Rasadničarstvo Roses iz reznica

To je poznata činjenica da ruže su jedan od najljepše cvijeće na svijetu. Treba razumjeti kako brinuti postrojenja za zdrav rast. Praksa transplantaciju pomaže u množenjem / propagiranja biljke brzo. Neka nam shvate kako presaditi reznica ruža u sljedećim stavcima.
Rasadničarstvo Roses reznica, a presađivanje ruže reznica obavlja se samo ako se njihov korijeni su jaki i sposobni hranjiva biljka. If ruža ne imaju nove korijenima, ona se nalazi leđa i nove korijene dozvoljeno da rastu. Osušeni listovi ili stare ako se bilo koji uklanjaju. Kako bi se izvršiti transplantacija, prazan lonac će biti potrebna. Kamenje ili tvrdi tvari ako ih ima, u loncu, treba ukloniti. Vrh tla i gnojiva treba smjestiti u lonac. Ruža za rezanje Sadi se u tlo i gurnuo malo dublje kako bi to mjesto čvrsto na tlu. On pomaže da se biljka pravilno utvrditi prije početka širenja korijena u tlu.
Biljka treba zalijevati to pružiti potrebnu vlažnost. Nova postrojenja treba staviti u malo sunčeve svjetlosti. Postavljanje izravno u suncu dolazi do uvenuća. Treba imati na umu da bez jake korijenov sustav biljke ne mogu preživjeti nakon presađivanja. Nakon korijeni reznica pravilno utvrđeno, može se početi raste ruže iz reznice na pravi način.
Ako jedna želi provesti postupak transplantacije ruža u jesen, rujan bi trebao biti idealno vrijeme. Inače, zime i proljeća smatraju se najboljim sezonama za transplantaciju. Rasadničarstvo ruže u proljeće pruža najbolji rezultat u smislu rasta. Rasadničarstvo ruže u zimskom Također je preporučeno za zdrav rast. Međutim, to bi trebalo biti učinjeno krajem zime. Treba pokušati izbjegavati presađivanja ruža reznica ljetne sezone. Rasadničarstvo ruže u ljeto nije idealno, i Stručnjaci preporučuju presaditi ruža biljka nakon cvatnje ljetne sezone dobiva više. Pročitajte više na:, RAZMNOŽAVANJE Ruže reznica, Uzgoj Roses reznica, ruža Plant skrbi; rasadničarstvo je važna aktivnost u ruže biljka skrb, budući širenje postrojenja provodi se putem aktivnosti. Reznice bi trebala biti spremna za njih transplantaciju uspješno. Naknadna briga o ruže biljka je jednako važno. Before presađivanja reznice, oni trebaju biti tretirani hormonima (Rhizopon). Bazalnog kraj reznice su umočen u otopinu hormona za liječenje. Međutim, prekomjerna primjena hormona treba izbjegavati, jer uzrokuje plodan rasta korijena. Nakon što su reznice transplantiranih, onda je potrebno kontrolirati vlage spriječiti lišće od uzimajući dehidriran. Potrebno je majstor umjetnosti za rezanje te ih pripremaju za razmnožavanje.
Pročitajte više na:; Uzgoj ruža: Savjeti za početnike; orezivanje ruža: Kako se orezati ružama; U članku se daje potrebne informacije o ružama presađivanje iz reznice. Treba, ipak, razumjeti specifične potrebe postrojenja uzimajući u obzir vremenske promjene i sezona u kojoj je presađivanje je učinio. Slijedeći ove upute će vam pomoći u rastu zdrava i lijepa ruža biljaka.