Kako zamijeniti Ball zglobova

Automobil je ovjes je održao zajedno po loptu zglobova. Ovi spojevi loptu bi se osiguralo da su veze između upravljača i prednjih kotača održava. Automobil je prednji ovjes inače ima četiri loptu zglobova, po dva na svakom kotaču - gornji i donji zglob. These loptu zglobova trebaju zamjenu, nakon automobila je završio okolo 80.000 do 150.000 milja. Dirt, nedostatak maziva i stalno trošenje i suza, utjecati na ove zglobova i učiniti ih nedjelotvornim. Ako otkrijete da upravljača turneje auto je nestabilan, ili vašeg automobila trese dok vozite, ili ste čuli nikakvu buku dolaze iz prednje kotače, to može biti znak da lopta zglobova u zamjensko vozilo je potrebno. Ako znate kako zamijeniti loptu zglobova, možete to učiniti sami prije nego uzimajući vaše vozilo na motorni mehaničar. Ovdje je kako možete učiniti.
Materijale potrebne za Zamijeniti Ball Spojevi Ti će zahtijevati sljedeće materijale za kuglasti zglob zamjena nastojati:; mast pumpa, utičnica, turšiju vilica ili ispravljanje šipke, žice, bušilice stroj; okretni moment ključ, čekić, kako Zamijenite Ball zglobova; Nakon što je okupila svih upotrijebljenih materijala što vam treba za zamijeniti loptu zglobova, sada možete početi stvarni kuglasti zglob proces zamjene slijedeći ove jednostavne korake:, morate pripremiti svoj rad područje i saznajte stan, teško i po mogućnosti betonsku površinu ostaviti svoje vozilo. Nakon što je to učinio, podići automobil s prednje strane, koristeći utičnica. , To će biti mnogo lakše zamijeniti loptu zglobova, ako možete uzeti svoje prednje kotače off. Također ćete morati ukloniti za kočenje i ovjes vašeg automobila. Kada uklonite kočnice, provjerite da ste ih ispravno objesiti na žicu i ne dajte im visiti u zraku. ; Ako vaš automobil ima McPherson ovjes, to će imati samo jedan kuglasti zglob, donji jedan. Nakon što odvojite dijagonala, lako ćete biti u mogućnosti pristupiti kuglasti zglob. ; Izvadite pin klin, i popustiti saćastim orah, veliki orah na dnu s glavom izgleda kao kruna. Opet, ako vaš automobil ima McPherson ovjes, samo izvući vijak patiti. , Zatim uklonite kuglasti zglob by labavljenju svoj orah. Budite oprezni, jer to orah je izuzetno široka i vas će zahtijevati ispravljanje štap ili turšiju vilicom da biste dobili vanjska strana. Budući da niste uklonili saćastim orah, zajednički lopta neće pasti izravno na nogama. ; Sada pomoću drill stroj, pažljivo izvadite sve zakovice oko kuglasti zglob, i polako ga izvucite. , Nakon što ste uklonili stari zajednički, morate ga zamijeniti s novim. Uzmi novi zajednički loptu i gurati ga na njegovo mjesto kroz upravljanje kutni rupu. ; Vijak loptasti zglob na svoje mjesto koristiti sve preporučene alata ili onaj u koje je propisao proizvođač uz novi zajednički. ; Zategnite vijke, pomoću okretnog momenta, vrlo teško jer je važno da novi kuglasti zglob se ne miče od svoje mjesto. Škripac novi opremanje masti i dodati neke dodatne masti skupštine, kako bi se osiguralo dovoljno sredstava za podmazivanje. ; Pričvrstite kočnice i ovjes koji ste uklonili ranije. Stavite natrag na kotačima, nižim vaš automobil i mazite se na leđa. Morate zamijeniti svoj stari kuglasti zglob s potpuno novi jedan! , Loptasti zglob zamjenski trošak, a nakon učenja kako zamijeniti loptu zglobova, ako se osjećate kao da radite sami, a zatim vaš osnovni materijalni troškovi će se na oko US $ 500 do US $ 600 za sve četiri kuglice zglobova. Ukoliko želite da poštedi napora, te otići do mehaničara, zamjenski trošak za sve četiri zglobovi će niknuti na oko US $ 800 do US $ 1100, ovisno o vašem automobilu.
Kuglasti zglob Zamjena Savjeti; Ovo su neki kuglasti zglob zamjena savjeta koje možete koristiti na svoju prednost:, uvijek se odnose na uslugu priručnik dok zamjenjuje loptu zglobova. Pridržavajte se sve specifikacije i postupci koji mogu biti jedinstveni za vaše vozilo. ; Kada podići vozilo, to je bolje za zaključavanje upravljača ručkom. Oni stavljeni upravljača u najboljoj poziciji za vas da biste dovršili svoj posao bez ikakvih prepreka, u slučaju od kuglasti zglob vezan na kontrolu ruke, onda ćete morati zamijeniti cijeli sklop kontrole ruku dok zamjenjuje kuglasti zglob. , Kad ste zamijenili loptasti zglob, to je uvijek bolje da biste dobili vaše vozilo usklađeno strane stručne osobe. , Uvijek koristite standardne i tvrtka proizvodi proizvode kada zamijeniti loptu zglobova. Ne pokušavajte kupiti ne-standardiziranih materijala kao što postoji svibanj biti neke razlike u veličini dijelova. ; Pročitajte više na:; Auto Problemi, popravak automobila, auto sigurnost, nadam se da ovaj članak je pomoglo da razumijete kako zamijeniti loptu zglobova. Zamjena zglobova lopta je lako, ali vremena. Dakle provjerite da li zadržati dovoljno vremena da zamijenite stranu loptu zglobova.