Masku za acne

Acne je stanje kože koja dovodi do stvaranja prištića koji sadrži gnoj i variraju u veličini, ovisno o težini. Whiteheads, blackheads, gnoj punjeni lezije, bumps, prištići i ciste su vrste akni. Acne može biti koji uznemiruje i ružno izgleda pimples može potrajati puno vašeg vremena. Acne kože zahvaćene znači bez šminke, bez sjaja, pogledajte i samo sanjala vlasništvo blistava koža da bi primjetio! Da, mogu satima isprobavaju lijekove i mnogo puta u potrazi u ogledalo i pitajući se, je moja koža izgleda bolje danas, ili kada će akne nestaju? Dakle, ako ste jedan od onih koji acne oštećenu kožu onda ovaj članak će vam pomoći dobiti jasan kože, a time i puno olakšanje! Neka nam pogled na neke maske za lice za akne koji će vam pomoći imati kožu ti bi ljubav na dodir. Pročitajte o najboljem acne tretmani.
Najbolje lice maska ​​za Acne Skin
Masku za acne # 1; Ovdje je jedan od najboljih domaće maske za lice za akne. Pomiješajte 1 žlicu zobi 1 žlica jogurta. Sada dodajte nekoliko kapi limunovog soka na to. Primijenite zalijepite na vaše lice i ostaviti 10-25 minuta. Isprati sa hladnom vodu. Ovo je također jedna velika maska ​​za lice acne ožiljaka smanjenje. Koristite ovaj najmanje tri puta tjedno za acne kontrolu.
Masku za acne # 2, eterična ulja pomoći će vam izliječiti acne problem vrlo učinkovito. Možete koristiti bilo jednom - ulje lavande, čaj stablo ulje i maslinovo ulje za prirodne acne lijek. Dodati s tim zobenu kašu ili sandalovine u prahu napraviti tijesto i primjenjuju se u odnosu na koži lica ravnomjerno. Operite s maskom posle 20 minuta da imaju bolje izgleda kože. Koristite ovaj lijek redovito jasno acne.
Masku za acne # 3; sandalwood praha može raditi čuda za acne sklone kože. Da bi masku za lice za akne sklone kože miješati sandalovina puder s nekoliko kapi ružina vodica i napraviti gustu pastu. Primijenite ga ravnomjerno po licu i ostavite ga dok se suši off. Isperite vodom da imaju svjetliju kožu. Primjenom ga barem dva puta tjedno će vam pomoći prevenciju acne.
Masku za acne # 4; Morate srednje veličine jabuke i meda. Škripa jabuke i dodajte 4 žlice. meda na njega. Sada raštrkani vašu kožu i ostavite 20-30 minuta. Isperite mlakom vodom. Također možete koristiti jabuka pireu za bolje primjene. To je također jedan od najboljih acne domaće maske za normalnu, suhu i masnu kožu, kao dobro.
Masku za acne # 5, a to je nother učinkovit pravni lijek za acne. Soak 7 badema preko noći. Grind ih sljedećeg jutra s 3 žlice. mlijeka. Dodajte 2 žlice. narančinog soka i sadržaj dvije vitamina A kapsula ovu smjesu. Izmiješati dobro i nanesite masku na lice, nemojte nanositi ispod očiju. Isprati 30 minuta nakon imati užaren kože. Koristeći ovu najmanje dva puta tjedno će biti vrlo korisno da biste dobili osloboditi od acne i imati prekrasna kožu.
Lice Maska za acne # 6, Valjarevo zemlja je klasičan sastojak za liječenje akni zahvaćene kože. Ovdje je velika acne tretman za masnu kožu. Uzmi 1 / 3 šalice finog Valjarevo zemlji u prahu i 3tbsp. svježeg soka krompira njega. Izmiješati dobro možete dodati više soka dok se ne formira good zalijepiti. primjenjuju se nad vama lice i isprati nakon od 30 minuta s mlakom vodom.
Svi gore navedeni brzi domaći acne lijekova su prirodni način za liječenje ove kože problem. Provjerite jeste li očistiti lice losion za čišćenje, a zatim primijeniti lice masku za akne. Također završiti primjenom tonera ili antiseptik losion nakon čišćenja masku. Držite lice čisto i čine ove maske za lice jedan dio vaše rutinske njegu kože lica za poboljšanje teksture kože.