Glicerin Sapun Recepti

Glicerin je bezbojna, bez mirisa, gusta tekućina koja se slatko u okusu i uglavnom se koristi u farmaceutske proizvode. Umiruje kožu, kao što privlači vlage. To je dobro otapalo i otapa u vodi i alkoholu. Međutim, glicerin ne otopiti u ulju. Jedan od njegovih najčešćih koristi je u domaće sapun odluka. Tako, neka je znati neke lako izraditi receptima glicerin sapun.
Glicerin Sapun Making Recepti
Lavanda Glicerin Sapun Recept
Trebat će vam: 1 baza glicerin sapun; 7 do 10 kapi esencijalnog ulja lavande, lavande, Purple hrane boja, dvostruko kotao, kalupi, alkohol sprej, naftni gel, Metoda
Rastopiti 1 šalica glicerin u dvokrevetnoj kotao na vrlo laganu vatru. Sipati čašu destilirane vode ili neklorirana vodu u zdjelu i topline preko plamena. Kada se voda počne ključanje, dodajte lavande cvijeće na njega. Neka cvijeće kuhati za 2 minuta, zatim izvadite iz vode i dodati rastopljeni glicerin. Sada, dodajte eterično ulje lavande i purpurne boje hrane. Umiješajte ovu smjesu na laganu vatru, dok svi sastojci dobro izmješani. Nanesite gel nafte na plijesni, prije lijevanja smjesu u njih. Sada ispunite kalupe s ovom mješavinom i sprej za alkohol na njega. Ostavite da se ohladi za oko 3 sata. Nakon što je smjesa potpuno ohladi je soaps će iskočiti.
Pčelinji vosak Glicerin Sapun Recept
Trebat će vam, 1 žlica meda; 1 žlica pčelinjeg voska, 1 šalica glicerin; Metoda
Rastopiti glicerin u dvokrevetnoj kotao, a zatim dodajte pčelinji vosak. Držite ga na laganu vatru. Promiješati sastojke polako, dok su obje mješoviti dobro. Dodajte med na ovu smjesu i opet dobro promiješati. Sada, ulijte smjesu u kalupe i ostavite da se ohladi 3 sata. Nakon što je tvrdokorna objaviti ga iz kalupa.
Također možete imati domaći tekući glicerin sapun za pranje ruku na svom bazenu. To je ne samo lako napraviti, a jeftini kao što je dobro!
Tečni sapun recept Glicerin
Trebat će vam, 2 šalice naribanog sapuna bar; ½ galon vode, 3 žlice glicerina; Metoda
Rastopiti 2 šalice naribanog sapuna bar u dvokrevetnoj kotao. Toplina ga na laganu vatru, i držati na njemu miješajući dok se topi podjednako. Dodajte ½ galon vode na njega. Pri dodavanju vode, držati na uzbudljiv rastopljeni sapun. Također možete dodati 1 galon vode, ako želimo tekući sapun da bude manje gusta. Zatim usuti glicerin u ovaj vruće smjese i promiješati, pa sve do tri sastojke miješati vrlo dobro. Sada, pohranu ovu tekućine u posudu i pokriti ga čvrsto. Uz ovaj, tvoj tekući glicerin sapun je spreman!
Rose Glicerin Sapun Recept
Trebat će vam: 1 glicerin sapun baza, latice ruže, 4 do 5 kapljica ruže eteričnog ulja, 5 - 6 kapljica crvene ili ružičaste boje hrani, ruža u obliku plijesni (opcionalno); alkohol sprej, naftni gel, Metoda
Rastopiti 1 glicerin sapun bara u dvokrevetnoj kotao na laganu vatru. Iako je glicerin bar se topi na jednoj strani, kuhati vode s ružinim laticama u zdjelu od 10 do 15 minuta. Nakon što su kuhani dovoljno ih pokupiti te ih držati po strani na tkivo, tako da voda iz latica dobiva apsorbira. Dodavanje eteričnih ulja ruže, crvene ili ružičaste boje hrani, a latice ruže na rastopljeni glicerin i promiješati kontinuirano, dok se svi sastojci mješoviti dobro. Nanesite gel nafte na ruže u obliku plijesni. Sada ulijte smjesu u obliku ruže plijesni i neka ga postavite za minutu ili dvije, tako da se mjehurići ustati. Pljusak alkohol iznad svakog sapun smjese i ostavite da se osuši potpuno za 2 do 4 sata. Otpustite sapun iz kalupa. Pročitajte više na sapun stvaranje plijesni.
These recepti za glicerin sapun, može se koristiti kako bi divno poklone za vaše prijatelje. Dodati osobni dodir na svoj dar, tako da ih vezanje s vrpce, ili ih držati u ukrašen okvirima. Dar zamotati, uzeti 1 ili 2 sapuni glicerin, zamotajte ih u domaće omotu and staviti oznaku s imenom sapun i sastojke sadrži. Nadam se these glicerin sapun recepti će vam oduševljen dovoljno, da bi glicerin sapuna kod kuće.