Perming duga kosa

Perming dugu kosu uključuje kemijski proces koji daje stalni valovi na svoju dugu kosu. Ovaj proces je vrlo oštre kemijski proces i može oštetiti vaše kose, ako ne obavlja na odgovarajući način. Kada odlučite perming o dugu kosu, jako Prva stvar koju trebate učiniti je da analizira tekstura vaše kose. Ako vam je kosa tekstura je jako fina ili imate vrlo otporan kose, kosu ne može uzeti perming proces. Ove vrste kose odoljeti perming proces i ne okrenuti bez obzira gdje se očekuje. Čak i neki od azijske kose može uzeti perming procesa. Neka nam raspraviti perming duge kose u detaljima. Pročitajte više o tome kako perm kose.
Kako Perm duga kosa?, To je poželjno da posjetite good salonu za uzimanje perming tretman. To je zato što, perming kosa na kuće je malo riskantan kao bilo pogrešno korak vas može skupo stajati nepopravljivu štetu. Stoga je na svoj rizik to perm kosu na kući. Ovdje je postupak za perming dugu kosu.
Nakon što ste se odlučili da tekstura vaše kose će se perming procesa, možete započeti s perming. Postoje perming trudnoće dostupni na tržištu. Prije odlaska za bilo koji od tih setove, provjerite kakvu vrstu perming želite proći. Postoji čvrsto upakiran kovrče ili valove labave. , Sada kada ste se odlučili perming stil, kupiti "kod kuće perming kit '. Ako niste sigurni u vrlo perming duga kosa na svoju vlastitu, možeš otići na licencirani frizer for perming. , Ako ste odlučili učiniti perming kod kuće, pročitajte upute pažljivo. Možete uzeti pomoć prijateljem za događaj perming. ; Sjeti se da uvijek nosite rukavice i pažljivo rukovati kemikalija u kompletu. Pranje kose prije perming proces je potrebno. ; Nakon pranja kose, ne češalj za kosu i zamotajte ih s perming šipke. Sada, način na koji želite da biste dobili vaše kose kovrčave, morate ih zamotajte na isti način. Postoji mnogo oblika u kojima perming šipke su dostupne. Možete ih koristiti prema kovrče željeni. , Zatim primijenite perming rješenje za svaki vlasi vaše kose. Također, to primijeniti na vlasište i masaža dobro. Ti će dobiti strojar u kompletu. Primijeniti ovaj neutralizator za kosu dok se suši off na kosu. Time se završava proces perming duge kose. Podsjetimo, ne u stilu vaše kose za najmanje 24 sata. ; Pročitajte više o različitim vrstama perms i kose.
Spiralna Perm kose; Vertikalne šipke Perm se koriste za spiralni perming dugu kosu. Spiralna trajna šipke često se koriste u perming dugu kosu samo. Pogled vrlo sličan upletena corkscrews dobiva sa spiralom Perm šipke. Postoji veliki broj perming šipke dostupne na tržištu. Prema frizura koju zaslužujete nositi možete odabrati štapove Perm. Spiralna perms dati vrlo čvrsto upakiran kovrče ili kovrče elastičan. Međutim, danas labav kovrče su u trendu. Pročitajte više na spiralu perm frizurama i dugim hairstyles.
Neke mjere opreza koje treba poduzeti za Perming dugu kosu
Grubo šamponi treba izbjegavati, obojenu kosu ne smije proći perming, Uvijek koristite diffuser for blow sušenje kose, koristite Perm rejuvinators dodavanja vlage kose; Pročitajte više na:, Perming kovrčavu kosu, Perming kosu Početna stranica Perming Naravno kovrčava kosa, morate konzultirati stilist prije proći perming proces. To je sve o perming dugu kosu. Najbolji od sreća za glatku hair perm i uživajte u permed kovrče. Sretan perming!