Sleepover stranka Ideje za djevojke

You su roditelji izvan grada, a vi imate kuću sve za sebe. Pitate kako provesti noć? Zabrinuti ne Girly! Pozvati svoju djevojku više i imati blast. Punokrvnost sleepover stranke ideje za djevojke će vam pomoći s vašim sleepover stranke. Filmovi i munchies su redovite stvari na zabavama. Idi malo izvan toga i provesti nekoliko out-of the-box-ideje sleepover party za djevojčice. To je vrijeme za zabavu i svatko je pozvan da bi ga veselijim. Pročitajte kroz ove ideje sleepover stranke za djevojčice to imati neki zabava noćas!
Sleepover stranka Ideje za Djevojke
Sleepover stranka Ideje za djecu; preteens će ljubav ovu djevojke drijem stranka ideje. Igra se zove "Ime napjev '. Skupi djevojaka oko jednog music player i igrati pjesama na mix. Neka djevojčica cuva. Prva osoba koja ga pogoditi pravo mjesto dobiva i tako dalje. Držite dodjeli do kraja u igri. Konačno, kada igra je gotova, jedna osoba imat će maksimalan broj poena. Pobjednik je onaj, koji ne bi spavati cijelu noć!
Sleepover Party Ideje za 9-godišnjaci, Devet-godišnjaka ljubavi pustolovnih sportova. Dogovoriti za sleepover na otvorenom negdje u blizini ili u vašem dvorištu. Djevojka za pitati svaki dobiti šator zajedno, ili ako oni ne, pružiti im šatore. U ovom otvorenom drijem stranka, uzeti djevojke iz za jednu noć staze i napraviti neki posmatranje zvijezda, razmijeniti nekoliko anegdota (smiješno, a ne zastrašujuće), možete kuhati jelo previše dok kampiranje. To će biti dobro zabavno i priliku otkriti vještine previše. Nemojte zaboraviti da se snapshots.
Sleepover stranka Ideje za 10-godišnjake, igre kao što je 'glupi charades' i 'pictionary' su briljantne za 10 godina djevojke. Napravite dva tima i igrati ove igre. Zabavite gledajući kaos ta djeca bi stvoriti u tim nijem igara. Pročitajte više njih drijem party ideje za 10 godina olds.
Sleepover stranka Ideje za 11 godina olds, igre, igre i igrice! Igranje djevojke drijem party igara najbolji je način da provedete sleepovers. Djevojke će ljubiti njega. Ova igra se zove kao "WC papira Designer '. Za ovaj će vam potrebama pakete od 12 snopova toaletni papir imati pretjeran količinu zabave. Napravite dva tima i svaki tim će se dati 6 snopove toaletnog papira role. Svaki tim će morati dizajn haljina iz role. Kako bismo mogli govoriti ne o modi kada je ideje sleepover party za djevojčice?! Imati show dolje haute couture. Pobjednik dobiva pojas izrađen od papira s istom titulu Miss TPD! Lik da out!
Sleepover stranka Ideje za 12 Godina Olds; Sleepover party ideje za djevojčice u dobi od 12 je 'Treasure Hunt'. To se vrlo popularna igra, koji traje mozak i smjelost. Smjelost because postaviti neke od tragove u otvorenom u mraku. Dodavanje element Scary clues Ğslično što diže u grobu dvorištu pomak 's odgovor' mjesec 'i ​​mjesto nešto u obasjan mjesečinom području. To je grozan! Pobjednik dobiva poslastice torbu as blago. Pročitajte više o drijemeža društvene igre.
Sleepover Party Ideje za 13 Godina Olds; Ovo je vaš prvi teen party i želite napraviti najviše iz njega. Naručite neke pilić flicks poput, '27 haljine ',' Prošećite do Upamti ',' When Harry Met Sally ',' Sweet studenoga ',' Princess Diaries ',' Vrag nosi Pradu ',' Dirty Dancing ',' Shopoholic 'i mnoge više. Make this stranka sleepover klasik jedan s popcorns and munchies kao što ste unijeli svijet ljubavi i romantike.
Sleepover Party Ideje za 14 Godina Olds; Ovaj jedan's zabavno i može imati puno eksperimentiranja. Predložio bih igrati evergreen sleepover igra od 'Istinom i Dare'. Skupi vaše prijateljice okolo i zavrtjeti bocu. Saznajte neke groovy detalje, romantične sjenica bita, sočan gossips i smrtonosna tajne i igrate nestašan istinu i usuđuješ ideje. Zabavite djevojke!
Pročitajte više na; Stvari učiniti na Slumber stranke; Sleepover Pranks za Djevojke; nadam do sada imate dovoljno sleepover party ideje za djevojčice da vas prošle godinu. Ključ ima strašan djevojke noć je plan dobro za stranku i stranačke jače!