Kako Clean tvrdo etaže

Pilana podovi izgleda fantastično, i pružiti eleganciju i dodir luksuza u vaš dom. Međutim, njihova održavanje i održavanja je ono Deters većina ljudi iz uzimajući ih staviti u. Vjerojatno ste čuli govoreći 'ništa dobar dolazi lako', kojem ću koristiti istaknuti da dok oni svibanj zahtijevaju malo dodatnu pažnju, nagrade su dobro isplati. Ako, poput mene, vi također sviđa uključujući prirodnih elemenata u vaš dom, onda vjerojatno navika um stavljanjem u dodatni napor. Ukoliko se pitate kako očistiti drvene podove, naravno, onda znam da pijeska i prljavštine su elementi koji polako će uništiti završiti svoje podnice. Iz ovog razloga, morate čisto poda borbenost i prašine dnevno, ili koliko god često je potrebno, tako da je prljavština when žigom na, ne brusiti na površinu i uništiti završiti. Koristite mekani, fini čekinja metlu pomesti poda, a vakuum se jednom tjedno usisati prašinu koja se skuplja između dasaka. Čitajte na čišćenje Parket prirodno.
Vrsta Pilana Parket, završiti poda će odrediti što metodu možete koristiti za čišćenje tvrdo podnice. Ona Imaju Hardwood površinski zapečaćenoj podovi oni obično zabrtvljeni urethane, poliuretan or polyacrylic koja ih čini mrlja i vodu oštećenja otporan. These etaže ne smije voskom i moraju se čistiti pomoću sredstva za čišćenje koji ne ostavljaju film ili talog. Ako je Vaš Parket da su lakirani, lakirano, shellacked i neliječene etaže, oni obično nisu otporni na vlagu, izlijevanje i nositi, što znači da im je potrebna dodatna njega. Pročitajte više o tvrdo podnice vrste.
Čišćenje Parket
Jednostavan rješenje sapunom i vodom je super za ciscenje tvrdo etaže. No, morate biti oprezni da izlašite kata na minimum količinu vode, pa kada umočiti grimase u sapunici, osigurati ga izokrenuti u potpunosti, a onda grimase u smjeru drva. Kada završite, obrišite ga ponovno s čistom vodom. Također se može dobiti dolje, i koristiti spužvu za čišćenje poda.
Iako korištenje vode obeshrabriti, ako želite znati kako to čist Parket s octom i vode, kombinirati pola šalice bijelog octa s galon toplom vodom, i otrti podove pamet ovo rješenje. Grimase podu u brzom sweeps, tako da ne upijaju vodu. Zatim koristite ručnik ili suhu grimase za brisanje poda suha, a neka pod sušiti zrakom. Pročitajte više na čišćenje Parket s octom.
Koristite sredstvo za čišćenje tvrdo katu je uklanjanje scuffs ili peta maraka. Određeni čišćenje se preporuča za određene etaže, te sve što trebate učiniti je mlaz vode na malo na krpicu i lagano utrljajte bojen mjesto s njom. Još jedan komad savjet je da ne koriste amonijak čišćenje ili ulje sapuni na drveni pod, jer će uništiti završiti i performanse vašeg poda. Ako ste u potrazi za načinima kako očistiti drvene podove bez kemikalija, umočiti vlažnom spužvom u nekim pečenje soda, i trljanje natikača licu mjesta s njim. Pročitajte više o drveni pod sredstvom za uklanjanje mrlja savjete.
Pročitajte više na:; Savjeti za Čišćenje Parket, drveni pod za čišćenje, drveni pod Care - Kako da se brinu za tvrdo etaže, bez obzira koliko briga vas, vas će dobiti neke mrlje na podu u jednom trenutku vremena ili drugi . Za čišćenje daleko masti, dobili Internet to zamrznuti primjenom vrećicu smrznutog graška na nju, i onda struže ga isključiti s oštrim predmetom. Možete koristiti trik često koristi na platnu, što podrazumijeva stavljanje neke apsorbirajući papir preko mrlju, a zatim ga glačanje. Koristite duhovi mineralnih poletjeti krejon natpisi, a rješenje vode i oksalne kiseline za voće mrlje. Ovi savjeti trebali ostaviti vas s dovoljno znanja o tome kako očistiti drvene podove nakon skidanja tepiha, jer je jedina razlika malo dodatni fizički napor i neke mrlje uklanjanje. Međutim, ako na podu izgleda staro i nositi nakon skidanja tepiha, možda ćete morati uzeti u obzir pregleda i premazivanja.