Domaći lice oprati

Putovanje je potrebno za većinu nas. Uslijed industrijalizacije i drugih razloga, zagađenje je povećan do te mjere da to ima učinke ne samo na naše unutarnje tijelo, ali i naše kože, uključujući lice. Svatko od morate imati doživjeli slojeva prljavštine i prašine na licu na kraju duge naporan dan. Samo sapun nije dovoljno jasno. Lice oprati može biti dobra zamjena na redovite sapuni. Lice oprati pomaže da se očisti lice uklanjanjem nečistoća i vlaži njega. U odnosu na sapune, lice oprati sadrži manje kemikalija i to je razlog da je bolji izbor. Postoje različite vrste kože kao suhu kožu, masnu kožu, osjetljivu, itd. lice oprati treba birati prema tipu kože. Tu su i posebni lice pere za acne. Nakon nekoliko domaće lice oprati recepata za sve vrste kože.
Domaći opere lice za različite vrsta kože, ja sam dajući dva recepti opere lice za svaki tip kože, možete isprobati oboje! Više o prirodna njega kože.
Domaći opere lice za masnu kožu # 1
Sastojci; 7oz jogurta, 1 tbsp. limunovog soka, 1 tbsp. med, Proces, dodati sok od limuna i meda jogurt i dobro miješati. , Nakon što je uklopljena i, početi primjenjivati ​​na lice. Nanesite ravnomjerno na cijelu lice, uključujući i "T" zoni. Dok primjene oprati lice, masirajte kružnim pokretima. Isperite udaljen s toplom vodom.
Domaći opere lice za masnu kožu # 2
Sastojci: 1 TSP. mljevenih bademima, 2 kapi eteričnog ulja naranče, 2 žlice. običnog jogurta, 1 žlica. med
1 kivi, 1 tbsp. marelice ili bademovo ulje, 1 tbsp. naranča vode, procesa, pripremite pire kivi voće, dodajte vodu naranče, jogurt, badema i zemlju bademi. Mješavina dok se ne oblikuje kremu. Dodajte eterično ulje naranče i miješati. primjenjuju se na lice u kružnim kretanjem tako da prodire u kožu i rezultate u odgovarajuće njege kože. Isperite s toplom vodom.
Domaći opere lice za osjetljivu kožu # 1
Sastojci: 1 dio sode bikarbone, 2 dijela prizemlju zobene pahuljice, procesa, Mix zobeno brašno i prašak za pecivo i dodati ½ tsp tople vode. Utrljati lagano se na licu, u kružnom pokretu. Isperite s toplom vodom. Možete rashladiti ovu smjesu za daljnje korištenje previše. Ne dodavajte vodu ako ga želite spremiti, dodajte vodu samo prije nanošenja.
Domaći opere lice za osjetljivu kožu # 2
Sastojci: 1 TSP. jogurta, 1 žličica. med, Proces, dodati med jogurt i dobro izmiješati. Primijeni na lice i pustiti ga postaviti za oko 10 min. Operite nakon deset minuta tople vode. Ako meda teško, možete zagrijavati. Grijanje will zagladimo teško med. Jogurt ne samo da će očistiti lice, već ga ljuštiti prirodno.
Domaći opere lice za suhu kožu # jednog
Sastojci, 2 žlice. punomasnog mlijeka, 1 žličica. bademovo ulje, 1 žličica. med; Proces, dodati mlijeko, ulje i med u zdjelu i miješati zajedno dobro. Primijeniti na koži oko 2 minuta, kružnim pokretima. Masaža nježno. Isperite nakon primjene pomoću toplog vlažnom tkaninom vode.
Domaći opere lice za suhu kožu # 2
Sastojci; 100 g zelene leće; 10 g kurkuma prah; 50 g grama brašna, 10 GM piskavica sjemena, mlijeka krema, Proces, Blend piskavica sjemena uz grama brašna, u mikser. Dodajte mlijeko krema za prašak i primijeniti ravnomjerno na lice. Masaža u kružnim pokretima i isprati sa toplom vodom. Možete spremiti u prahu i jednostavno dodajte mlijeko vrhnje dok se prijavljuje. Možete koristiti ovu lice oprati dnevno, umjesto sapuna.
Domaći lice oprati za acne # 1
Sastojci; ¼ žlice. zobene pahuljice, 2 TSP. soda za pečenje, vode, procesa, Pomiješajte zobene sa s sode bikarbone, dodati vodu, jedan TSP. u isto vrijeme. Držite dodavanje vode dok ne formira guste paste. Vaše lice operite je spreman. Primijeni ove kreme po cijelom licu i ostaviti oko 5-8 minuta. Isprati s toplom vodom. Nanesite jednom ili dvaput u tjedan dana. Više o prirodnom acne lijekove.
Domaći lice oprati za acne # 2
Sastojci; 3 kapi vitamina E ulje, 7 kapi esencijalnog ulja lavande, 3 žlice. jojobe, 3 kapi eteričnog ulja geranijuma, 8 kapljice ulja čajnog drveta, Proces, Izmiješati sve sastojke te ih staviti u 2 oz. staklena boca. Dobro protresti prije upotrebe. Primijeni na lice ravnomjerno i isprati s toplom vodom. Ne zaboravite očistiti lice s vodom primjene lice oprati, tako da ćete dobiti maksimalni učinak. Ovaj recept lice oprati ne samo da liječi akne, već i čini kožu zdravom. Više o domaće maske za lice za akne.
To je bilo sve o domaćim lice oprati. Uz korištenje opere lice, i ne zaboravite uzeti opću njega lica, kao što su primjenom krema good i pranje barem dva puta dnevno.