kada dođete do zemlje! Ali, prije predlaganja, budite sigurni da djevojka te voli i spreman je za takve obveze. Ako su istinite u izraziti svoje ljubavi prema njoj, ona nikada neće reći 'ne' na vas, ne čak i ako joj predložiti u ponoć!