Stvari koje treba učiniti na New Year's Eve

Impregnirani s nadama radostan godinu unaprijed, New Year's Eve su svi oko veselje and jubilations kao stara odlazi and romana stigne. Bilo da Fete diskretno ili blithely, slaviti ćeš. No, ako stranke i bujno New Years Eve događanja nije tvoj čaša od čaj, a vi ste u potrazi za nekim cool stvari koje treba učiniti na New Year's Eve, pred osvit nove godine dana kada možete vikati Feliz Ano Neuvo, provjerite sljedeće popis otkriti neke od najboljih stvari koje treba učiniti na Novu godinu.
Stvari koje treba učiniti na New Year's Eve s djecom
With gužve flocking oba Disneyland u Kaliforniji i Walt Disney World na Floridi, posjećivanjem tih mjesta na New Year's Eve može biti prilično težak, da ne spominjem gužve afera. Ali to ne znači da ne možete učiniti zabavna stvari sa svojom djecom. Evo nekoliko stvari koje treba učiniti na New Year's Eve s djecom koji će ih otići krevet sa smiješkom na licu, a kad oni postaju roditelji su previše sretno can prepričavati što smo učinili na New Year's Eve na njihovu vlastitu djecu.
Watch Film Nova godina; Najbolja stvar o filmovima je da oni mogu dodati na taj slavljenički količnik na bilo svečanost u svijetu. Tako da uvijek možete izmisliti neki ukusni kokice sir cheddar, smišljati neke vruće čokolade i udario u dnevnoj sobi sa svojom djecom i topli poplun nadoknaditi na neki od tih filmova. ; Nakon Thin Man (1936); Ponovite Performance (1947); La Bonne Année (1973), Rudolf je sjajni Nova godina (1975), New Year's Day (1989), naravno, bilo zvrčka Disney animacija Također će se obaviti u redu, slaganje do radost večeri.
Novogodišnji Običaji maraton, zapravo možete skupiti svoju djecu i neke od svojih prijatelja i pitati svaki od njih naučiti barem jednu novu godinu tradicije promatrane u različitim zemljama i značaj svakog od njih neposredno pred doček Nove godine. Zatim, samo dogovoriti za mali, udoban dobiti zajedno za djecu, prepun kolačiće, bombona, puretina kotleta i neke vruća čokolada, a zatim napraviti svaka od njih prepričati ono što su naučili jedan po jedan. Ne samo da će se djeca ljubavi priča govori sjednice, ali oni će učiti o običajima i vjerovanjima ostalih građana svijeta, postaje otvoren globalne samih građana.
Pripremite se za Jour des Étrennes; Pa New Year's Day ne uključuje puno dar razmjenu. Francuski, stoga, nazivaju Jour des Étrennes, ili jedan dan za razmjenu darova. Tako da zaista mogu sudjelovati svoju djecu u umatanje darova kreativno. U međuvremenu kako bi se spriječilo dosade, istovremeno ih naučiti kako reći Sretan Nova godina u različitim jezicima. Primjerice, u talijanskom je Buon Capodanno ili je Feliz Ano Novo u Portugalski. Your dijete će tada moći poželjeti svojim prijateljima u različitim jezicima i osjećati ponosan na svoje malo self.
Zamotati u sa dobre knjige, knjige su itko najbolji prijatelj, pa evo što možete učiniti sa svojim djetetom ta Nova godina doček. ih zamotati u sa toplim pokrivačem, kako bi stvorili jedan vrlo ugodan ambijent u ovom hladnom snijegu natovaren vrijeme i dati im lijep Nova Godina knjiga theme priču čitati, a također možete pročitati s njima ako vam se sviđa. Neke knjige da biste mogli dobiti u svoj mali bala radosti su kako slijedi:, sretna Nova godina Emery Bernhard; Nova godina Day Dana Meachen Rau, Sam i sretan novac Karen Chinn, knedla juha by Jama Kim Rattigan, možete također ih initiate to lijepo Enid Blyton i Joanne Kathleen Rowling knjige koje će ih jednako oduševljavaju u ovom svečanom ambijentu.
