Patuljak stabala za Kontejneri

Danas, gotovo svaki čovjek ima apartman koji se luksuzan ali bez vanjskog svemira. Oni uvijek zelenog drveća izgledaju kao davno izgubljene sna. Kuća izgleda tupa sa samo umjetnim stabala i svjetla okolo. I ljudi vole vrtlarstvo ga pronaći vrlo teško održavati njihov hobi. Kako bi živo pogledati na svoj stan, i da, kako bi okoliš zdrav, možete biljka some patuljastih stabala u kontejnerima. Postoje mnoge patuljaste sorte drveće za posude, koje su ne samo pokazati ali također imajte voća. Još jedna prednost patuljastih stabala za kontejnere je da njihova visina raste samo do određene granice, tako ne morate držati obrezivanje njima.
These patuljak stabala za spremnici mogu biti uzgojeno nigdje tj. balkon, vrt ili u trijem. Kao što postoji razne patuljka stabala, postoje također razne kontejnere dostupnih za ove. Bitno koje bi trebalo poduzeti njegu dok odabirom spremnik za drveće patuljak je, da spremnik treba biti dovoljno velika da se smjestiti biljka kao i svojim korijenima. Tlo je vrlo važno za biljku rasta, pa samo nemojte okupljaju tlo iz obližnjeg krajolika. Najbolja opcija je kupiti tlo iz rasadnika sama. Ako kupujete patuljka biljka iz neke druge regije, dajte vlasnik rasadnika ideju o klimi u vašoj regiji. To će vam pomoći da odaberete biljka koja može preživjeti u toj toploj klimi.
Patuljak drveće za spremnike; Slijedi popis patuljka drveće za kontejnere, koju će moći zasaditi čak u vašem balkon za kontejner u vrtu.
Patuljak četinar: patuljak četinjača su zimzelene biljaka i su jedan od najboljih izbora za vrt stabala. Patuljak četinjača nisu nazivaju patuljak zbog svoje visine ali zbog njihove sporog rasta. These biljke rastu jednome do šest metara za deset godina! Ove biljke mogu rasti u bilo zoni i u bilo tla. Patuljak četinjača trebaju sunčanoj klimi i malo kisele tlo. Međutim, ako vašoj regiji ne pružaju tim uvjetima, postoje i druge vrste patuljak četinjača koje mogu preživjeti u hladu, kao što ljepše i Chamaecyparis.
Acer Palmatum: Bonsai Japanski javor stablo je također poznat kao Acer Palmatum. Ovaj patuljak stablo za kontejnere treba biti dobro uzeti njegu. Morat ćete orezati ovaj treeacer palmatum s vremena na vrijeme. U tiče klimi, ovi patuljka japanski javorima potrebu djelomičnu sjenu u ljeti i sunčanoj klime drugačije. Oni također trebaju biti zaštićen od vjetra. Više o bonsaija.
Pocomoke krep Myrtle: Pocomoke je jedan od patuljastih raznolikost krep Myrtle. This grm ima svijetlu roza cvijet i tamnozelenim ovalnog oblika listova. Baš kao Acer Palmatum, pocomoke krep mirta skrb obuhvaća imajući postrojenja u parcijalne suncu ljeti i punom suncu u drugim sezonama. These grmlja rasti samo dvije metra tako da ih raste na spremnike ne će biti teško.
Patuljak Cherry: ne bi ga se lijepo samo proširiti svoju ruku i imaju višnje iz višnje stablo u vaš vrt? Patuljak trešnje stabla su namijenjeni upravo za to. Tih stabala mogu uzgajati u loncima, ako ih obrezuj redovito. Cherry stabala trebate punu sunca i dobro drenirano tlo. Oni imaju životni vijek od oko trideset godina, a prvi Bloom je nakon dvije godine. Više o rezidba voćkama.
Apple Tree: jabuka je također jedan od patuljastih stabala za kontejnere. Najvažnija stvar je da potražite podloga koja je cijepljena od P-22, M-27 i M-26, kao što su to pravi patuljak stabala jabuka. Stablo jabuke patuljak će snositi u mjesecu listopada do prosinca. Česti zalijevanje, uz redovne rezidbe potrebno je za ove stabala.
To su nekoliko patuljastih stabala za kontejnere. Također možete imati nekoliko drugih stabala voća patuljak za kontejnere, kao što su drvo breskve i kruške. Patuljak stabla kao ime sugerira, su stabla, tako da oni također treba uzeti njegu kao i ostala stabla, dajući im pravo vrstu gnojiva i tla. These patuljak stabala za kontejnere će sigurno dodati zelene u vaš dom i zadovoljiti vaše žudnja!