Prirodne njegu kose Savjeti

Dva glavna čimbenika koji utječu na zdravlja kose su prehrani i životnom stilu. Loše prehrane, vitamina nedostatke, oboljenja raznih vrsta can doprinositi za kosu probleme kao što su prhut, gubitak kose, stanjivanje kose, proćelav, prerano graying, itd. sjedilački način života, pušenje, prekomjerno stresa i nezdrave prehrane popuštati to jadan kose. Osim toga, redovitim čišćenjem i četkanje od kose je također važna, kao ulje proizvode žlijezde na tjemenu dobiti stimulirana kad je kosa četka. To je to prirodnih ulja koji čini kosu sjajnom i zdravom. Plaćanje pažnju neke prirodne njegu kose savjeti pomoći će održavanju kose, međutim, savjete o njegu kose ovisit će o tipu kose i tekstura. Primjerice, prirodni crna njegu kose će svakodnevno imaju skrb za crnu kosu savjete, dok prirodne kose brige za crne žene će imati različiti set savjeta. Neka nas pogledajte neke od njih.
Prirodne njegu kose recepti
These njegu kose receptima mogu koristiti sve tipove kose. Neki jednostavni, a ipak djelotvorno njegu kose recepti su kako slijedi:
Hair ispiranja: Kosa ispire pomoći očistiti dlake i povećava rast kose. Za pripremu kose isperite, sve treba je 2 šalice tople vode i 1 / 2 šalice limuna. Mix these dvije sastojke i isprati kosu s njim. Masaža kose nježno i omogućiti rješenje za sjediti na kosu za 10 minuta. Isprati, stanje i stil.
Hair liječenja: Ovaj tretman je koristan recept onima koji plivati ​​često i to će zaštititi kosu od loma, a također će poboljšati rast kose. Za ovaj tretman trebate 1 jaje, 1 jaje ljuska vrijedi maslinova ulja, 1 četvrtina oguljenog krastavca te ih pomiješati zajedno. Nanesite smjesu na kosu i ostavite ga da ostane 10 minuta, zatim isperite. Pročitajte više o prirodnim za njegu kose za crne žene.
Šampon No Recept: rastopiti 1 žlica sode bikarbone u 2 čaše od tople vode, pa sipati u šalicu ili sprej bocu. Prelijte ili prskanjem rješenja na kosu i ostavite smjesu da sjedite za 1 minutu, a zatim isperite van dobro. Stanje i stil kosu. Ovaj recept je dobar ako vaše kose osjeća jako yucky, kao što će učiniti vašu kosu čistom i sjajnom. Međutim, ne prelaziti iznos pečenje soda dodane, jer to jedino će učiniti vaše kose krhki. Pročitajte više na kosu masku recepti za oštećene kose.
Ostavite-in uređaji: Toplina 3 žlice meda u mikrovalnu i mix 1 / 4 šalice maslinovog ulja u nju. Rad male količine ovu smjesu u kosu odjednom, dok cijeli kosa je bio obložene. Nakon 30 minuta, isperite i suha dobro. Ovo regenerator će pomoći učiniti kosu mekom i sjajna. Pročitajte više na kosu conditioning tretmani kod kuće.
Prirodne Njega kose Savjeti za African American Žene
U slučaju African American kose, najvažniji pokažite na treba uzeti u obzir je sprečavanje loma kose, poboljšati krtom tekstura kose i spriječiti gubitak kose. Neki od African American prirodne kose njegu savjeti su kako slijedi:; Masaža vlasišta redovito uljem, jer poboljšava proizvodnje nafte i smanjuje dryness. Hot ulje masaže treba provodi jedanput mjesečno da moisturize kose. ; Trebali stanje vaše kosu s njegu kose proizvode specijalno napravio za African American prirodne kose. Međutim, dok odabirom these šamponi, izbjeći kupuju šamponi koje sadrže alkohol. Štoviše, ne šampon vaše kose dnevno. Shampooing jednom u svakih 3-7 dan pomaže održavati kose nafte ravnotežu. ; Vi ne trebali češalj kosu dok je mokra. Pričekajte do kosu suši malo, prije češljanje, kako bi se izbjegla lomu. Štoviše, ako imate pretjerano kovrčavu kosu, samo koristiti širok nazubljenim češlja četka kosu (počevši od završava i postupno kreće na korijena). To smanjuje lom. ; Nabavite vaše kose trimmed jedanput svakih 2-3 mjeseca, izbjeći split završava i ne nositi pletenice za više od 8 tjedana. Dopustite kosu ostati besplatno prije pletera opet. To pomaže spriječiti receding hairline. ; Pročitajte više na:; Grow Hair Brže Naravno; African American Njega kose Savjeti; Oni od tražite crne prirodne kose njegu savjete rasti hair brže treba slijediti ove regimen njegu kose religiously. Održavati zdrave prehrane, imaju dodataka za povećanje rast kose, masaža kosu, to riš, čist kosu, šampon ga i uvjet ga redovito koristeći prirodne proizvode njegu kose.