Kako učiniti cornrows

Cornrows smatraju jednim od najviše voguish crni frizura. To su male skupove pletenice koje su izrađene i postavljenim blizu tjemena, uz izlaganje većinu vaše vlasište. Cornrows su nosili mnogi muški i ženski slavne osobe, kao što su David Beckham, Sean Paul, Allen Iverson, Ludacris, Justin Timberlake, Janet Jackson, Alicia Keys i mnoge druge poznate ličnosti.
Vrste cornrows; Kao što postoje različite cornrow pletenice stilova, možda ćete dobiti zbunjeni u određivanju koja vrsta cornrow frizuru bi želite napraviti. Postoji nekoliko različitih uzoraka u kojima se pletenice mogu biti postavljeni. Ako idete na frizer, on će vam pokazati slike širok raspon cornrow dizajna. S obzirom da ste početnik u izradi cornrows, to je sugerirao da se prvo odabrati vrlo jednostavan frizuru da se kod kuće. Nakon što ste dobili osnovna ideja kako cornrows se treba učiniti, možete isprobati različite frizure i uzorcima. Da znam neke dobre cornrow frizura, posjetite obližnji frizerski salon, ili samo surfati web.
Smjernice o tome kako učiniti cornrows Korak po korak, Ako razmišljate kako to učiniti na kratke frizure cornrows i duge frizure, morate razumjeti da je stvaranje cornrows se ne razlikuje mnogo od izrade pletenica sa tri dijelovi kose.
Prvi korak u izradi cornrows je čisti kosu i uklonite sve zamršene. Nakon pranja kose, pobrinite se da kosa vlažna ali ne previše mokra. Vlažna kosa će omogućiti pletenice da postavite ispravno na kožu. Osim toga, također ne bi trebao dati dodatni tugs na pletenice, a pletenice.
Potom biste trebali odabrati određeni dio kose koji trebate pretvoriti u mini pletenice. Bolje je, ako ste stavili snimke na ostalim dijelovima kose koja imaju tendenciju da se između dok radite pletarskih. Odvojite kosa odjeljak u tri dijela. Držite desnom dijelu s dva prsta na desnoj ruci, i uzeti srednji dio s ostalim prstima iste ruke.
Držite lijevom dijelu potpuno lijevom rukom. Sad započeti pletarskih proces uzimajući srednji dio ispod desnom dijelu, i to drži u desnoj ruci. Sada je pravo hair dio je središnji dio. Nakon toga je potrebno držati danas središnji dio s Vaše lijeve strane i uzeti ga pod lijevom dijelu. Ponavljanje ovog procesa je kako opleten kosa napravio.
No, da bi cornrows i postavi ih na kožu, nakon što ste učinili dva čvora na pletenicu, uzeti mali dio kose u blizini pletenica i pletenica with god trenutni srednji dio je. Pletenica dodatni dijelovi kose u pletenice sa svakom čvor koju čine, sve dok se ne završi pletenica. Ovo će uzrokovati pletenica to nekako držati na kožu, koji će dati cool opleten izgleda Vašem izboru.
Nakon što ste učinili s jedne pletenicu, odaberite drugi dio kose i početi isti postupak iznova. Ponavljajte ovaj postupak dok cijelu kosu ne pletena, a tu si s dobrim cornrow pletenica frizuru.
Pročitajte više na:, kako pletenica cornrows, Cornrow stilova za muškarce, Cornrow pletenice svih stilova, a to gore navedenih procedura je samo način izrade jednostavnih ravno cornrow. Nakon što su upoznati s ovim postupkom možete promijeniti uzorak pletenice na vas kožu i čine razne oblike. Do sada biste trebali imati shvatio mnogo o tome kako to učiniti cornrows.