Eyeliner za mrki Eyes

Miriše sjaj zemlje bazne boje i imaju auru misterija i egzotiku, smeđe oči mogu biti vrlo izražajan when istaknuo s pravim make up. Tako za sve one cure koje misle smeđim očima su jednoličan i dosadan, razmislite ponovno. Nasuprot popularne percepciju, postoje mnoge boje koje odgovarati onima prilično smeđe oči uključujući nijanse smeđe, zlata, bronce i moka. To ga čini vrlo lako odabrati savršenu eyeliner zaštiti smeđeg oči. Ovdje je uvid u neke od najboljih eyeliner boje za dodavanje vizualni pop na one mistične smeđim očima.
Najbolji Eyeliner za mrki Eyes
Pri odabiru savršena eyeliner za mrki oči postoji nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir. Oni uključuju:
Boja očiju: eyeliners bi trebao biti jedna od glavnih svake šminke kit. Oni ne samo pomoći, naglašavaju lijepe oči ali također može ublažiti neke od najmanje atraktivnih crta lica. Za odabir brod za mrki oči najprije morate odrediti oka hladu. To može uključivati ​​očima koje su tamno smeđe, gotovo na crno do srednje smeđe i svjetlo smeđe oči. Dok tamnije oči imaju tendenciju da rade dobro s tamniju boju naglašava, srednje smeđa oči izgledati dobro s gotovo bilo eyeliner boju. Za svjetlije smeđih očiju, to je najbolje da se ograniči otvoreno dramatična šminka jer može završiti neodoljiv oči umjesto da ga naglasili. Za svjetlo smeđe oči, možete se odlučiti za prirodni izgled šminka za smeđe oči.
Eyeliner Sjenila: Brown oči može biti naglašena nijansi škriljevca plava, siva, šljiva i ne zaboraviti crne također. Since smeđa je neutralna boja gotovo sve nijanse šminke mogu napraviti one smeđe oči ističu. Međutim, eyeliners u zlatne smeđe, zagasito crvene šljiva, brončane i drugih toplih tonova može napraviti oči izgledaju mekše i toplije. Čak i cool u dubokim tonovima tamnomodar, cool tamno smeđe i tamno sive metala izgledaju sjajno.
Eyeliner Shades to Izbjeći: Svjetlo pinks i mauves su apsolutni ne-br za mrki oči. Oni može učiniti vaš oči izgledaju natečene i puf. To može biti, jer većina žena sa smeđim očima obično imaju više žutu boju kože čineći ih toplo complexioned. Cool nijansama ružičaste i ljubičaste can kontrast jako s ovim kože. Pročitajte više na popravni savjeti smeđa oči.
Kako se prijaviti Eyeliner zaštiti smeđeg Oči
Sada da znate o kojima eyeliner boje izgledaju najbolje na vas, ovdje je korak po korak vodič primjeni savršen eyeliner za najbolji učinak.
Korak 1: Prije nego što početka s eyeliner i maskara, provjerite da li imaju sve druge oko šminkanja. Stojeći pred ogledalom, primjenjuju eyeliner koriste stalni ruku. Ako ste to za prvi put onda je najbolji način da se stalni ruke i izbjegavanje trese je ostatak laktom na stol.
Korak 2: za primjenu eyeliner na vrh poklopca povući svoje kapke napeta i na jednom tekućine moždanog udara, povući crtu vođenja kapka prirodne zakrivljenosti u obzir. Produžiti liner od unutarnji kut kapka na vanjskom kutu kapka iznad vaš lashes. Možete zadržati liniju dosljedno tanke diljem kapka ili zgusnuti na vanjski kapak završava.
Korak # 3: Osim na svoj gornjih kapaka, također mogu odabrati da primjenjuju eyeliner kao linija na većem dijelu donjeg kapka. Za dimi učinak, lagano mazati liniju.
Neke posebne savjete, dok zaustavljanja liner samo na uglu vaše oči mogu ih gledati sve široka i okrugla, brišući ih više za Kleopatra izgled možete dodati egzotičan dodir vaše oči. , Za prirodni efekt, mazati rubove liner. , Za besprijekorno ravnu liniju možete slikati nekoliko točaka na liniji trepavica i onda im se pridruži. ; Za male zatvoriti oči set odlučiti za tanki, intenzivno brod. ; Širok skup očiju može se naglasiti označavanjem unutarnje kutove očiju. Slično naglašavaju vanjske kutove blizu usađene oči za najbolje rezultate. ; Za više savjeta za šminku smeđe oči Pročitajte više na:; eyeshadow zaštiti smeđeg oči; šminka za smeđe oči, kad primjene eyeliner bi bili sigurni da ste rade s vrlo tankim kistom. Uredbi donji poklopce pokušajte koristiti olovku eyeliner izbjeći razmazivanje. Pa što čekate? Bilo da mornarice blues, šumski zelene, ljubičaste ili bakar, uzmite motika i izabrati ono što mislite je najbolji za proizvodnju glamurozne najbolje u vama.