Ustajao miris

Ustajao miris iz odjeće koje su pakirane daleko od automobil koji nije bio korišten za neko vrijeme i iz podruma su uobičajene pojave. Ako je miris je okupatorskim vaš dom ili podrum, biti svjesni da u svim vjerojatnost, ona je uzrokovana plijesni i plijesni. Plijesni koje uzrokuju plijesan napredovati u vlažnim, toplim, slabo osvijetljenim područjima, posebno tamo gdje zrak ne cirkulira. Oni obično rastu na draperije, prostirke i tuš zavjese, pamuka, lana, svile, kože i vune. Osim što uzrokuje ustajao miris u kući, plijesni i plijesni prouzroči šteta gubitak boje tkanine i povremeno jede u njih. Oni također mogu izazvati alergije. Najbolji način da spriječi plijesan je za čuvanje odjeće čiste, a sobe su dobro prozračenom i suha.
Uzimajući osloboditi od nazadnjački odors
Iz kuće; Eliminacija ustajao miris je važan korak za daljnji obeshrabrujući rast plijesni. Jedan od načina da ide o tome je osigurati područje je sušen i ventilirane. Za uklanjanje mirisa ustajao od podruma, treba se posipati klorirani vapna (poznatiji kao izbjeljivanje u prahu ili klorid vapna) na podu. Kad pronađete pljesniv mirisa nestaju, a zatim pomesti do praha s poda. Ustajao miris uklanjanje od cementa i pločice može biti ispunjavanja mimo trljanje svi pogođeni površinama s vrlo razrijeđenom otopinom natrij hipoklorita. Alternativno, možete koristiti bilo koji izbjeljivač razrijeđen klor. Sjeti se da razrijediti kemikalije se koristi tako da ne oštetite površinu. A good dosljednost je jedan pol na jednu šalicu tekućine kućanskih bjelilo za galon vode. Nakon što su učinili s ispiranja, oprati čistom vodom, obrišite i kao suha. Provjerite područje je dobro prozračenom dok se suši temeljito. Vaš drugi mogućnosti za čišćenje i saniranje kupaonica zidova aerosol sprejevi. Pročitajte više o kalup sanacije u domovima.
Od platna; Za uklanjanje mirisa ustajao od odjeće, draperije, ili posteljinu, potopiti ih u otopini vode i octa za 30 minuta. Trebate koristiti 1 šalicu bijelog octa na normalno opterećenje u stroj za pranje rublja. Zatim pokrenite redovito pranje koristeći tekući, mirisni omekšivač. Ukoliko se ne postigne rezultate prvi put, to učiniti opet.
Od aparati; ustajao miris uklanjanja iz aparata (hladnjaci, pećnice, itd.) koji nisu bili u uporabi za vrijeme se može obaviti tako što tijesto iz soda za pečenje i vode, a zatim je širenje unutar tih uređaja. Zatim, uzeti listova starih novina, njih gužvati, a stvari prostora unutar uređaja s njima. Pustiti da na ovaj način za 24 sata, ili više, a zatim uklonite novinama, te ako je moguće, isprati s obloženim površinama s vodom. Ako to ne može učiniti, obrišite ih očistiti sa vlažnom krpom, i suha. If the miris invaziju na hladnjak koji koristite, samo mjesto otvoreno kutiju sode bikarbone u leđa, i ostavite ga tamo za nekoliko dana raditi svoju magiju.
Još jedan prijedlog za uklanjanje neugodnih mirisa ustajao iz prostora je mjesto dobiti (mreža) vrećice slomiti vulkanska stijena i smjestite ih na problem prostora u skladu s uputama koje dolaze sa. Za najbolje rezultate, položaju torbe na različitim razinama u sobi. Za sobe i ormara, ima niz proizvoda koji možda neće raditi. Možete pokušati s raspršivačem proizvode kao što izbaciti, i mjestu spremnik vlage osloboditi u ormar. Dok su ove prijedloge treba riješiti vaš problem, ako ste pronašli značajne plijesni nigdje u kući, trebali ste ga uzeti njegu od strane profesionalaca, jer to može biti toksičan.