Sleepover Pranks za dječake

Znači, ti si idući za sleepover party / drijem party na prijatelja mjesto i želite neke smiješne uzbudljive sleepover podvale da se igrao na svoje prijatelje! Sleepover podvale su neizbježan dio svake noći stranke i ne postoji ograničenje na broj obest ideje koje se mogu igrati. Neka nas pogledajte neke smiješne sleepover podvale za dječake.
Sleepover Pranks za dječake, Dok svira bilo koji od sleepover podvale treba voditi brigu da ne povrijediti nikoga, ni fizički ni psihički. A svatko tko sudjeluje u podvale, svibanj biti žrtva ili osoba koja je igranje obest, svatko bi trebao uzeti ga sa sportskom duhu. S obzirom na nastavku su neke od lako igrati i uzbudljive sleepover podvale za dječake. Pročitajte više na, podvale for sleepovers.
Glasna glazba, jer ovo sleepover podvala će zahtijevati CD player sa slušalicama. Pobrinite se svima spava, a potom učitati svoj CD player s pjesmom koja je vrlo glasno i teška. Držite volumen CD-player kao visok kao moguć. Sada izaberite žrtva možete ići za prijatelja koji ima vrlo zvuk sna, u usporedbi s drugima. Onda polako stavite slušalice na CD player u uši. To će sigurno nakaza out žrtve.
Crni Ashes, dogovoriti za kavu krigla koji je crne boje i svjetlo u težini. Nemojte koristiti visoke kvalitete šalicu za ovu podvala. Burn kreveljiti dno dok se ne pretvara crna. Uzmi još jedan unburned kreveljiti za sebe. Now, preda spalio bubalo žrtvi i nekako ga protrljati dno kreveljiti a zatim dodirnite lice. Morate to učiniti na vrlo lukav način tako da se žrtva ne primjećuje crne stvari na svoje prste. Dakle, morate biti brzo i učinkovito, već to radi. Žrtva će biti iznenađeni da vidite nered na licu učinio sam.
T Shirt-šega, a to sleepover podvala za dječake je pravi smiješan jedan. Ona će raditi najbolje ako bilo koji od vaših prijatelja ima nosi običan svijetle boje t-shirt. Jednom žrtve falls spava, uzmi stalni marker i napišite cijelom t-shirt, volim (svaki djevojka ime koje nije toliko poznat u školu ili fakultet, ili onaj kojeg je žrtva mrzi većinu). Donošenje različitih dizajna u obliku srca na majicu. Pripazite na to da nemojte probudite žrtve pišući na njegovu majicu. Tvoj prijatelj će poludjeti kad se ustaje u jutro obavijesti tekstove o t-shirt. Ako je Vaš prijateljica previše ljuta, provjerite imate dodatnih t-shirt nadoknaditi gubitak.
Pročitajte više na:; Ideje za Funny Kamp Pranks; Pranks igrati na prijatelje, Ideje za dobra Pranks povući na prijatelje, Marker podvala, u ovom sleepover podvala, žrtva može igrati podvala na još jednu žrtvu. Pazite sve svoje prijatelje spavaju. Sada uzmite neke tamne boje periva markeri. Use markeri osjećali da imaju savjete o njima, nalivpera može poremetiti žrtvin spavanja. Izaberite žrtvu i nacrtati brkove, bradu i smiješne crteže na njegovom licu. Potom probudi žrtva, dajte mu biljega i pitati ga izvući brkova i brade na neke druge žrtve. Prva žrtva je svjestan činjenice da je čak i on je izrađen s takvim smiješne crteže. U jutarnjim satima, mjesto ogledalo ispred žrtava i vidjeti zabavu. Također možete pročitane Sleepover Pranks for Girls '.
To su neke od lako igrati sleepover podvale za dječake. Možete doći do s inovativnim idejama vlastite i napraviti sleepover party za pamćenje noći.