Najbolji način da se bijeliti zube

Žvakati duhan i pušenje često rezultira yellowing ili gubitak boje na zubima. Pijenje čaja, kava i bezalkoholna pića na redovnoj osnovi za dugo vremena mogu vam dati isti efekt. Postoje nekoliko načina za krečiti zubi. Međutim, najbolje one su ujedno i najskuplji one. Nije svatko može priuštiti izbjeljivanje zubi kod stomatologa ured. Ali beskorisno brinuti koliko postoji još niz prirodne načine kako izbijeliti zube kod kuće. Vi samo trebate biti svjesni od njih. Bacite pogled na sljedeće načine, i saznati što jedan je najbolji način za izbjeljivanje zubi u vašem slučaju.
Načini za izbjeljivanje zubi kod kuće
Citrus voća: Trljanje svoje zube sa sokom ili kore agruma poput naranče, jagoda, limun, i sl., jedan je od različitih načina izbjeljivanja. Preporučuje se da koristite ovaj prirodni put zuba izbjeljivanje kod kuće, ne više od tri puta tjedno. To je zato što, limunske kiseline prisutne u agrumima je vjerovao da niže dolje sadržaj kalcija zuba. Osim toga, ona također može pogoršati caklinu zuba. Zbog toga, unatoč "vrlo dobro" prirodnog zuba whiteners, agrumi se ne preporučuju se koristiti previše često. Pročitajte više na vodik peroksid izbjeljivanje zubi.
Povrće: Hrskave povrće poput mrkve, brokule, celer, krastavci i rotkvice, naravno, proizvode učinke na abraziju jesti. Oni obaviti funkciju četkice za zube uklanjanjem plakova i ostalih sranje zarobljen sa zubima. Da biste dobili najbolje moguće rezultate na izbjeljivanju zuba, ih jesti sirove, po mogućnosti u obliku salata. Dakle, možete nazvati jesti te povrće kao najlakši i najbolji način da se bijeliti zube nakon aparatića. Kliknite ovdje da biste dobili neki zubi izbjeljivački savjete.
Soda za pečenje i sol: za mnoge ljude, najbolji način za izbjeljivanje zubi prirodno je da se peru zubi s mješavinom sode bikarbone i soli u omjeru 3:1. U stvari, to je najbolje način da se bijeliti zube kod kuće zbog nekoliko razloga. Soda za pečenje ubija bakterija koje mogu dovesti do zuba plaka. On također smanjuje kiseline koje se nalaze u ustima koja može oštetiti caklinu zuba. Pored svih tih, pečenje soda sadrži peroksid koji pomaže u uklanjanju mrlja na zubima. To je na najbolji način za izbjeljivanje zuba s braces. Više o četkanja zuba sa soda za pečenje.
Drvo Ash: Drvo pepeo je kalij peroksid. Djeluje poput izbjeljivanje agent i izbjeljuje zube brzo. Dakle, to je to najbolji način za izbjeljivanje zubi brzo. Možete koristiti drvo pepeo na mjesto zub i zalijepite četkom zube svaki dan. To sigurno će vam dati bijelih zubi blista poput bisera. No, tu je i nedostatak povezane s njom. Budući da je kalijem, može pogoršati caklinu vaših zubi s vremenom. Dakle, da se na sigurnije strane, četka za zube s drvom jasena samo jednom ili dvaput tjedno.
Saznati više na:, zubi problema; Izbjeljivanje zubi - Početna lijekovi, prolazeći iznad račun, morate imati naučili da su svi načini su učinkovite. Vi samo trebate biti oprezni prilikom korištenja tih izbjeljivanje zubi metode kao i njihovi višak može uzrokovati neke štete na zube tijekom vremena.Zato, koristite sve predložene prirodne načine u moderiranje i pratiti usko saznati najbolji način za izbjeljivanje zubi.