Make maskom

Maske za lice su jedna od najpoznatijih ljepoti lijekove za sve tipove kože, a većina kožnih problema. Često je puno novac troše na komercijalno dostupnim kreme maskom i mješavine koje mogu sadržavati kemijske sastojke. Ovi sastojci uzrokuju više štete nego koristi za vašu kožu i tako je neophodno da se odlučite za domaće maske za lice koji zahtijevaju uporabu svih prirodnih sastojaka, a jednostavan za napraviti kao dobro. Sastojci potrebni da bi lice maska ​​će biti dostupna na vašoj kuhinji sam policama i nećete morati pretraživati ​​za njih. Znači, ako se pitate kako napraviti lice maska ​​kao kod kuće, ovdje su malo masku za lice recepte koji će vam pomoći odu o tome. Čitajte na domaće facials.
Napravite vlastiti maskom, postoji nekoliko stvari koje ćete morati imati na umu prije nego što napravite masku za lice njegu kože lica. Prvo, pobrinite se da niste alergični na neki od sastojaka koriste u lice maske. Make maskom koristeći sastojke koji odgovaraju vašem tipu kože i rješavanje specifičnih problema s kožom da ste pate od. Sastojci koji bi trebalo koristiti svježe i prirodno, bez ikakvog aditiva i kemikalija. Pročitajte više na masku za lice recepte.
Make maske za lice kod kuće: Recepti maska ​​lica
Masnu kožu maskom recepti
Apple i zobena kaša Maska
Sastojci: 1 jabuka, 1 TSP. med
Metoda; Kuhajte jabuke dok ne navrše natječaj, a zatim ih zgnječiti. ih miješati s med u obliku fine paste. Primijeniti na lice oprati i ostavite ga da se osuši. Pročitajte o prirodnim njegu kože.
Banana i Clay Maska
Sastojci: 1 banana, poželjno je zrela, 1 žlica meda, ½ žličice kaolina gline, 1 ½ žličice zelene gline, 1 žlica ružina vodica
Metoda; mix oba clays temeljito, a zatim dodati na njega meda, ružina vodica i pire ripe banana. Izmiješati sve sastojke detaljno u tijesto i primijeniti ga na lice i vrat u debeli sloj. Pričekajte da se osuši i onda isprati mlakom vodom. Čitajte na njegu kože.
Suhu kožu lica Maska Recepti
Avokado, vapna i meda Maska
Sastojci, 2 žlice zrelog avokada, 2 žlice meda, 1 jaje žumance, 1 kašika lime juice
Metoda, zgnječiti avokado i pomiješajte sa medom, žumanjak i vapno soka. Primijenite zalijepiti na lice i vrat i ostavite da se boravak za oko 20 minuta. Mokrog ručnik ili spužvu za brisanje s hidratantnu masku. Primijeniti ovlaživač, nakon nekog vremena vaše lice i vrat.
Med-badema Maska
Sastojci: 1 žlica meda; 1 jaje žumance, ½ žličice bademovog ulja, 1 žlica jogurta
Metoda; Ugrijati med i miješati s ostatkom sastojaka. Nanesite smjesu na lice vršcima prstiju u kružnim kretanjem, lagano masirati kožu. Neka da ostane na lice za oko pola sata i zatim ga isprati hladnom vodom.
Acne maskom Recepti
Med i pšenične klice Maska
Sastojci, 2 žlice meda; 2 žlice pšeničnih klica; ½ žličice bademovog ulja
Metoda; Izmiješati zajedno sve sastojke u fino tijesto i primjenjuju se na cijeli lice i vrat. Neka to ostati za oko 20 minuta, a zatim ga isprati s mlakom vodom. Čitajte na lice kreme.
Limun rajčice Maska
Sastojci: 1 više-ripe rajčica, unutar prikupila i pire; 1 žličica limunovog soka, 1 žličica instant zobene pahuljice
Metoda, Pire sve sastojke zajedno u miješalica i primijeniti ga na lice oprati. Ostavite na za 15 minuta, a zatim ga isprati mlakom vodom. Pročitajte više na domaće maske za lice za akne.
Tako su ti bili nekoliko recepata za pomoć da napravite masku za lice. Postoji mnogo drugih sastojaka koje možete koristiti za pripremaju domaći maske za lice. Pobrinite se da koristite maske za lice dvaput ili triput na tjedan dana za najbolje rezultate.