Retirement stranka Ideje za nastavnika

Učitelj utječe na vječnost, on nikada ne može reći gdje prestaje njegov utjecaj. - Henry Adams.
Siguran sam da svatko od nas će se složiti s njim. Mnoge stvari su se, rekao je o nastavnicima do sada, i još mnogo toga će biti, rekao je. Učitelj je jedan među nama, no za razliku od sve nas, dotakne u srce sve i svašta!
Mnogi od nas mora have volio osobu koja se naziva 'učitelj' na prvi dan škole. No, kako godine prolaze, ta ista osoba postaje naš mentor, naš idol. Mi nikada ne shvaća koliko we prihvatiti svaki riječ kaže i imitirati njegov način podučavanja, sve dok ne učiti nekoga - točno način na koji je koriste da nas naučiti! Mi uvijek ih uzimaju zdravo za gotovo jer znamo da su uvijek tu za nas svaki put idemo u školu ili fakultet. Jedini put smo shvatili njihovo značenje je svoju mirovinu dan!
Zaboravite nastave, godina nakon napuštanja škole, kada smo pročitali nešto poput 'Na njegovo sljepilo' ili 'Zaustavljanje strane šume na snježne večeri', mi još uvijek osjećam šekspirijanski atmosferu je nekad bio stvoren! To je njihov utjecaj.
Pa ne dugujemo im nešto? Najmanje je srce zagrijavanje i ljulja retirement party? Planiranje umirovljenje stranka može biti teška pa ovdje neke mirovinski party ideas nastavnika.
Retirement stranka Ideje za nastavnika
While uređenje umirovljenje party za nastavnike, imajte na umu nekoliko stvari. Prvo ne pozvati previše ljudi, ne čine ga gužva kao osobni dodir je izgubio kada previše ljudi okupljaju. Samo osoblja i njegovi učenici. Drugo, ne zaboravite to je odlazak u mirovinu stranke za vaš učitelj, a ne rođendana! Tako da ne bi pretjerano oduševljen, neka ozračje mirna i sofisticiran. Evo nekih retirement party ideje za učitelja.
Umirovljenje stranka Idea 1; Tema: Flashback, Naziv teme je sama po sebi razumljiva sama po sebi. Ova ideja je značilo da se nastavnicima u dane kada su započeli svoje putovanje kao učitelj. Tako ukrase također trebao biti u skladu s temom. Možete pretvoriti u dvoranu stranke u razred, i pozvati na prvi batch studenata tog nastavnika. Ili možete ukrasiti sobu sa svojim fotografijama, većinom u prvih pet godine. Sigurno ćete pronaći mnoge fotografije nastavnika, barem jedne klase foto svake godine! Zajedno sa svojim prvi batch učenika, također pozvati njegov umirovljeni kolega. I zahtjev jednog od učenika da donese kao glavni i ga dočekati s govorom, sličan govor glavni dao na prvi dan škole / fakulteta, u to vrijeme. To će završiti trenutak i on će sigurno biti ganut!
Hrana i zabava, to je flashback temu, pa hrane također trebala odgovarati temu. Naručite nastavnika omiljena hrana, možete zatražiti njegov kolega za pomoć za to. Nemojte napraviti ili naručiti previše hrane stavke, samo 3-4 dovoljno. Tako da će doći do uživati ​​u svakom od njih. Za ovaj flashback temu, fokus bi trebao biti zabava i na pomlađivanju stare uspomene, jer je to flashback temu. Možete pitati neke od učenika da dijele neke od njihovih sjećanja o tome učitelja. Neke od njegovih kolega također mogao učiniti. To je svakako učiniti sve nostalgičan. Da biste izbjegli emocionalne ispade, pokušati zadržati govore emocionalne, ali smiješni.
Retirement stranke Poklon, možete ga dar kolaž, grupe fotografije svih nastavnika, za što je potrebno za početak klikom fotografija, najmanje dvije od tri mjeseca prije umirovljenja stranke! , Ili možete napraviti CD-a, u kojem njegov omiljeni učenici su rekli neke lijepe stvari o njemu. Sjetite se uključiti u školu ili koledž kampusa u CD.
Umirovljenje stranka Idea 2; Tema: Klasični mirovinski stranke; Ako želite da i dalje ostane jednostavan posao, možete koristiti ovu ideju stranka mirovinu. Pozovi sve svojim studentima i kolegama. To će biti zgodan ako organizirati party u samoj školi. Za uređenje dvorane, stavili transparente poput Mi ćemo Vas propustiti ili ga znači nam puno ili retirement citate za nastavnike i ukrasiti ga više s nekim baloni, konfete, vrpce i sl.
Hrana i zabava, plan obroka po proračun, umjesto poduži ručak ili večeru, bolje da jednostavno grickalice poput sendviča, čips i umake, hrenovke i sl. Za zabavu, možete imati neke laganu glazbu poput violine . I pitajte ravnatelja reći nekoliko riječi o umirovljenik.
Retirement stranke Poklon; možete nešto poput dar, jedan magazin pretplata od godinu dana. svoje omiljene glazbe CD-a ili dobre knjige također će poslužiti kao dobar retirement dar. To je jedan od popularnih stranke ideje za mirovinu. Više o dar ideja.
Umirovljenje stranka Idea 3, Tema 3: personalizirana temu; Ova tema se temelji na hobije i interese umirovljenika. Za primjer. Ako nastavnik odlazi u mirovinu vrlo je fond za glazbu, neka stranka dvorana biti puna glazbe! Za uređenje dvorane, stvaraju iluziju glazbeni koncert uz pomoć klavir i violinu. I zamolite nastavnika da sjedi na pozornici. on temeljito ćete uživati ​​u njoj! Ti bi mogao primijeniti istu stvar za druge interese kao što su čitanje ili igranje golfa i sl.
Hrana i zabava, hrana se treba, u skladu s temom. Tako nešto kao pizza ili čips dolazi u obzir! Jednostavan tri večera tečaj će učiniti. Ne trebate bilo kakve zabave za ovu temu kao, glazba sama će se glavna zabava! Pročitajte više na večeru ideje.
Retirement Party Pokloni, darovi trebaju biti sukladno temu. Tako ulaznice za operu ili glazbeni koncert će biti veliki dar. Također se može napraviti CD umirovljenik's omiljenih pjesama. Ili mogu poklon umirovljenik s nekim glazbeni instrument. Više o mirovinskom dar ideja.
To su neke od ideja retirement party za nastavnike. Umirovljenja nastavnika je vrlo heartwarming prigodu. Navedene ideje za umirovljenje party zasigurno će stvoriti vječni memorije za svakoga! Također možete se odnose na umirovljenje i mirovinu izreke citati.