Lažni Hair Extensions

Kose ekstenzije nisu više rijetko korištena modni. To su zajedničke koliko mnogo metoda za styling kose. Iako postoje dvije osnovne vrste ekstenzija na raspolaganju, svaka osoba ima različite razloga da odaberete jedan od njih. U ovom članku ću vam reći o varanje kose ekstenzije. Lažni kose ekstenzije su među najpopularniji kosu. Duga kosa ekstenzije, kratka kosa ekstenzije, kovrčavu kosu produžetak, što god potražnja za, vi ste sigurni da ste dobili savršeni komad tako da odgovaraju vašoj prirodnoj kosi.
Kako staviti u Lažni kosa ekstenzije?; Postoje razni načini primjene kose ekstenzije. Omogućava nam znati više o zajedničkom sušilo za proširenje tehnike u detaljima.
Toplinska prijavi; Toplinska primjena jedan od popularnih načina pričvršćivanja lažne kose ekstenzije. Ovdje polimer materija se koristi termički priložite oko 20-30 niti lažne dlake na kosu. These lažni niti se nalaze u između kosu i njihova primjena neće štetu koju prirodne kose pramenove. Ako razmislite o pro i kontra od kose ekstenzije, onda ta metoda je nekoliko kontra da se spominje. Polimer materija lako vidljiva, ako to nije ispravno pokriven dijelovima prirodne kose. Osim toga, ova metoda primjene je također znati da se vrlo skupo.
Clip-u produženja; Savršen ne-to-sami metoda hair ekstenzije clip-u. These lažni isječak na kose ekstenzije su mnogo jeftin nego bilo koje druge vrste. Što više zanimljivo o njima je da može imati mnoge od ovih te se odlučiti za novi stil svakog tjedna, zbog na 'jeftin' faktor. To su perivi, a možete to učiniti kod kuće sama. Provjerite jeste li ih priložiti ispravno, tako da oni ne štete Vam prirodnu brave. Labavo pričvršćena clip-ins ili one pričvršćen na vrlo tanke vlasi može uzrokovati pritisak na svoje prirodne pramenove zbog dodatne težine.
Prati produženja; Track ekstenzije nisu uobičajene među tipovima kose ekstenzije. Ali ovi lažni ekstenzije i način može se smatrati kao velika mogućnost, jer to neće uzrokovati bilo kakvu štetu na vašoj prirodnoj strukturi. You hair prvo je oblikovana u čvrstu pletenicu kroz kosu i onda te pratiti ekstenzije su ušivenim u pletenicu. Jedan od glavnih protiv ove vrste je da to nije pogodna za sve tipove kose i treba stručnu pomoć, kao dobro. Također pročitajte na hladnom ekstenzije fuzije kosu.
Možete li Dye Lažni kosa ekstenzije?; Odgovor na ovo pitanje je, ne! U osnovi, styling lažni ekstenzija nije moguće. To su sastavljena od raznih kemikalija i elemenata i proći kroz industrijske procese umiranja koji treba ekstremnih temperatura. Isto tako, upotreba toplinske styling metoda nad tim se ne preporučuje. To će vratiti njihov izvorni oblik i boja čak i nakon što pere nekoliko puta, tako da to zapravo mora uzeti u obzir kao 'pro' preko prirodne kose ekstenzije. Pročitajte više o tome kako da se brine za kose ekstenzije.
Koliko Lažni kosa ekstenzije trošak?; Sjeti se da je kvaliteta ekstenzije kosa moraju biti vaš prvi želji. Nakon što sve to je neophodno obnoviti zdravlje vaše prirodne kose. Lažni kose ekstenzije koštaju puno manje od prirodne kose ekstenzije. To mogu koštati vas ništa iznad 80 $. Uglavnom trošak ovisi o tome koliko dužine te su i koliko vam je potrebno debljine. Trošak Također će se razlikovati prema vrsti lažnog kose ekstenzije kupujete. Ako želite imati neki jeftini lažni ekstenzija, koje će izgledati odlično, kao i, tada clip-ins je odgovor. Jednostavnost upotrebe i održavanja, to su mnogo da ide za. Pročitajte više o umjetnoj kosi integracije.
Ako ste zabrinuti da li lažni ekstenzije kosa će izgledati prirodno ili ne, onda jednostavno ne brinite. Najnovije tehnologije osiguravaju da ti ide dobro sa svojim prirodne kose i dati strašan pogled. Dakle, kada ste uzimajući lažni kose ekstenzije za kosu?