Cork Flooring Instalacija

Poznavanje čepovima za većinu ljudi ograničen na njegovu uporabu u vino i pjenušac boce i naravno, svatko voli čin uncorking šampanjca boca. Postoje razne druge namjene previše, ovaj prekrasan prirodni resurs s Mediterana i jedna od njih je podnice. Cork podnice postaje popularna alternativa redovite podnice tehnike. I najbolji dio o pluta podnice jest činjenica da se može obaviti instalaciju na vlastitu!
Metode Cork Flooring Instalacija; Postoje prije svega dvije metode pluta podnice instalacije. ; Plutajući Kat: Ova se metoda smatra se jednostavnije i troškovno učinkovita metoda pluta poda. Na katu daske posebno su dizajnirane rubove koji osiguravaju da daske mogu biti kliknut i zaključan zajedno. Jedan treba osigurati ravnosti i suhoću površine na kojima se podnice je da se uradi. ; Ljepilo Down Pluto pločice: U ovoj metodi pluta podnice instalacije, čvrste pluta pločice su lijepe dolje na površinu. Ova metoda smatra se da je skuplji u odnosu na plivajuće podove metoda. Jedna važna stvar dok koristite ove metode je osigurati glatkoću površine na kojima se pločice su položili, jer oni zahtijevaju glatke površine za instalaciju. , Zahtjevi za Cork Flooring instalaciju, Saw, Set trg, Hammer, Dlijeto, Carpenter kolosijek, Drvena palica, drveni klinovi, mjerna traka, Procedura za Cork Flooring instalaciju
Pripremu površine, Za ugradnju pluto podovi, jedna zahtijeva razinu površine. U slučaju da površina ne niveliraju, da se može razinu uz pomoć brzog sušenja leveling žbuke. Također, treba provjeriti za vlagu na površinu, kao što je pluto podne pločice ili ploče zahtijevaju suhu površinu. Vlaga testove kao što je navedeno od strane proizvođača preporučuju. Da biste cementa kat otporni na vodu, polietilenski film može se utvrditi na površini. Pluta podloge mogu se koristiti na površini za poboljšanje zvučne izolacije.
Cork poda, većina podnice pločice dolaze s uputama za upotrebu od proizvođača koji treba slijediti ispravno za proces instalacije. Prvo, treba planirati izgleda kao da gdje pločice treba biti instaliran. Linije ili oznake na površini se može obaviti pomoću krede i daske treba rezati accordingly koristeći vidio. Ostavljajući prostor oko 3 / 8 između panela i bilo prepreka oko, poput zidova i vrata je preporučeno. Obično, drveni klinovi se koriste za ovu svrhu. Daske tada treba biti uređen jedan kraj drugog potrudite se da linija i utore susjedne ploče su zajedno. Oni tada mogu biti kliknut i zaključani zajedno dovršiti proces. Drveni klinovi koji su postavljeni prije se mogu zamijeniti s četvrt kruga koji pokrivaju sva prostor lijevo za ekspanziju.
U slučaju ljepila dolje pločice, treba kredu iz područja pravilno gdje pločica treba biti određen. Nakon toga, ljepilo se može primijeniti na površini uz pomoć kistom. Potom treba pomno roll pločice na površini uz pomoć valjka. Nakon što je ljepilo osuši, višak ljepila može biti očišćen od površine uz pomoć bilo koje čišćenja duhova. Za rezanje pločica, oštar uslužni nož je preporučeno. Pobrinite se da nema kretanja na ovoj podlozi za najmanje 24 sata.
Instalacije pluta podnice proces, stoga je vrlo jednostavan i brz proces. Prosječna pluta podnice instalacije trošak prometuje na oko 10 $ po kvadratnih metara. Instaliranjem pluta pod sebe, može se uštedjeti taj novac.
Prednosti Cork Flooring, Cork podnice naizgled postaje popularna i atraktivna opcija za ljude koji ne žele ići u tradicionalne podnice. , Cork podnice je mekana i može djelovati kao jastuk kao što je napravio na taj način. To može biti dobar izbor za ljude koji imaju malu djecu kod kuće igranje okolo. ; Razliku od drugih vrsta podova, pluta podnice ima hypoallergenic karakteristike koje ga čini otpornim na blagu rosu i plijesni. Zbog toga, treba osigurati da se ne čiste podu pomoću mokrog grimase. , Još jedna značajka pluta podnice jest činjenica da je vrlo dugotrajan i izdržljiv. Ako se pravilno održava, može trajati 20 do 30 godina bez mnogo problema. Možete pročitati više o pluta podnice trajnost i također znam o pluta podnice pro i kontra. ; Nada ovime odgovorili na sva vaša pitanja o kako instalirati pluta katu. Molimo Vas pročitajte upute proizvođača priručnik pomno i pravilno za obavljanje instalacije pluta podova sebe. Pa ići naprijed i dobiti sebi cool ", bodar» podnog!