Kako za dizajniranje vlastitog Home

Znaš kako kažu, dom je gdje je srce? Pa, kažu u pravu. Ovih dana mnoge obitelji vole projektiranje njihovu kuću sebe, samo da provjerite da je kuća jedinstven i savršen oličenje njihove osobnosti. Slažem se, i učinio istu stvar. Ljepota projektiranja vlastite kuće, je da to možete učiniti samo način na koji vam se sviđa. Nema pravila, nema utakmice, što god se odlučite, će izgledati odlično. Evo nekoliko smjernica na home uređenja that trebale bi vam pomoći srediti slike vašeg doma, za vas, u vašem umu!
Početna stranica Projektiranje Savjeti
Kako do dizajna vlastitog doma - korak 1; Prije nego što je krenuo u potrazi na kataloge i albuma, sjesti (ako ste obitelj, svi morat ćete biti zajedno za to) i početi popis stvari koje želite kuće. Sjeti se, nakon što počnete tražite na kataloge, možete zaboraviti sićušne detalje. Stoga, ako ste oduvijek htjeli lampshades u dnevnoj sobi, a različite boje zidova u cijeloj kući, napravite popis od njega. Nakon što je popis napravio, imat ćete na slici svoju kuću uvjetno.
Pročitajte više na seljački dom ukrašavanja ideja, da bi mogao isprobati.
Kako za dizajniranje vlastitog Naslovnica - korak 2, Sada kada ste učinili prikazuje kako želite dizajn vašeg doma, sjedni s hrpom home dekor kataloga. Uzmi svoje vrijeme na toj razini. Da se podsjetimo, filmovima i komedijama također drže dobrih ideja koje možete usvojiti u oblikovanju kuće. Get slika svih ideja koje vam se svidjela, i raboš ih s popisa. Označi sve ispravne stvari u slike. Ako postoje neke nove dodatke koji želite da na popisu, to kao dobro.
Pročitajte više na home uređenja ideje na proračun, nema što izgubiti, zar ne?
Kako dizajnirati svoj Naslovnica - korak 3; Sada kada imate jasniju ideju o tome što želite svoju kuću da izgledaju, istraživanja. Pravo vrsta istraživanja je apsolutno neophodna kako bi se dobili pravo stvari. Check out različitih dućana za dom namještaj ili zavjese, ili tepiha. Dobiti u svim stope, postoji šansa da ne može dobiti upravo ono što trebate, saznati koliko ste spremni prilagoditi, u tome slučaju. Kao i, možda želite crna tepiha, koji ne mogu biti dostupne, pa će vam podmiriti za siva ili plava? Pazi za sve opcije. Istražite bježe tržištu, kao i, raznolikost može biti overwhelming, ipak.
Check out ove savjete home uređenja, koje možete koristiti.
Kako dizajnirati svoj dom - korak 4; Nakon što ste sve stopa citata, možete suziti vaše kupovine. Provjerite da li se mjerenjem kuća za namještaj. Prije nego što dobijete namještaja u, provjerite je li slika je učinjeno. Kada se radi o slikarstvu, ne dopustite slikara napad na cijelu kuću istovremeno. To se može dobiti malo ističući, kao što ćete vidjeti nered posvuda. Neka zauzimaju jednoj sobi u isto vrijeme i to završiti prije nego što oni premjestiti na sljedeću. Ako radiš slika sebe (što može biti veliki projekt) onda je najbolje da slijede isti thumb pravilo.
Možete pokušati iz tih stvarno cool retro ideje dekor home, do dodati extra funk.
Kako dizajnirati svoj dom - 5. korak, Nakon što je kuća je oslikana, (i boja osuši) možete započeti dovođenje u namještaja. Ovaj proces najbolje se obavlja sporo. To je zato što radi u žurbi, može dovesti do zaborava. Dapače, ako ste to učiniti polako, dajte sebi više prostora za ideje. Lets face it, više ideje su uvijek dobrodošli, zar ne? U slučaju da se kreće stvarno težak namještaj ili objekata okolo kuće, pobrinite se da su zaposlili pomoći za isti. Na ovaj način, malo opterećenja se mogu dijeliti. Žene, morate biti sigurni da su oni, ni steći puno znanja o radu koji su uključeni, ili dobiti pomoć za iste.
Pogledajte ove Victorian style kuće uređenje ideje, samo za elan.
Kako dizajnirati svoj dom - korak 6, Rimu nije izgrađen u jednom danu, zar ne? Pa onda mislite možete proniknuti kako napraviti vlastiti dom izgledati savršeno na prvi pokušaj sama? Pa, neki sretni patke upravljati da radi vrlo jednostavno. Međutim, ljudima često je potrebno tampon vremena da se u kuću postaviti u savršenom, najudobniji način. Kao, vi svibanj imati slika kauču na određenom mjestu, međutim, dva dana, vi svibanj osjećati da je bolje da drugdje. Prepustite tu sobu za sumnju i poboljšanja. Dapače, zadržati unutrašnjost projektiranje relativno fleksibilan tako da možete napraviti ove promjene. Jedan od mojih prijatelja, ima trske namještaja i grah torbe u kuću. Oni su jednostavno premjestiti, a to je upravo ono što ona radi.
Pročitajte više na home interijera ideje, za dodatnu info.
Kako dizajnirati svoj dom - korak sedam, mnogi ljudi misle da boje i njihove kombinacije moraju biti na neki način. Ako ste pod utjecajem bilo kojeg naroda te vrste, recite im da ga zatvori! Sjećate li se Monice Gellar-a (u Sitcom prijatelji) stana? It je eklektik. Ona je uredan nakaza perfekcionist, a to je upravo ono što joj je kuća izgleda. Isto tako, Bing Chandler-a (na popis prijatelja) se neuredno i nestašan, slično kao i sebe. Dakle, Nadam se da ste stečen sliku da sam težak to vam pokazati. Ako želite eksperimentirati s ekscentričnim boja i neobične ideje, samo naprijed. To je vaše kuće, čine ga vaš dom sada.
Check out ove srednjovjekovne ideje dekor home. Možete ga isprobati, za različite žalbe.
These 7 smrtonosni koraci stvarno pomoći prikupiti perspektive o dizajniranju vlastite kuće. Da se podsjetimo, to nije smijeha obzira. Vi svibanj uštedjeti novac (od hiring profesionalna aranžer), ali morat ćete uložiti puno vremena. Stoga, nemojte sebe staviti na mrtvo-lined cilj za dizajn vašeg doma. Neka ga uzeti vrijeme, ali neka bude savršen. Ako to nije ono što ste htjeli, vaše srce nikada neće biti u njemu. Zatim, to će biti jedna kuća, a ne doma. Dakle, uživajte u ovom blažen proces. Ovo je gdje sam znak off! Sretan projektiranje!