Lažni Lip prstenova

Lip piercing je jedan od najtoplijeg trendove u modnom svijetu. Možda ste vidjeli mnogi imaju učinili lica piercing i da će biti umiranje da ima jedan. No, s žudnja da biste dobili vaše usne proboli možda i bojati piercing postupka. Stoga, ako mislite da je to upravo slučaj sa tobom onda zašto ne odlučite za varanje usne prstenje? Da, vi samo mislite o modi i postoji niz alternativa za to. Lažni prsteni dostupni su u veliku raznolikost i za većinu pirsing su velika substitute. Dajte nam znati više o lažni usana prstenovi, kako ih i koje su dizajna na raspolaganju.
Kako napraviti Lažni Lip prstenova?; Evo nekoliko koraka kako bi dobili svoj lažni usana prsten spreman i ti bi lažni usana piercing kao dobro. Pročitajte više o različitim vrstama pirsing.
Korak 1: Uzmite žica srebrni plovila, od zanatskih dućana. Odaberite jednu od debljine iste kao usna prsten.
2. korak: Sada ga izrezati u veličini inča ili manje po želji pomoću wire cutter. Pijesak je korištenje teških metala pijesak papir tako da je njegova kraja nisu oštre i to je čist.
3. korak: Nabavite vrlo male fancy magneti i ljepila ih na krajevima. Pobrinite se da koristite najbolje ljepilo kako bi se osiguralo da ti ne dolaze off.
Korak 4: Sada ga savijati u okrugli oblik i pobrinite se da su magneti dodiruju jedni druge.
Korak 5: Sada nježno proširiti prsten da se magneti osim jednoga kraja i mjesto izvan usne, a drugi u ustima. Iznenađujuće je što možda osjećaju. Je li svaki manje nego pravi piercing usana prsten? Sigurno ne!
Također možete imati jedan kolut naušnica dobiti lažni usne prsten. Pitate se kako? Njegova jednostavna. Pravedan maknuti isječak iz naušnice koje umećete u suprotnoj strani, tako da sjedne. Sada, smanjiti udaljenost između dva otvorena kraja ove naušnice koje polako pritiskom, ne mijenjaju oblik. Stavite ga na usne kako se spominje u Korak 4 gore. Pročitajte više na tijelo nakit.
Lažni Lip prstenova: dostupne opcije; Krećete li u kupovinu za varanje usana prstenovi ste sigurni da se zbuniti, jer je veliku raznolikost dostupan u tim. Prstenovi varirati u debljini, od vrlo tankih prstenova debeli jedan, možete pronaći jedan do odgovaraju Vašem izboru. Osim toga, dugmad na krajevima koje dodiruju kožu također su toliko mali da su oni jednostavno ne vidljive. To čini lažne usne prstena koji izgledaju stvarno, kao što su proboli u usne. Možete odlučiti za jednostavan prstenovi koji samo imaju prsten žice. Druga mogućnost je da se odluče za fancy kolutove koji su široki i imaju dizajna ukorijenjen. Oni koji vole podebljano izgled može odlučiti za takve guste, dizajner prstena. Možete odlučiti za onaj u omiljene metala, zlato, srebro, itd. srebro i dalje jedan od najpopularniji izbor u piercing prsten kategoriji. Također možete imati odgovarajući prsten u metalik boje kako bi unaprijedili Vaše odjeće. Oni s perlicama između također može biti izabran. Štoviše, ovi perle su uklonjivi tako da se možete nositi plain prsten, ako to želite. Perle dolaze u nekoliko boja. Metalik može biti zrno najbolji izbor jer će izgledati savršeno na bilo koji outfit. Također možete izabrati veličinu će vam odgovarati. Osim modni dućani, možete kupiti lažne usne prstenovi kao i online. Učiniti provjerite njezinim značajkama i veličinu prije kupnje.
Pročitajte više na usne Piercing:; usne Piercing infekcija; usne Piercing Trošak; usne Piercing Care, s nekoliko mogućnosti dostupne u lažne usne piercing prstenova Želite li samo pročitati ovaj članak i zaboraviti ih? Nah! Hmm ... tako dobiti svoju omiljenu skladbu lažne usne prstenova i bez rupa ili bol, stavite ih na i izgled pomodan.