Sobne biljke koji čiste zrak

Zatvoreni onečišćenje zraka jedan je od glavnih krivce u davanje popeti na nekoliko bolesti ljudskog tijela. Čovjek ne može biti svjestan rastuće razine štetnih plinova i drugih zagađivača u ureda i kod kuće. Jedan od najučinkovitijih načina u suprotstavljanju takvim zagađenja je donijeti neke sobne biljke koje čistom zraku, u domove i urede. Postoji nekoliko Kuća biljke koje ne samo dodati šarm i dekora naše zatvorenom prostoru, ali također apsorbiraju štetne tvari, tako da mi dah svjež i čist zrak. One mogu biti važan dio sustava za pružanje onečišćenja zraka manje kod kuće i na radnom mjestu. Neki od tih sobne biljke koji čiste zraka su detaljan ispod. Pročitajte više o uredu biljaka.
Najbolje sobno bilje za Clean Air
Areca palme - Chrysalidocarpus lutescens; Među različitim zatvoreni biljaka koje čiste zrak, areca dlan je učinkovit u uklanjanju ksilenu iz zraka. Postrojenje ne imati dug život ipak. Kao biljka počinje dobivanje žute, ukloniti cijelu fronds. Ako vidite da fronds nose trajnu štetu, onda je bolje da ih potpuno odsječen. Dobrobit ove biljke zavisi redovita briga i puno pažnje.
Bambus Palm - Chamaedorea Seifrizii, također poznat kao trska palme, bambus palma učinkovito uklanja formaldehid, benzen i ugljični monoksid iz zraka. Toj veće veličine zatvoreni biljke, radije srednja svjetla i visoka vlažnost. Biljka bi trebao biti isušen ispravno i važno je ukloniti gnojivo s vrha u lonac, jer je sol-osjetljivi. Bambus palma ne voli sjediti u vodi i kako voditi brigu o zalijevanje.
Kineski Evergreen - Aglaonema Modestum; trajan primjerak među sobno bilje koji čiste zraka, ovaj kineski zimzelena se uzgaja u mnogo različitih sorti. Pripazite da ne bi biljka previše vlage kao što će ugroziti svoju veličinu i rast te se pobrinuti da ne ostane previše suh. Suhoća uzrokuje ga izgubila svoju niži žuto lišće.
Boston Paprat - Nephrolepis Exaltata; Boston paprat raste dobro na visoke vlažnosti i područja sa puno indirektne sunčeve svjetlosti. Nemojte dopustiti da biljka sjediti u stajaćoj vodi niti izlagati izravnim ned Vlažnim mjestima i vlažna tla su idealni za zdrav rast. Ova biljka zahtijeva puno njege i pažnje za to održati zatvorenom prostoru.
Gerbea Daisy - gerbera Jamesonii, a gerbera Daisy je među uspravno cvjetnice zatvoreni biljaka koje čistom zraku. Svijetle indirektne ili prigušenog svjetla je poželjno za njen rast i toplim područjima u kući ili uredu trebalo bi izbjegavati za plasman.
Janet Craig - Dracaena Deremensis, a to low light-tolerantni biljaka je prilagodljiv do lagano suha tla. The Janet Craig obično dobiva vrhu teška i gubi uspravnom položaju. Nemojte dopustiti da biljka izložena svjetlosti ili izvora topline jer podiže temperaturu koja može biti štetna. To se može izbjeći rezanje stabljika.
Marginata - Dracaena Marginata; Među niske vode potrebna sobne biljke koji čiste zrak, Marginata je poznato da se učinkovit odstranjivač formaldehida iz zraka. Ova biljka je tolerantan na niske svjetlo, ali ne bolje u jakoj svjetlosti.
Bršljan - Hedera helix, Engleski ivy dolazi s dugim životnim vijekom, uz umjeren rast u proljeće i ljeti. To zahtijeva srednja količinu vlage i raste dobro u grubo, fino i srednji tlo. Ovo postrojenje, osim što je zrak čišći, također je vatra tolerantan. Engleski bršljan može rasti bez povremene dodaci.
Mir ljiljan - Spathiphyllum, a mir ljiljan raste u nijansama i također se dobro u svjetliju svjetla, ali oni nisu za direktnu jakog sunca. Biti žedan biljka, to zahtijeva vodu u teškim quantities razliku od većine drugih biljaka. Adekvatna količina vlažnosti je potrebna za zdrav rast ove biljke. Mir Lily je poznat po svojoj sposobnosti kako bi se uklonili amonijak, aceton i metil etil alkohol, etil acetat, trichlorothylene and ksilen iz okolne atmosfere, osim uklanjanja formaldehida, benzina i ugljičnog monoksida. Znati više o miru skrb ljiljana biljka.
Pot Mum - Chrysantheium morifolium, Pot mama je jedan od učinkovit i raskošnih tražite sobne biljke koji čiste zrak. To zahtijeva redovito zalijevanje i ne voli lonac na suho. Za razliku od nekih sobne biljke, lonac mum zahtijeva prirodno svjetlo za zdrav rast. Za bolji rast, tamnoljubičasta biljka u kasnu zimu ili rano proljeće. Naučite više o koristima sobne biljke.
Većina tih navedenih sobne biljke koje su čisti zrak je kroz čistom zraku studija provedena od strane NASA-e. These houseplants su pridodane sa zadivljujućim klima-čišćenje kvalitete za dom i radno mjesto. Dakle, donijeti kući žive neki od tih zraka za čišćenje, brine o njima i daha zdravi i manje zagađenje zraka!