Cool stvari za napraviti na New Year's Eve
Čak i kao pojedinac, bez djece, to možete učiniti sve gore navedene stvari, kao što je lov na neke Nova godina filmove ili pročitati knjigu koju su eying za neko vrijeme sada. Ali s obzirom nastavku su neke od najboljih stvari koje treba učiniti na New Year's Eve.
Upuštati se u skladanju Nova Godina Rezolucije, Pa, moramo slijediti običaje, ne treba mi? Pa, kako možeš ne dolazi do novogodišnjih odluka na New Year's Eve? Izraditi popis samo za zabavu, ako morate! Uostalom, nitko neće objesiti ako ne možete staviti na njih. Dođite do smiješne New Year rezolucije za dobar smijeh. Možete čak pozvati prijatelja i zamolite je da učine isto, a zatim smijati vaše glave isključiti na međusobno smiješan propozicije i ciljeve u životu. Dolaze do stvari poput održat će raskid s 'pauze' na dodir mi nastavnog plana i programa knjiga i otvorit će se knjige najmanje jednom u akademskoj godini Prije doniraju junior, ili moj pas vježba njegov desni na njemu. To je stvarno zabavno i osvježavajuće da se ponekad budalast. Roditeljstvo i Nova godina rezolucije može razveseliti svoju djecu kad su saznali što očekivati ​​od svojih roditelja u narednoj godini, kao i sve pojedince.
Kutlačom Gore Egzotični; Ovdje je prilika da podižem egzotičan New oluje godina receptu, kao i vaše obitelji očito ne smije žaliti što jesti nikada-prije-čuo-of delicija s obzirom da je doček Nove godine. So izvesti sve one posude koje ste kupili dugo vremena natrag kako bi se savladala sve vanzemaljske jela, ali nikada stvarno nije, zbog strah svoje obitelji o trajati your très exotique concoctions. Isprobajte Tajlandski pržena riža sa ananas, ili može biti ružmarina i jabuka Cornish kokoš, ili čak i bengalskog spicy chicken pripreme pozvao kosha mangsho ako to želite. Zatim izvedeš fino Kine kako bi ovogodišnji posljednju večeru prilično elegantan i raskošan afera za svoju obitelj. to učiniti, i vidjeti da vaša porodica to jesti halapljivo kao da je Nova godina, i oni ne žele vidjeti da je ljuti pojavljuju na vaše lice. Dobro ili loše će se obroka za pamćenje u redu!
Pomozite tužne, dok ostatak svijeta stranaka svoje srce daleko, ili sjediti doma i gledati loptu pada svečanosti u New Yorku, možete donijeti osmjeh i toplo srce bića manje privilegirani od vas. Idi na starost kuće, jedan ili čak i sirotište dom za napuštene životinje i učiniti nešto za njih. Možete uzeti za njih, neki domaću hranu, nekoliko darova, ukrasiti svoje melankolija okruženju s nekim sreće koja proizlazi New Year's Eve dekoracija, i samo sjediti i provesti neko vrijeme s njima. Možete čak i uzeti jedan korak naprijed i donose zapušta životinje, kuće. Sjeti se svojih najmanja gesta može osvijetliti svoje najmračnije trenutke za život, pa ići naprijed i pomoći drugima ovo New Year's Eve kao i ostatak svijeta sebi pomoći da bombastičan indulgencije. Možete zapravo dati im nadu, ako ništa drugo, u svjetliju New Years dan, bolje sutra.
Dakle, ovdje je nekoliko načina kako uljepšati vaš New Year's Eve s ljubavlju i dijeljenja radi rundi. Just upuštati u ove stvari koje treba učiniti na New Year's Eve i ti ćeš osjetiti da se topli osjećaj u srcu, kao jedna epizoda u vrijeme završava, najavljujući sretniji vijest. As Bing Crosby stavi ga,
Kako mogu naša ljubav pogriješiti, započinjemo novu godinu pravo?