18. Birthday Party Teme

18 rođendan party je prekretnica za Vaš tinejdžer koji obilježava doba kada ste korak u svijet odraslih. Stoga, ako planirate baciti veliku bash za vaš tinejdžer na njegov ili njezin osamnaesti rođendan, zatim tu su neke osamnaesti rođendan teme i tinejdžerski party ideje koje će vam pomoći planirati najbolji party ikad.
18. Birthday Party Teme za Djevojke
Toge stranka Tema: Ta je ideja rođendanski party je odličan izbor za velike bash da ste planiranja. Od toga da bude odjevena u jednostavni bedsheets veže se kao toge to elegantno drevne rimske kostime podsjeća na grčki bogovi, provjerite je li vaše goste su obučeni za rimsko party u stilu. Možete koristiti imprinted rešetka i fontana pozive niti koristiti ručno pomiče kao stranka poziv. Toga parties znači uređenje mjestu u nijansama bijele i zlatne. Možete koristiti zlato boje i ukrasiti održavaju s kulturom vinove loze i zastori, ili gossamers bijele i zlatne. Dodaj grčki stupovi, terakota urne, postolja i klasični kip poprsja napravio papira mache to kompletan izgled. Aktivnosti mogu uključiti nagrade najbolje kostime, pribor i rimsku božicu lookalikes. Više o tinejdžer party aktivnosti.
Spa Party Tema: Djevojke ljubavi da se pampered i spa party za svoje 18 godine star svaki dan spa je savršen način za nju da odviti sa svojim prijateljima. From umirujuće masaže, aromaterapija, manikura i pedikura opuštanje to grijani upija i toplog blata obaviti, spa stranke su definitivno pobjednik s teens. Ako je vaš dan spa je zauzet za veliki dan, tada možete transformirati svoju kuću u opuštajući spa odstupnica. Za ukrasa, mjesto broj zelenih biljaka, hrpe paperjast bijeli ručnici, miris svijeća i puno svježeg mirisno cvijeće. Mali elektronički slap i puno lijepih jastuci i deke upotpunjuje pogled. Rezervirajte sastanke sa maserke ili pedicurists za stranku. Što se tiče hrane, svjetlo prst hrana i osvježavajuća pića su svoje najbolje oklade pri planiranju ovoj stranci.
Pročitajte više na:; Birthday Party Ideje za djevojke, Teen stranaka; 18. Birthday Party Teme za dječake
Pool Party Tema: iako je uključena kao stranka temu za dječake, bazen stranka iznenađujuće co-ed strana ideja kao dobro. Mada bazen stranke ne stvarno potreba fancy dekoracije, možete dodati havajski dodirom na svoj bazen party s dodacima poput Tiki baklji, bambus akcentima i tropskim cvijećem. Kola salona postavljene oko bazena, uz vedro obojena ručnici omogućuje svojim gostima sjediti leđa i opustite se. Upišite lijepo hlađenje piti i sunscreens na stolovima uz ležaljka ležaljkama. Napunite bazen sa svijetle plaži lopte za svoje goste da uživaju i imaju neke zabave i igre kao što je odbojka na pijesku i vaterpolu. Izabrane prst hrana i grickalice poput tortilla čips i salsu su savršen hrana pratnju za stranku. Više o tinejdžerski party themes.
Krijes stranka Tema: nevjerojatna otvoreni party ideje, krijes tema je nešto da je vaš teen će ljubav. Prije party, morate loviti za prikladno mjesto. Izlet u jedan od parkova prirode ili plaže oko mjesta je dobra ideja. Tematski party pozivnica može biti poslana da postavite ton stranke. Lopatu za izradu jama i hrpe drva su potrebne za ovaj party. Možete dobiti vruće pse i druge hrane da ispečem preko vatre.
Pročitajte više na:; 18. Birthday Party Ideje, Rođendan Teme za dječake, osim toga do 18. rođendan teme, sjetite se da kada su hosting stranke, postoje određene stvari koje trebate imati na umu. Obavljati poslove nadzora za stranku ali nemojte biti previše zapovjednički. Ništa nije više neugodno za svoje 18 godine star onda overprotective roditelja. Također, kada su odabirom teme za osamnaesti rođendan, uzeti u obzir vaše teen izbor kao dobro. Čak i ako Birthday Bash nije neobičan jedan, planiranje unaprijed može učiniti jednom od najatraktivnijih nezaboravne dane u vašem životu tinejdžera.