Mrlje krvi

Vašu odjeću može dobiti bojen s krvlju, zbog raznih razloga. Uzimajući osloboditi od mrlje krvi na bilo tkanina postaje jako teško. To također može vas držati daleko omiljene krevet listova ili odijelo stranu. Ukoliko se pitate, kako mogu ukloniti mrlje od krvi odjeću ili kako ukloniti mrlje od krvi tkanina, onda ovdje je rješenje. Evo nekoliko lako načine za uklanjanje kompletne krvne mrlje.
Kako da biste dobili osloboditi od krvi Mrlje, ovdje su načini uklanjanja mrlje od krvi odjeće ali prvo morate provjeriti da li je "kemijsko čišćenje samo 'odijelu, ili' normalan oprati 'odjeće. U slučaju 'suho čišćenje samo' tkanina morate se izbjegla svaka eksperimentiranje. Just izbrisat krvi s papirnatim ručnikom što je prije moguće. Pokušajte ga zadržati prodor u tkaninu. Da biste potvrdili, pročitajte upute napisan na oznaku. Sada bez radite bilo koji tretman preko nje, uskoro se na kemijsko čišćenje. Za svaku vrstu tkanine prvi DAB-a do krvi koristite papir ručnik ili pamučna krpe. Nakon toga, ako to nije 'suho čišćenje samo' tkanina, držite ga pod tekućom hladnom vodom i onda ići naprijed sa jednim od ovih savjeta o sredstvom za uklanjanje mrlja.
Deterdžent: Uzmi pranje posuđa deterdžentom na spužvu i osušiti na mrlju. To će pomoći mrlju iz postaje stalni preko tkanine. Sada ga možete oprati u perilici rublja dodavanjem jake tkanine deterdženta u vodi. Provjerite jeste li ga dobili vanjska strana za sušenje zraka. Sušilice rublja može riješiti mrlja zbog topline. Iako je svjetlo mrlju može biti lijevo preko tkanine, pobrinite se da slijedite ovaj korak.
Vodikovog peroksida: Vodikov peroksid je najbolje za uklanjanje mrlje od odjeće. Ispunite široku zdjelu s hidrogen peroksid rješenje. Sada stavite obojenih tkanina u ovom području zdjelu tako da ga u potpunosti pokrivaju. Držite ga ispijanje oko pola sata za jake boje i 15 minuta za blage mrlje. Izvadite ga i vidjet ćete da krv ima mrlje blijede. Operite ga u hladnoj vodi bez deterdženta. Pročitajte više na mrlju uklanjanja iz odjeće.
Amonijak: Uzmi širok zdjelu i napunite ga mješavinom vode i amonijaka. Uzmi obje tekućine u jednakim količinama. Potopiti obojenih područje u ovom posuda za oko 20 minuta. Sada ga ukloniti i primijeniti mokre deterdžent sa spužvom. Ukoliko mrlje je jak, trljajte područje sa suhim ručnikom. Sada samo operite ga kao i obično u stroj. Nemojte zaboraviti da se sušiti zrakom. Sjeti se, da ne koriste amonijak na svili i vune tkanina.
Šampon: Želite li znati o postupku uklanjanja mrlja krvi od pamučnih posteljinu? Ovdje je. Uzmi posteljinu u vašoj balkon ili kupaonicu, ili mjesto gdje voda curi iz posteljinu, a čišćenje će biti sasvim u redu. Uzmi šampon i primijenite ga preko umrljana područja, pobrinite se da u potpunosti širi preko mrlju. Sada se četkom i pročišćavati područje temeljito. If mrlje i dalje izgleda možete pustiti šampon potopiti u umrljana područja preko noći. Sada, operite posteljina u uobičajeni način.
Klub sodom ili soda za pečenje, možete koristiti jednu od kluba sodom ili pečenje soda za dobivanje osloboditi u krvi mrlje. Nanesite club soda izravno na umrljana područja. Jednom kada vidite mjehuriće, pročišćavati prostor i oprati kao i obično. Za korištenje soda za pečenje mix jedan dio s dva dijela vode u malu zdjelu i primijenite ga na mrlju. Utrljajte području koristeći vlažnom spužvom. Pročitajte više o uklanjanju mrlje s odjeće.
Navedeni način sigurno će vam pomoći da riješite se krv mrlje i održavati ljepotu vašeg tkanina. Ne zaboravite držati krvi mrlje podalje od topline, tako da pomoću jednog kosu ili toplom vodom je strogo ne ne.