Uzimajući osloboditi komarce u vašem domu

Mušica su male sitne insekte koja sliči puno muha, ne samo u izgledu, ali i na sve druge načine. Oni također naziva voćne mušice. Pročitajte o tome kako bi se uklonili voćne mušice. Poput leti, također komarce dobiti privlači trulim hranu i voća, i pasmine u odvode ili gdjegod postoji nečistoća. Oni se također nalaze oko zasićenih biljke.
Mušica imaju vrlo kratak životni vijek ali u tom životni vijek se množe tako brzo da to postaje nemoguće da biste dobili osloboditi od njih. Pitate se koliko brzo je to? Dobro, jedan komarca može položiti dva-tristo jaja! Tako da za dobivanje riješiti komarce, najbolja opcija je da se spriječi njihov uzgoj. Nakon nekoliko savjeta koji bi trebali biti slijede zaustaviti komarac uzgoj i za dobivanje osloboditi od komarce u vašem domu lako. Više o komarac zaraze. , Zadržite sve plodove u pokrivenim posudama, ili u hladnjak, gdje komarce ne možete ući. ; Riješite svih trulim voća i povrća, zapamtite: trulim hrana privlači maksimalni broj komarce i drugih insekata. , Nemojte sipati višak vode u biljkama. Držite ih vlažna ali ne dopustiti da plutaju vodom kao i zasićene vode jedan od glavnih razmnožavanja mušica. , Ne ostavljajte jela u sudoper, koja će također pomoći u uzimajući osloboditi komarce u kući. , Popravite slavine curi as komarce može položiti jaja tamo previše. , Ne ostavljajte vlažnu odjeću na krpu linija za nekoliko dana. ; Ako održavati čistoću u kući, od vas će biti uzimajući osloboditi od komarce, naravno!
Načini uzimajući osloboditi od komarce u vašem domu
Apple jabukovača ocat trap; Apple jabukovača ocat je jedan od najlakših i najučinkovitijih načina za dobivanje osloboditi od komarce iz vaše kuće. Komarce dobiti privlači miris jabučni ocat. Da bi to zamka, sipati ocat jabučni i deterdžent u tanjur, promiješati. Miješanje je potrebno jer stvara mjehuriće i voćne mušice dobiti je uhvaćen u mjehurića. Komarce will dobiti privlači ocat i dobiti je uhvaćen u mjehurića. Ponovite postupak za par dana, i zapamtite zadržati zamku prekonoćnih because komarce izravno ne skočiti u nju, oni će swarm oko nje za dugo vremena i onda skočiti koji će vam pomoći u uzimajući osloboditi komarce u kući.
Zamka Korištenje Banana, kao što znamo sada, komarce privlači trulo voće. Tako zadržati zrelih banana u zdjelu i pokriti s papira za dobivanje riješiti komarce u kući. Sad učvrstiti gumicom o papiru tako da dobijete glatku površinu i također zamku mušica. S iglom, džaku neke praznine na površinu kroz koji leti možete ići u. jutro ćete vidjeti broj komarce utopila u zdjelu.
Way za dobivanje osloboditi od komarce u Kuhinja; Kao i ranije navedeno, odvode su jedan od glavnih uzgoj osnovi mušica. I kuhinja sudoper sadrži prljave vode zajedno sa česticama trule hrane, tako da se poput zoni opasnosti! Ukratko, to znači da trebamo držati odvode čistim, tehnički ali to nije uvijek moguće, a ne možemo koristiti gore zamka za dobivanje osloboditi od komarce u kuhinji. Tako najviše jednostavan rješenje je uliti biljno ulje oko odvod kuhinjski sudoper. Komarce neće moći pasmine na masnu površini. Ako ste alergični na biljno ulje, možete uliti šalicu amonijaka niz sudopera.
Sušilo za kosu metoda, Sušilo za kosu jedan je jedinstvena oružja za dobivanje osloboditi od komarce u svojoj kući! Uključite sušilo za kosu na full topline i koristite natrag od kosu na sisati komarce unutar vakuum.
To su neke jednostavne načine za dobivanje osloboditi od komarce u vašem domu. Također se može objesiti žuti papir letjeti, no letjeti radovi su vrlo otrovne. Umjesto toga, pratite pravilo čistoću i promijeniti vanjski lukovice natrij svjetla kao oni privlače manji mušica. Svi ovi načini definitivno će vam pomoći u dobivanje osloboditi od komarce u kuće.