Osvijetlite kože

Glatko, bez mrlje, čak i ten je svačiji san. Nažalost, ne svatko je sretan da su takav san ten u stvarnosti. Oni moraju osloniti na nekoliko koži sijeva proizvode na ravnomjerno osvijetliti kože. Mada, većina proizvodi olakšaj kože obećavaju sjajan rezultate u roku dana, jedva da postoji vrlo malo koji žive do njihova obećanja. Osim toga, postoje određene prirodne načine kako posvijetliti boju kože, koji su jednako učinkovit. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da olakšaj boje kože. Također pročitajte o njegu kože.
Osvijetlite Skin ton Sijeva Proizvodi
Sunscreen losion, većina ozlijede kože su izazvane zbog pretjeranog izloženost kože suncu. Oštre UV-a i UV-zrake iz BiH Ned povećavaju aktivnost pigment nazvan melanin, koji je odgovoran za tamnjenje kože. Dakle, bez vaše prirodne boje kože, trebali biste uvijek koristiti dobar losion za zaštitu od sunca kvalitete s SPF 15 ili više. Stoga, krema pomaže olakšati vašu kožu od strane štiti od sunca oštećenja. Još jedna prednost krema za sunčanje je njegova sposobnost da inhibira rast stanica raka.
Aktuelno Kreme; komercijalno nabavljivu tematska kože kreme su ponekad učinkovite u sijeva koži ton. Neke od ovih proizvoda su dostupni preko counter droga, dok neki mogu zahtijevati recepta. Ako ide za nad counter proizvodima pobrinite se da su proizvedeni korištenjem biljnih ekstrakta i druge prirodne sastojke. Kormilariti jasno iz proizvoda sadrže hydroquinone kao jedan od sastojaka. To je visoko toksičan kemikalija koja potiče razne zdravstvene opasnosti. Steroidni kreme su također učinkoviti, ali oni su dostupni samo na recept.
Kako Olakšaj Skin Tone Naravno
Postoji nekoliko načina posvijetliti ten, naravno, da previše u confinements vlastitog doma. Obzirom na nastavku su neke prirodne kože njegu savjeta kako olakšaj kože kod kuće. ; Kaša neki Papaya i izravno se primjenjuju u mraku ili opaljen području. ; Mix neke sok od rajčice i krumpira juice i primijeniti zajedno na opaljen površini. Operite ga isključiti nakon negdje. ; Take 2 žlice brašna grama i dodajte nekoliko kapi mlijeka napraviti tijesto. Primijenite zalijepiti na licu i isprati nakon 15 minuta mlakom vodom. ; Direktno masirati kožu s krišku limuna također pomaže u poboljšanju kože. ; Mix 2 žlice kukuruzno brašno, ili zobene pahuljice sa dvije žlice maslinovog ulja, a napraviti tanak tijesto. Nanesite na tamnim dijelovima tijela. , Soak pregršt bademe u vodi i ostavite ih preko noći, ih samljeti u tijesto sljedećeg jutra. Primijenite zalijepiti na lice ili pogođene regije. Pročitajte više na prirodne kože lightener i domaće kože lightener. ; Olakšati Skin ton Tretmani
Određene kozmetički ili dermatološki tretmani su učinkovite u sijeva kože ton. One uključuju kože peels ili laserski tretman. Kad je riječ o koži peels, glikolne peels su najučinkovitija u sijeva kože ton. These peels exfoliate koži i ukloniti mrtve stanice, koje su odgovorne za pružanje tamne izgled vaše kože. Stoga, kada mrtve stanice su uklonjeni, svježa, fer osnovi kože je otkriveno. Međutim, važno je da se ti tretmani učinili od kvalificiranog dermatolog samo.
If Zamračivanje kože je zbog nuspojave određenih lijekova, onda vam svibanj pitajte svog liječnika da propisati substitute lijekova. Također, iznenadna tamnjenje kože može biti zbog neke temeljne poremećaja. Stoga, važno je da se sami provjeriti od liječnika koji svibanj predlažemo da neki tretman. If tamu kože je zbog nekih vanjskih čimbenika, onda gore navedene načine kako olakšati kože mogu vam pomoći.