Sleepover Pranks za Djevojke

Tko brine o dječacima se djevojčicama mogu imati svi zabava? Kod djevojaka noći ili djevojke noći, zabavljajući je neizbježan! Žene znaju kako napraviti noć zapamtiti s sleepover podvale da traje doživotno. Igranje podvale, na drijemeža stranaka čini noć zanimljiva i zabavna. Break noga napraviti nešto izvan okvira koji će učiniti vaše vrijeme sa svojim prijateljicama sjećanju. Evo nekoliko sleepover podvale za djevojčice koje djevojke jednostavno ne mogu sleepover.
Sleepover Pranks za Djevojke
Alarm Clock, Igrati ovu šega for sleepover, svatko treba da se spava. Postavite alarm za oddest sat i pustiti da prsten. Netko će ga zatvoriti. Postavi oko pet alarmi na različitim mjestima. To će smetati svojim prijateljima i dobiti ih potpuno iz sna.
Otvorite vrata, a to je jedna od najčešće igrao podvale for sleepovers. Mjesto kantu vode na vrhu vrata. Neka sobi biti tamno tako da tvoj prijatelj ne shvaćaju je kanta na vrhu. Ostanite natrag i tražiti da otvori vrata. Siromašni žrtva će biti natopljen čak i prije nego ona to shvaća.
Svrbež Scratchy, morate biti pravi znači da igrate ovu podvala. Dakle, budite spremni! Vi ćete lako dobiti svrab u prahu je farmaceutska shop. Kupi neki ljepilo previše. Pospite neki svrbež puder u svoje prijatelje čarape s nekim ljepilom. Nesvjestan žrtve neće zaustaviti svrab do je ona dobiva riješiti. Pitam se kako?!
Scary Movie; Moraš biti sam za igranje ove podvala. Pretvarati kao da morate korak van noću, sve sami. Kada tvoj prijatelj je uz iznutra, putovanje napajanje. Donesite svoje Halloween maske i pokucati na vrata. I to je to! Bolje da želite svoju djevojku da se malo hrabar.
Klasična Zalijepi, a to je osnovni podvala povući. Međutim, svaki put kad je svjež humor na njega. Dok je tvoj prijatelj spava, uzmi pasta za zube i neka tvoj prijatelj lica biti platno za svoje umjetničke vještine. Ne zamaram to trljanje off. Sljedećeg jutra posvetiti umjetničko djelo na svoj dragi prijatelj.
Birajte broj; Zabava sleepover podvale za djevojčice mogu dijeliti s dječacima previše. Siguran sam da bi moglo biti nekoliko dečki o "Glup i slatka 'popis. Pa, vrijeme je da koristite svoj dotjeranost s njima. Poziv se ove dječaka, predstavljajući se kao netko drugi njihove reakcije i snimiti. Slijedeće jutro, razbiti novi svima. Što je zabavno započeti dan s sočan detalje! Pročitajte o Great obest ideje poziv.
Hot Hot Baby, neke od svojih prijatelja mora biti spava s usta otvoriti. Dakle, što ćete učiniti s preostalih tobasco umak? Sipati ga u, dok se ne počne puhati vatru poput zmajeve!
Gotcha!, Ovo je jednostavna, ali stvara veliki valovi od smijeha. Pobrinite se da Vaš prijatelj je brzo zaspao za igranje ove smiješne sleepover podvale za djevojčice. Uzmi crveni ruž i pisati 'Gotcha' na njenom čelu. Kad se budi u jutro, biti spreman kada ona će se uzimajući u vas!
Rajčice u hlače, Neka tvoj prijatelj pasti duboko spava. Tiho, ušuljati u vaše kuhinje i dobiti neke rajčice u sobi. Slide u rajčice u prijatelje hlačama. Dok su bacanje i okrenuti, rajčice will dobiti izgnječen i dobiti toplo uslijed topline tijela. Žrtva će biti kraljevski neugodno jutro!
Pročitajte više o:, dobro Pranks igrati; Pranks igrati na prijatelje, Pranks za djecu; Sleepover podvale za djevojčice su zabavne kada je učinjeno u dobrom duhu. Neki od podvale ideje mogu značiti i da netko ljuti. Kao što ćete se pozivaju svoje prijatelje, suditi ili komentirati njihov temperament, a zatim povucite podvale. For tona zabavno samo to učiniti bilo kako, jer svaka stvar je fer u ljubavi i ratu!