Slatka frizura za kovrčavu kosu

Najbolje kratke kovrčave frizure su frizure koje imaju dovoljno prostora za igru. As kovrčavu kosu ima tendenciju da smežurati kada je dries out, trebate pitajte svog frizera rezati kosu na srednje dužine, uzimajući u obzir da će to biti puno kraći od trenutka kada se osuši, a vi završiti it styling. Vi bi želite slojevite frizura koji je učinio prema tome koliko rotor je prisutan u kosu i oblik lica. Evo nekih vrlo slatka frizura za kovrčavu kosu. Pročitajte više o kovrčava kosa s bangs.
Cool i slatka frizura za kovrčavu kosu
Kovrčava Bob Šišanje, Bob izrezati na kovrčavu kosu utakmica prilično dobro. Ako želite oponašati rezonantan ljepotu prošlih starleta, jedan bobbed rez je najbolja alternativa. Since kovrčave kose sastoji od puno volumena, diplomirani Bob će pomoći u sidrenje težinu slaganje glasnoću u postupan način. Pomoću malo količinu kose i styling gel krema, a bobbed rez pripitomljiv i zahtijeva vrlo niska održavanje. Kako bi dodir ženstven šarma, te frizura izgleda odlično, izdvajali natrag s petite kosu, kao, Bobby značke i vještački dijamant isječke. Pročitajte više na kratke frizure za kovrčavu kosu.
Afro Puffs frizuru, iako ne svaki djevojka imati uske uvojaka koji su potrebni za izradu hip-hop afro frizuru, one koji nemaju ih treba uzeti užitak u ovom kul frizuru. Stil ovog frizura postala zastarjela već zbog nekih glazbenih umjetnika, to je povratak u modi. Afros može se izdvajali natrag u pigtails za izradu potpisa slatka afro dimova lijevo ili divlja i puna. Pročitajte više na frizure za prirodno kovrčavu kosu.
Kratki Šišanje duge slojevi; Recite frizerski smanjiti svoju kosu u slojevima koji će biti ne duže od brade, diplomirao na takav način da je vaša kosa će biti puno kraći u leđa. Dio na stranu, a zatim postavite vaše kose na leđa jednog uha i pustiti druge strane pad u prednjem. Vi ste potrebni da koristite dovoljno hair gel za šišanje nosio ovaj stil i manipulirati većim kovrče pasti na jedno oko. Pročitajte više o dugim vitičasta kose stilova.
Plaits and Dreadlocks; Plaits are also jedan od najboljih načina to keep curls u maintained state along with showing off their tekstura. Ako želite da biste dobili vaše kovrče vezani iza sebe, možete misliti jedinstvenih pletenica frizura poput 'fishtails'. Većina djevojaka koji traže slatka frizura za kovrčavu kosu vole dreadlocks ili pletenice da bi kovrče u redu. Dreadlocks uglavnom su preferirani od strane onih koji zahtijevaju minimum styling napor. Oni vam zadržati izvorni duljine kose ili dodajte više uz korištenje kose ekstenzije. S dužnom skrbi i pauzama između isprepliće, kosa može održavati when nositi pletenice ili dreadlocks. Pročitajte više na kosu skrb za kovrčavu kosu.
Slatka Spiralna Haircuts; Ako želite sportu ovu vrstu frizuru, možete jednostavno trebate pitati svog frizera za kemijske spiralni val. This spiralni izrezati izgled i najbolje odgovara na cure imaju dugu kosu, tako je bolje ako imate srednje dugu kosu. Ako želite stil these spirale, jednostavno twist vlažne ringlets s malo styling gela i ostavite da se osuši. Pročitajte više na:, kovrčavu kosu Styling Savjeti; Frizura Ideje za kovrčavu kosu, kovrčava kosa je jedinstveno sredstvo koje puno djevojaka žele oni posjedovali, pa zašto ne prikazati vaš karakterističan kovrče s ponosom. Ovo su samo nekoliko slatka frizura za kovrčavu kosu, međutim, postoje mnoge vrste takvih kovrčava kosa frizura. Za obavljanje ove frizure je predložio da se savjetuje s frizerski salon i dobiti izrezati učinjeno u kozmetički salon.