Krhki kose u djece

Izgleda vrlo krhki kose neprivlačno, nema vlage, sjaj i čvrstoću. Krhki kosu u djece može utjecati na njihov ukupni izgled. Krhki kosa je glavni znak ekstremno nezdravo kose. Obično krhki kose uzrokuje, u slučaju odraslih osoba, uključuju korištenje styling proizvodi, zdravstveni problemi, višak pranje, itd. Krti kose u djece može biti uzrokovan uglavnom zbog nekih nedostataka dlake poput Monilethrix ili Pili Torti. To također može biti uzrokovano zbog lišajevi, zdravstvenih uvjeta kao Basan sindroma, hipotireoza, hipertireoza, ili nasljedne osobine. Također, pothranjenost je varirati najčešći uzrok krhki kose u djece. Ignorirajući vaša djeca kose može ih oštetiti i ispucati. To je dodatno bi moglo dovesti do gubitka kose. Pitate se kako to ispraviti krhki kose? Evo nekih home lijekova za krhki kose. Uporabom ovih će osigurati da vaše dijete ima zdrave kose.
Briga i lijekovi za Krti kosu u djece
Vlaži: Najbitnija nešto za suhu krhki kose tretman ih redovito hidratantna. Imajući kosu i hidratizirana će im pomoći da postanu sjajna i zdrava. Nanesite ulje redovito, dati im vruće ulje za masažu jednom ili dvaput tjedno. Također možete primijeniti bazi ulja kreme posebno formulirani za dječjom kose. Korištenje vruće maslinovim uljem ili kokosovim uljem za masažu je jedan od najboljih home lijekova za suhu i krhki kosu djece.
Zaštita: okolišni čimbenici kao što su oštre sunčevih zraka, onečišćenja, prašina može dovesti do krhki kose u djece. Ne zaboravite držati kosu prekriven znojem apsorbira kapu ili šal, tako da nije izložen sunčevim zrakama. Redovito pranje kose je bitan kao i njihovo djelovanje može dovesti do puno prašine na svoju kosu i vlasište.
Perite: Ne koristite šampon za vaše dijete kosu. Krhki dlaka u djece može biti uzrokovan zbog kemikalija prisutna u svoje proizvode njegu kose. Koristite dječjom šampon, koja će biti najbolje za svoje kose čišćenje bez oštećenja. Odlučite se za najbolji brand da osiguraju pravo njegu krhki kose u djecu.
Četke: Jedan od važnih suha i krhki njegu kose savjeti za četkanje je vaše dijete kosi vrlo nježno. Krhki kosa je sklona lom, tako da ih mora nositi sa puno njege. Ne bude brz i oštra. Četka svoju kosu nakon što se vrate iz škole ili outdoor aktivnosti kako bi se uklonili prašinu prisutan u njihovu kosu. Također, nemojte koristiti sušači na svoju kosu. Neka njihova suhu kosu, naravno, nakon što im patting s ručnikom.
Hair Mask: Korištenje jajeta je jedan od najboljih krhki kose lijekova. Uzmi bjelanjak od jedno jaje i miješati 3 žlice. vode na njega. Primijenite mix preko dijete kosa ispravno i ostaviti na za 20 do 30 minuta. Isprati s dječjom šampon i neka se osuši prirodno.
Dijeta: Pobrinite se da vaše dijete jede zdrave prehrane. Krhki dlaka u djece također može biti uzrokovano zbog pothranjenosti kao što je spomenuto gore. Djeca moraju jesti sve povrće, voće i orasi redovito. Zdrava prehrana osigurat će jaka i zdrava dlaka koja sjaji i izgleda odlično.
Trim: Možete dobili osloboditi od krhki kose u djece tako da ga redovito podrezivanje uz praćenje navedenih njegu kose. Podrezivanje će osigurati da split završava i slaba kosa su odsječeni, dajući kosa dobar izgled. Također, čuvanje njihove hair pravilno vezana će im pomoći ostati zaplet slobodno stoga, smanjuje gubitak kose uslijed loma.
Znati više o:, sušilo maska ​​Recepti za suhu oštećenu kosu, home lijekova za suhu oštećenu kosu, morate slijediti navedene za njegu kose za liječenje krhki kose kod djece. Čak i ako vaše dijete ima dobru kosu, morate slijediti ove brigu da bi se osiguralo da nije oštećen. Uvijek dajte vremena za njegu kose dječjom, to će pomoći njegov pravilan rast. Dakle, neka dječjom sjaj kose!