Prsten raspoloženja Boja Chart

Raspoloženje prstenovi funkcija na temelju naše tjelesne temperature. Stvar je, kao što je tijelo mijenja temperatura, prsten također mijenja svoje boje. To se događa zato raspoloženje prstenovi sadrže tekućih kristala, koje se kreću kad se temperatura tijela mijenja, tako da je svjetlo koje se reflektira se također mijenja. To je ono što uzrokuje prstena promijeniti svoju boju. Raspoloženje prstenovi su jedan od onih modne trendove, što svaka generacija prolazi. Neka's pogledajte na što je boja raspoloženje prstenje značiti.
Jednostavna prsten raspoloženja Boja Chart
ColorMeaning, BlackStress, ljutnja, Mystery, GrayNervous, Anksiozni, AmberVague, umoran, omesti, GreenNormal, Placid, Zavist, ljubomora, BlueHappy, na jednostavnost, blažen, sadržaj, PurpleCrabby, Moody, željeni, mistično, senzualan, MagentaHappy, Toplo, odan ; RedPassion, ljubav, ljutnja, nesigurnost; OrangeExcited, malo hrabar, mišljenja ideja, WhiteIntrospective, meditativan, dosadno, ravnodušnim, BrownPuzzled, nemirna, zabrinuta, Dark BlueDeeply opušteno, romantični
Prsten raspoloženja Boja Chart značenje
Crna: Ova boja znači vrlo intenzivne emocije poput stresa, ljutnje i misterija. This shade pokazuje kad osoba nosi prsten nervozni i napeti o nečemu.
Gray: Recimo da sjedite u vašem razredu i vaš učitelj uhvati li spavaš. On tada govori da dođete i pjevaju pjesmu. Pa, ja sam guessing da ne možete pjevati, pa pogledajte dolje u vaš prsten i to će biti sive boje. Pa kad je čovjek nervozan, ili tjeskobu, prsten će promijeniti boju u sivo.
Amber: Ovo je žutu nijansu. Žuti se obično pojavi kad se prolazi kroz promjenu u emocijama ili ako ste se suočili raspon emocija. Ti bi mogao biti osjećaj nejasne, umorni ili omesti.
Crveno: Ova boja pokazuje kada se doživljava snažne emocije kao što su strast, ljubav, avanturu, uzbuđenje i želju. Red također može označavati strah, bijes i nesigurnost.
Magenta: Ova boja će se pojaviti kada su u sretnoj odležan raspoloženje kao kad ti glavu u centar sa svojim prijateljicama. Ako vam se osjećaj svih topao i srdačan, kao kad vidite štene trčanje prema vama, pogledajte u vaš prsten, to će biti magenta boje.
Brown: Ova boja pokazuje kada su zbunjeni, nemirna ili zabrinuto. Poput recimo, na primjer, vi ste uzimajući math test, a vi nemate pojma što je odgovor na to je jednadžba.
Narandjasto: Ovo je jedna boja da me guessing bi trebao uvijek biti na prstenove nosile djevojčice. To pokazuje se kada je uzbuđen ili nešto više od ruba i zauzet u potrazi za ključeva automobila. To također znači da ste osjećaj odvažan i razmišljanja ideja.
Plava: Što se tiče raspoloženja prstenje tiče, plava predstavlja biti sretan i na jednostavnost. Ako ste osjećaj blažen i sadržaja kao što je neposredno nakon jedući čokoladni kolač, a zatim u ring će biti plave.
Dark Blue: Vaš prsten će biti tamno plavi kad duboko su opušteni i osjećaj romantičan. Razmislite o šetnji na plaži sa svojim simpatiju šetnji s tobom. Da, boje na taj prsten na prst će biti tamnoplava.
Purple: Purple će se prikazati kada se osjećate tvrdoglav i neveseo. To također može značiti da ste osjećaj mističnog i senzualan. Dakle, ako iznenada se osjeća po želji svoj čovjek, onda je ljubičasta boja vidjet ćete.
Zelena: Zelena predstavlja više normalno i mirno stanje uma. Kada ne pod stresom i nemaju veze, prsten će biti zelena ali to također može značiti nešto sasvim suprotno kao zavist i ljubomora.
Bijela: Ova boja će se pojaviti kada su u introspektivan raspoloženje ili kada ste meditativan. Također se može pojaviti ako vam je dosadno, ili ravnodušnim.
Pročitajte više na:; Modni Nakit; prsten raspoloženja Color Značenja; Sad znate, što raznih boja označavaju u raspoloženju prsten. Raspoloženje prsten skala boja može varirati ovisno o vrsti prstena kupnje. Oružane s ovim bojom raspoloženja prsten chart, sada možete pogoditi koliko su vaši prijatelji osjećaj, onda opet tko treba shema pogoditi kako se njihovi prijatelji se osjećate?