Dobi spotova na nogama

Starost spotova može napraviti naše kože izgledaju neatraktivan, a oštećeno ako se pojave na velikom području. Starost mjesta su obično stan i mogu biti crne ili smeđe boje. One mogu biti male ili velike veličine. Tu bi moglo biti jednom mjestu dob ili broj njih prisutna kroz kožu. Glavni uzrok dobi mjesta je overexposure suncu. Štetnih sunčevih zraka se zna da su oštećenja kože što dovodi do dobi spotova. To također može biti uzrokovano zbog starenja ili zgrušavanja krvi. Dakle, oni su česti u ljudi iznad dobi od 40 godina. Isto tako, mladi koji su tijekom su izložena štetnih sunčevih zraka može dobiti dob spotova. Starost mjesta na noge i ruke su uobičajeni, iako se mogu pojaviti bilo gdje na koži. Neka nam vidjeti kako ukloniti dobi spotova na nogama.
Načini uklanjanja doba Mjesta na nogama, Garlic je najbolji način da se gubiti dobi spotova na nogama. To pomaže vanjski sloj kože da se osuši i prolio. Morate primijeniti svježi češnjak direktno na zahvaćena područja svakodnevice. To će pomoći smeđe mrlje dobi na noge nestati. ; Primjena vitamina E ulje na dobi spotova na noge redovito da biste dobili osloboditi od njih. Također možete primijeniti bademovo ulje koji sadrži vitamin E za liječenje dobi spotova na nogama. ; Limunov sok je prirodan izbjeljivanje agent. primjenjivati ​​redovno preko dobi spotova će vam pomoći da ih se riješite. ; Apple jabukovača ocat je poznata da liječe mnoge problemi s kožom, to je najbolji home pravni lijek izliječiti dob spotova na nogama. Primjena jabuka jabukovača octa redovno pomoći će promovirati novi skin rasta, pak, uzimajući osloboditi na dob spotova. ; Možete pomiješati jednake dijelove octa i luka sok i primjenu ovog rješenja o dobi spotova. Nanesite dva puta na dan dok ne primijetiti rezultate. , Aloe biti sok svježe uklonjeni iz listova ili da se u bocama obliku mogu se koristiti za liječenje dobi spotova. To je cool i ima ljekovita svojstva, ona će umiriti kožu i smanjuju dobi spotova. Primijenite ga i izbrisati ga temeljito na pogođenim područjima dva puta dnevno. , Korištenje Ricinusovo ulje je još jedan dobar put da biste dobili osloboditi od dobi spotova na nogama. Trljati temeljito iznad mjesta u jednom dnevno imaju običan puti. , A drugi tretmani za age mjesta na nogama
Osim navedenih načina uklanjanja dobi spotova na nogama, koje možete isprobati kod kuće, možete se odlučiti za izbjeljivanje vrhnje. To će pomoći nestati u dobi spotova. You mogućnosti mora koristiti izbjeljivač sadrži kemijske hydroquinone koja će biti učinkovit u feding dobi spotova. Možete odlučiti za estetske operacije like dermoabrazija, kemijski kožu piling ili laserski tretman za uklanjanje starosti mjesta. Možete izabrati ovim skupom metoda samo ako dobi spotova su u velikom broju ili velike.
Uz svaku od gore navedenih home lijekova počet ćete primjećivati ​​poboljšanja u mjesec dana nakon što je redovitu uporabu. Ukoliko ne primijetiti napredak u izgleda dobi spotova, morate se konzultirati s dermatologom. On će biti u mogućnosti da utvrdi da li su ta mjesta dobi spotova ili nešto drugo. On će propisati Vam odgovarajuće lijekove i tematska gelovi dati pravi tretman za dobi spotova na nogama. Također možete razgovarati o drugim mogućnostima liječenja kao što je spomenuto s vašim dermatologom. To je najbolje za dodavanje dobar losion za zaštitu od sunca kvalitete u rutinu njege kože, dok korak van. Izbjegavanje izlaganja suncu je najbolji način da ostanu daleko od dobi spotova. Starost spotova nisu štetne već su definitivno smanjiti ljepotu nogu.