Dark Kapci

Dark kapke su čest problem dovesti do neprivlačan izgled. Kao što tamne krugove pod očima, to također su razlog za zabrinutost za većinu ljudi. Dark kapke s nijansu malo tamnije nego vaš boji kože je normalno. To je zato što u sjeni naših obrva koje padaju na očnim kapcima. U slučaju mraku očnih kapaka, najmračnije ton u blizini nos. Ako vaš kapci su izuzetno tamno onda možda biti obličje za lijek. Pa neka nam što su tamni očni kapci simptoma i uzroka.
Uzroci Dark Kapci; Koža našeg kapaka poznato biti najtanji. Dark kapke možda biti problem u slučaju ljudi s ekstremno tankim kapka kožu. To je vjerojatno naslijeđena osobinu. U tom slučaju mraku kapke može biti čest problem, jer temeljni kapka mišića ima ljubičasta boja. Sada ovu boju će biti vidljiva kroz tanke kapka kožu davanje plavkastim ili ljubičaste efekt boja na kapke. Vene i krvne žile može biti još jedan od mraka kapaka uzrokuje. Imamo vene i krvnih žila u našoj očni kapak kožu. Kada te vene i krvnih žila su vrlo istaknute to može dovesti do tamno tražite kapke. Ponekad tamne kapke može biti rezultat leaky kapilara. Oni vode krvi za mulj u okolne kože što dodatno vodi do purplish ili plavkaste black looking skin. Hyper-pigmentacija je još simptom tamne kapaka koje mogu biti uzrokovano zbog opora suncu zrake. Stres i nedostatak sna su također primarni uzroci tamne trepavice. Stalna napetost, naprezanja očiju te umor također mogu dovesti do ovog problema. Možete odlučiti za sljedeće lijekovi liječiti problem i riješiti obezbojenje.
Lijekovi za Dark Kapci, Provjerite da li ići na zdravoj prehrani. Uključite vitamina B, željeza i omega 3 masnih kiselina u Vašoj prehrani, nedostatak koji može biti uzrok tamnih trepavica. Također imaju mnogo zelenolisnog povrća u Vašoj prehrani. Riblje ulje je također odličan sastojak u borbi protiv ovog problema. Pijenje puno vode je jednako važan dio vaše rutine. To je vrlo bitno da imate sna najmanje sedam do osam sati svake noći. Pokušajte biti stres free i napetost besplatno. Prepustite se u meditaciju i druge tehnike opuštanja. Izvođenje neke oči vježbe koje će biti korisne za stvrdnjavanje problem tamne kapaka. Pročitajte više na tamne krugove lijek.
Jedan od najboljih home lijekova za tamne kapaka je mjesto krastavaca slice ili slomiti krastavca na kapcima. Možete također mjesto pamuk jastučići umočen u ruža vode svakodnevnom dok ide u krevet. Ovaj lijek također može koristiti u jutro za problem puf kapaka. Drugi način da biste dobili osloboditi od tamne kapaka je piti oko 500 gm mrkva sok svako jutro. Također dodajte 50 gm of korijandar sok u njemu. Primjenom ulja badema vrlo noći također će pomoći u liječenju očnog kapka obezbojenje. Stavljanje pamučni jastučić umočen u mješavinu sok od limuna i ruže vodom također je učinkovit način za liječenje tamno kapka problem.
Dok su oni bili kuće lijekova, tu su i kozmetičke operacije na raspolaganju za liječenje ovog problema. Možete konzultirati dermatologa znan da znam o laserske operacije dostupne eliminirati tamni očni kapak problema. Ukoliko odlučite za to, pobrinite se da slijedite očni kapak kirurgije, nakon skrbi prema preporuci liječnika. Redovita oko njege je vrlo bitno da ostanu daleko od očnih bolesti. Morate zaštititi oči od zrake sunca i zagađenja nošenjem sunčanih naočala when vani. Oka šminka je uvijek instant opcija dostupna za pokrivanje svoje tamne trepavice. Ali slijedeći gore lijekovi definitivno pomoći će imate raskošnih obličje oči ste oduvijek sanjali!