Grubo Hair

Grubo kosa uvijek izgleda kao da se po cijelom mjestu. Oni su u osnovi su uvijek izvan mjesta, bez obzira što učiniti s njima. Ako imate krupne kosu, siguran sam, to je loš kosu dana za vas, svaki dan! The kovrčast i uvijek u potrazi dry kose, ostaviti vrlo malo mjesta za njegu kose, i za vas da eksperimentirate sa različitim frizurama. Tako, njih vezanje je vaš jedini izbor za grubu kosu. Da bi vaš problem gore, grubo hair osjeća suha, nakostriješena i gruba na dodir, a ja radije ne čak i početi na brige gubitak kose koji moraju biti te mući! Zato, kada ostavite svoj grubo hair otvoriti, održava poking vašu kožu, što često dovodi do iritacije kože. Nadalje, grubo kosu su vrlo teško rasti i brinuti o. Pa ih s obzirom nastavku su razne grube hair opcije za njegu lijek.
Brigu Coarse Hair
Šišanje, Imam kovrčavu suhu grubo kosu. Za mene, duge brave su san. No, neka mi da vam kažem, to nije za rezanje kose, ne ide kako biste dobili nigdje. Obično, većina ljudi s grubom kose bi se slažu, da se krajevi kose pramenove, dobiti obezbojen, dobiti split završava i osjećam vrlo grubo. Oni mogu biti dugo, ali oni su stara hrpa kose, koji ne ide da preraste u lijep brave. Tako, morate dobiti šišanje i da se za neki grubo za uklanjanje dlaka opcijama uzimajući osloboditi tih krajeva, ili sloja grube beskorisnih kose, kako bi svjež i zdrav početak. Stoga, vidi profesionalni frizer, koji će vam ukratko o raznim šišanje stilove i ideje, tako da možeš dobiti dobar šišanje koje će vam pomoći poboljšati grube teksture hair postupno.
Hair Wash; Grubo kose je vrlo porozna. To znači, da upija kemikalije, vlage i prljavštine vrlo brzo. Dakle, grubo kosa se pere na regularnoj osnovi. Dok je pranje grubo kose, pobrinite se da koristite blage šampone, a ne oštre jedan. Obično, anti-perut šamponi jako teško na kosu. Također, dok je pranje kose, ne zaboravite uvjet njih, za koje možete koristiti za kosu regenerator za suhu kosu. Stanje vaše kose, posebno završava, na redovnoj osnovi i svaki put kada operite kosu. Deep uređaj, najmanje dva puta tjedno, je obvezno za guste grubo kose. Također ćete naći proizvode za njegu kose, kao i grubo hair šampon na tržištu, koja će odgovarati Vašim kose. Prije pranja kose, pobrinite se da si ih češljana temeljito i uklonio sve čvora kako bi se izbjeglo tangles. Pročitajte više o tome kako da opere kosu.
Sušenje kose, iako, kovrčava grubo hair apsorbirati vlagu brzo, oni su također, lako isušuje. Ukoliko često koristiti kosu puhati suhu kosu, molimo vas da ga izbjeći. Kose sušači, koristite nepotrebno topline na kosu, koje uzrokuju velike štete. Često koristite sušilo za kosu kose za postavljanje u određenom stilu, što uzrokuje ogromnu gubitak vlage iz kose. Dakle, ako imate grubo hair teksture, neka vam kosa suha, naravno. Pročitajte više na kosu hidratantnu tretman.
Grubo Njega kose; Debeli gruba dlaka, lako pucaju i više su skloni split završava. Stoga, za pravilnu njegu oštećene kose, svaki puta kada izađe, pokriti kosu, kako bi se izbjeglo 'vjetar puše u' efekt. Vjetar vodi do trenje vlasi kose, što rezultira nepopravljivu štetu vaše kose. Isto tako, ako imate grubo hair, zavežite kosu gore ili, još bolje, njima pletenicu, dok spava, za pravilnu prevenciju gubitak kose.
Savjeti za Grubo Hair liječenje
Ulje kosu redovito, Pijte puno vode; Ako vam je kosa prirodno suha, izbjegavajte česta pranja, provjerite da li koristite pravo šampon, maziti vaše kose, Deep uređaj je obvezno za sve grube dlake postoje mnoge krupne frizura posebno dizajniran za grubo kosu, koja možete isprobati. No, ako želim kosu da budu zdravi i lijepa, predlažem, neka budu i prirodno ko je više moguće. Umjetne proizvode učiniti ni dobar za kosu. Stoga, ljubite one brave i plijen (dosjetka namijenjen) ih malo. Pazite!