Flawless Skin Secrets

Fizička ljepota je nepotpun bez sjajan i blistav izgled kože. Na jedan dobiti je samo san za većinu vas. To je, jer nesvjesno si podvrgavanju kožu na prašinu, prljavštinu, kemikalija i drugih oblika onečišćenja okoliša koje se kontinuirano pogoršava vaše kože. To čini koža izgleda dosadno i beživotno. Osim toga, nezdrava prehrana manjak kože hranjivih tvari je još jedan degenerative faktor u mnogim slučajevima. Zato, kako bi dobili čistu, zdravu i blistava koža, morate napraviti malo home rad na dan-to-dan osnovi. Prije svega, provjerite za čimbenike koji su štetni vašu kožu svaki dan. Jednom kada se to znati, pokušajte vašoj razini najbolje zaštitili kožu od onih destruktivnih agenata i uzeti dobru njegu kože za to čuvanje u skladu s Vašim očekivanjima. I, vjerujte mi sve besprijekorno kože tajni leže u načinu njegove održavanje i održavanje. Ovdje je jednostavan način besprijekorne njegu kože.
Kako da biste dobili besprijekornu kožu
Pročistite: Pročistite kožu barem dva puta tjedno. U slučaju da ste masnu kožu, ribanjem svaki alternativni dana će puno pomoći u ulju kontrolu. Velik broj četke su dostupni na tržištu. Većina od njih su na temelju oraha i marelice. jedan dobiti za sebe i koristiti ga kao redatelja. Ako želite ljuštiti koža prirodno, a zatim pomoću gram brašna. To je najbolja za sve tipove kože, naročito masnu kožu. Jedan od načina razumjevanja gramu brašna za ribanje je miješati jednom žlica ga sa malo skuta i 2-3 kapljica limunovog soka. Napravite tijesto i primijeniti ga ravnomjerno diljem vaše lice. Dopustite da se osuši. Operite ga off dobro s mnogo vode. It exfoliates gornje mrtve sloj kože. Kada se radi redovito, to će ukloniti tamne mrlje i akne od kože kao dobro. Vidi također akne tretman za masnu kožu.
Očistiti: Nakon ispiranja ili pilinga, nema potrebe čišćenja. Ali, ribanje svakodnevne nije poželjno. Dnevno čišćenje kože je potrebno za uklanjanje prljavštine, prašine i mikroorganizama koji držati uzimajući nakupila na njega. To će spriječiti pimples i akni. Vi svibanj koristiti proizvode za njegu kože, kao što su opere lice ili mlijeko za čišćenje dostupna na tržištu. Ne izgledaju za onaj koji je značilo za vaš tip kože. Kod kuće, možete koristiti med pomiješana s 3-4 kapi limuna. Spread ga na vaše lice ili kože koji treba cleansing. Ostavite ga na 10-15 minuta, a zatim dobro isprati s vodom. Čisti kožu nježno i učinkovito. Pročitajte više o glicerin koristi za kožu.
Vlaži: Cleansing uklanja prirodna ulja, a vlage iz kože. Jedan veliki besprijekornu kožu tajna je da moisturize kožu neposredno nakon završetka čišćenje i poslije uzimanja kupku. Vi svibanj koristiti over-the-counter moisturizers kože. Ako imaju masnu kožu, te bi trebao ići za bezuljni ovlaživač. To će spriječiti prekomjerne proizvodnje ulja na vašoj koži. Med je izvrstan prirodni ovlaživač. Primjena meda na koži u razdoblju od 15-20 minuta. isperite sa puno vode. U slučaju suhe kože, mješavinu 2-3 kapi glicerina kao. Voće kao papaja, banana i lubenica i dati hidratantni učinak na vašu kožu. Suha koža je sklona stvaranju bora i fine linije. Dakle, držati tvoj koža uvijek hidratizirana. Time se sprječava suhu kožu okolo očiju i kašnjenja starenje do neke mjere. Više o suhu kožu skrb.
Zaštititi od Sunca: ultraljubičastih zraka prisutnih u suncu je jedan od najvećih neprijatelja kože. Oštećuje vašu kožu loše. To može izazvati procesa starenja kože mnogo prije predviđenog vremena. Osim ultraljubičast zračenja, sunca se suncati vašu kožu i štavljenje je velika prepreka u dobivanju besprijekornu kožu. Dakle, još jedan vrlo važan besprijekorne kože tajna je kako bi ga zaštitili od ned Koliko je to moguće, ne izlazite na suncu između 22:00 - 16:00 U slučaju da morate, nanesite kvalitetan losion za sunčanje barem pola sata prije izlaganja suncu. Čaj ekstrakt djeluje kao prirodni zaštitu od sunca.
Jedite dobro: Još jedna od besprijekornu kožu tajne koje nosi veliki značaj slijediti besprijekornu kožu dijeta. Uravnotežena prehrana koja je bogata proteinima, vitaminima i mineralima je potreba vaše kože, te stoga može biti pozvan besprijekornu kožu dijeta. Proteini su neophodni za popravak kože naknadu štete. Vitamini i minerali su potrebni za obavljanje velikog broja metaboličke procese koji su bitni za održavanje nad svim zvuka zdravlje i stoga, gorući kože. Slijedite zdrave prehrane, koji je visoke količine sve tri od njih. Vi ćete dobiti proteini iz jaja, mahunarke i prehrambenih poput soybeans. Vitamini i minerali prisutni u voću i povrću. Dakle, jesti puno njih dobiti besprijekornu kožu.
Vježba: Jedan veliki besprijekornu kožu savjet je da se fizički aktivna. Je izravno vezan na zdravlje vaše kože. Čisti znojenje out pore na koži i stimuliraju cirkulaciju krvi. Ovo je, zauzvrat, čisti kožu i donosi sjaj na njega. Nije nužno da se radi naporno svaki dan. Umjerene vježbe kao što su hodanje za pola sata biciklom, plivanje, preskakanje, itd. pomoći će puno u održavanju zdravlja vaše kože tijekom vremena. Dakle, čine ga jednom trenutku da ste vježbanje umjereno ali redovito svaki dan.
Vidi također:; lijekovi Prirodne ljepote; Dnevna njegu kože rutinu, tako, vidjet ćete da su svi besprijekornu kožu tajni zapravo su sljedeći zdravog načina života. Osim toga, samo trebate kako bi zaštitili kožu od izlaganja suncu i zagađivačima. Nakon ove točke ne mogu vam dati pozitivni rezultati u nekoliko dana, ali sigurno će napraviti razliku u roku od nekoliko mjeseci. Da li ih isprobati i dobiti stotine glave okreću prema vama.