Pazuh Mrlje

Primjećujući pazuh mrlje na vašem bijeli ili svijetlo obojena košulja zasigurno vrlo frustrirajuće. The Ugly mrlju na pazuha oduzima elegantan izgled košulja, čineći ga unwearable. Najveća krivac koja uzrokuje ovakve pazuh mrlje je prekomjerne znojenje koji se javlja u underarms. Osim toga, korištenje antiperspirants i deodorants može biti drugi drugi uzrok pazuh mrlje. Većina popularnih antiperspirants i deodorants sadrže kisele rješenja i amonij klorida kojeg reagira sa znoj, dajući ustati da pazuh mrlje na kožu i na košulju kao dobro. As pazuh mrlje uklanjanje može biti težak zadatak, važno je znati određene metode kojima pazuh mrlje na odjeću može biti uklonjena. Neka nas pogledajte neke od njih.
Pazuh ili znoj sredstvom za uklanjanje mrlja
Soda za pečenje; Pečenje soda je nešto što se nalazi u svim domaćinstvima i stoga, je prilično jeftin način uklanjanja pazuh mrlje. Da biste koristili ovaj za sweat mrlju uklanjanja, uzmi 1 pošteda vode u malu zdjelu i pomiješati s 4 žlice soda za pečenje. Navlažite četkicu za zube stare sa ovog rješenja i četkom ispod pazuha s njim. Kada je to učinio, dopustiti pečenje soda rješenje ostati u pazuha odjeće za sat ili tako. Nakon jedan sat, oprati i osušiti košulju na uobičajeni način. Ako niste moći ukloniti mrlje prvi put, ovaj proces svibanj morati biti ponovljeni.
Vodikov peroksid; Korištenje vodikov peroksid je rekao da biti najbolji način ukloniti pazuh mrlje na bijele košulje. Nakon što je rekao ovaj, ja bih reći da to ne bi trebao biti korišten za obojene košulje jer ima sijeva agent. Da biste koristili vodik peroksid, mješavina jednake količine vode i vodikovog peroksida u šalicu i potopiti ispod pazuha na košulji u ovoj rješenje. Držite ga za 15-30 minuta. Nakon toga, trebali oprati i osušiti košulje kao vi normalno. Baš kao i onaj pomoću sode bikarbone, čak i taj postupak morati ponoviti da biste dobili savršenu bjelinu košulje leđa.
Izlaganje suncu, jedan od najboljih i većina prirodnih načina za uklanjanje znoja ili pazuh mrlje iz odjeće is njima izlažu izravnom suncu. Okrenite majicu naopačke i sprej za neke vode na oba pazuha obojeni u majicu. je ležao na podu ili na stolu ispred na takav način da ispod pazuha izravno izloženi suncu. Vi svibanj imati zadržati majicu u sunce za dan ili dva i ne zaboravite držati na vlaženje pazuh mrlje kada se osuši. No, jedna stvar koju morate zapamtiti je da je ova metoda će raditi samo sa prirodnim tkanina poput pamuka i lana i ne treba suditi sa poliesterskom haljine kao suncu može oštetiti odjeću.
Aspirin, Aspirin, što je vrlo često koriste kao bol ubojica, je vrlo učinkovit kada je riječ o uklanjanju pazuh mrlja. Uzmi sto ml mlake vode u čaši i raspusti aspirina ploče u vodi je porazan. Potopiti pazuh mrlje u ovom Aspirin rješenje i ostavite 2-3 sata. Nakon toga, operite majicu kao i obično, i sigurno ćete vidjeti da su mrlje na pazuh su laki.
Ostale metode pazuh sredstvom za uklanjanje mrlja; Osim navedenih metoda, postoje neke druge načine na koje će se moći ukloniti mrlje ispod pazuha. Jedan od njih je uporaba ocat koji se mora koristiti baš kao i vodik peroksid. U čašu vode, dodati pola šalice bijelog octa i primijeniti ga na mrlju. Četka temeljito i držati ga za trideset minuta, prije nego što ga stavite u praonici. Još jedan način dobivanja osloboditi od mrlje znoja se pomoću smjese napravio votke i vode. Prije nego što oprati odjeću, sprej ovog rješenja na pazuh mrlje i to definitivno će pomoći u sijeva mrlje.
Važnih savjeta za sprječavanje pazuh Mrlje
Osim navedenog načina uklanjanja pazuh mrlje, postoje neke više savjeta koje biste trebali imati na umu da biste dobili osloboditi od te spriječiti pazuh mrlje iz pojavio. ; Da biste osigurali da mrlje ne ostane na svom odijelu zauvijek, jedna stvar koju možete učiniti je potopiti i isperite u hladnoj vodi košulja, prije nego što je pranje u toploj i toplom vodom. To je zato što za pranje u toploj vodi može napraviti mrlje stalno. Ti ne bi smjeli željeza su majice koje su pazuh mrlje because izlažući ih toplina može biti teško ukloniti mrlje. , Iako mnogi ljudi preporučuju korištenje klor bjelilo for pazuh mrlje, uklanjanjem mrlje s to može zapravo čine stvari gori kao bjelilo može napraviti mrlju tamnije. ; Također biste trebali ograničiti korištenje dezodorans i antiperspiranti. Odaberite dezodoransa koja je bez amonijev klorid i sve kisele otopine. Nakon što primijenite deodorant, pričekajte nekoliko minuta neka se osuši i tek onda početi odijevanja. Ti svibanj također željeli znati više o:; izbjeljivanje odjeće White, kako Bleach Odjeća, Nadajmo se da ove informacije o uklanjanju pazuh mrlje biti korisne za vas. Dakle, pokušajte jedno od ovih metoda pazuha sredstvom za uklanjanje mrlja i dalje raditi s problemom znoj mrlje se pojavljuju ispod pazuha na vaše odjeće. To će zaštititi svoju odjeću od oštećenja.