Prozor toniranje troškova

Što je prozor toniranje?
Proces dijelu ekrana nijansiranje sastoji od primjene tankog poliestera film na stan-surfaced staklo prozora. To je učinjeno za služenje u različite svrhe kao što su za dom uređenje, zaštitu od stakla drobljenje, blokiranje štetnih ultraljubičastih zraka, renderiranje tajnost od znatiželjnih očiju, ili za očuvanje izvora energije. Nijansiranje se može provesti na prozorima kuća, vozila ili čak i poslovne zgrade.
O Prozor toniranje Troškovi
Prozor nijansiranje trošak računa o raznim čimbenicima, ali glavna odrednica je tip objekta ili dućan se odlučite provesti postupak rezervirati prozor nijansiranje cijene mogu razlikovati dramatično s najviše jeftin fly-by-night ton trgovine $ 100 na znan ton trgovina je $ 400 ili više, ili samo $ 80 za učiniti-to-sebe postavljanje. Za svaku od tih konteksta, troškovi se mogu smatrati razumnim. Tipične troškove za nijansiranje varira od $ 160 do 230 dolara za osobne automobile, $ 160 i $ 200 za kamione i $ 180 do 260 dolara za SUV i minivans. Ali, ako želite dobiti prozor nijanse uklonjena, možda ćete morati platiti oko 30 $. Profesionalni za dobijanje posla, ti bi trebao potrošiti negdje oko 7 $ na $ 12 a četvornih podnožju. Ako želite spremiti puno na cijeni, imate alternativa obavljanja posla pomoću DIY setove. Međutim, ako nastojimo uistinu pojednostaviti prozor toniranje troškova, tipična cijena će zavisiti od sljedeća razmatranja. Pročitajte više na:; Prozor nijansa Uklanjanje; Uklanjanje Window film, Tip vozila Imate: Općenito, neki postotak automobila su teže nijansu od drugih. Kad idete u dućan nijansiranje dobiti kotaciju, polaznici će uvijek pitati za napraviti i model vašeg vozila. Oni to ne rade provjeriti koliko ste bogati ali odrediti približnu cijenu koštanja po iznosu od stakla biti zatamnjena na vašem automobilu. Staklo tinters znam točno koji automobile i automobile će potrošiti više vremena za proces koji treba obaviti učinkovito. U slučaju nekoliko vozila koje su strme i zakrivljene stražnje prozore, tinters obično očekivati ​​određeni iznos premije koji se plaća. Nadalje, svaki dodatni kvadrat dnu prozora na automobilu će trebati više film prozor nijansa, što čini Sport Utility Vehicles (SUV) ili karavan skuplji kao sjenka u odnosu na limuzine.
Vrsta nijansiranje Film Polovni: Postoji značajna razlika u troškovima toniranje filma kada je riječ o vrsti toniranje filma. Ti bi dobili istu razinu kvalitete da ste platili. Slaba kvaliteta nijansiranje film bi cijene manje a jedan ima najbolje kvalitete bi biti visoko cijene. Jeftin film može se pojaviti dobar na početku, ali ne može blokirati ljetnih vrućina, izblijedjeti, ljubičaste ili pak mjehurić ubrzo nakon njegova postava je učinio. Najbolja kvaliteta toniranje filmove, kao što su, potpuno metalizirana rasprašenih ili taloženjem filmovi pružaju dobre performanse, upotrebljivost i također nude doživotno jamstvo. To su malo skuplji ali se sigurno isplati cijenu.
Drugom prozoru nijansiranje Cijena Čimbenici: Prije availing nijansiranje usluge iz bilo kojeg distributera, preporučljivo je pitati za performanse jamstvo. Ove vrste jamstava obično u rasponu od godine života. Većina jamstava obuhvatiti pitanja, kao što su. pucanje, stakla, mjehurića and deskvamacija. Međutim, postoji nekoliko nijansiranje filmove koji dolaze s dodatnim značajku poznat kao "boje-siguran 'jamstvo. To se odnosi na zamjenu ton in slučaju njegove boje promjena ili iščezava.
Do sada biste trebali imati je dobio grubu ideju o prozor nijansiranje troškove i čimbenika koji ga određuju. Da biste dobili kvalitetan rad učinio, vrlo je preporučljivo koristiti usluge poznato toniranje shop.