Predlaganje tvoj dečko

Ok, prije svega, tu je i objašnjenje koje želim napraviti. Iako je najniži dio ove web stranice mi accredits, Parashar Joshi, kao pisac ovog članka pod nazivom 'predlažu tvoj dečko', dopustite mi reći da ovaj članak, u stvarnosti, je zajedno su autora mene i dosta drugih kolega pripadnici muškog zajednici. Međutim, njihova imena su tajna da zaštite svoj identitet (i spriječiti reakciju od svojih djevojaka!). Jedina stvar koja mogu otkriti o njima je to - neki od njih dogodilo da se svoje prijatelje, drugi su prijatelji prijatelja, nekoliko su prijatelji prijatelja prijatelja, a ostatak su samo jaki Pro-feministkinje (na pitanjima ljubav i romantiku).
Inače, svi mi bili zajedničkog mišljenja, da ne bi ozlijediti ako dobi-tradiciju (čitaj: odgovornosti) dečki imaju uzeti veliki korak prijedlogu, trebalo je obrnut, a da bi stvarno ga volim Ako djevojke, za promjenu, da korak daleko od tradicije, i korak do predložiti! Tako, na temelju tog svesrdno Uvriježeno je mišljenje, svaki od nas su glasovali o onome što smo mislili, bio je dobar način za djevojku predložiti njezin dečko. Dakle, na tom imajte na umu, ovdje su najviše glasali-načini predlaganja na svoj dečka (isključivo muških kompilacija).
Najboljih načina predlaganje dečko
Dame, evo nekoliko prijedloga s naše strane u pogledu načina da predloži svog dečka. Nadamo se da će vam se svidjeti, a mi bi ga LJUBAV, ako ide sve na putu i zapravo ih provoditi. Predstavljanje Top 3 'muškog podržalo' načina predlaganja na svoju dečko!
Skrivena Prijedlog; Moj bliski prijatelj došao s ovom prijedlogu idea, koji da budem iskren, je jednostavno savršen za par koji se događa da se u live-u odnos. On je predložio da od dečki, po prirodi, sportski su pojedinci koji su kao što su igre i pustolovine, možda djevojka mogla uključiti malo 'igra element' u njezin prijedlog! Primjerice, na dan prijedloga, prije momak dolazi kući s posla, mogli biste uključiti i cijelu kuću u potencijal riznica. Mogli biste se sakriju u većini neočekivanim dio kuće i mogla bi biljka tragove, tajne poruke, šifrirane bilješke, itd. u različitim mjestima, koji onda će zahtijevati da se riješiti, kako bi za tvoj tip biti u mogućnosti da vam trag. Što dublje otajstva, više uzbudljiv da će biti. Konačno, kada je rješava posljednji puzzle i uspijeva da otkrijete vaše skrovište, On će biti u za veliki iznenađenje! B'coz tamo ćete biti u kutu ... osmijeh na vaše lice, drži angažman prsten, tražeći od njega da li se vjenčati.
Hrana za misao; ovaj će raditi sasvim dobro ako vaš momak je veliki foodie. Dok je on daleko na radu, izraditi (ili kupiti) četiri od njegovih omiljenih deserti (po mogućnosti birati između cheesecake, tiramisu, mango mousse, jagoda Nabujak, karamel krema i pita od jabuka!). Sada koristi zaleđivanje olovke, pišu riječi "bit", 'vi', 'brak', 'mi' na vrhovima od četiri deserti (jednom riječju na svakoj, molim!). Stavite sve deserte u frižider i onda zaboraviti o njima. Kasnije te večeri, nakon što su dva od vas učinio sa svojim glavnim naravno, pitajte ga lijepo, ako on će biti dovoljno ljubazni da bi vam neki desert iz hladnjaka. Kako je otvoriti frižider vrata, možete polako prišuljati iza njega i šapat četiri čarobne riječi u uhu. Sada, ako ste pronašli tu ideju da se previše jednostavna, ne brinite. Postoji mnogo drugih načina na koje hrane, ili hrane stavke može postati dio romanse, zavođenja i brak prijedloge. (Zapamtite Kim Cattrall planova i njezin divlji u filmu 'Seks i grad'?). U svakom slučaju, ovdje je još jedan originalne ideje (Neću reći čiji je to!). Za podebljano i lijepe - o tome kako leži na kuhinjom countertop, u ništa, ali puni tijelo čokolada zamotati, uz riječi udati za mene, ako želite više! ledom na svoje tijelo ...Što kažete o tome?
Sing i pobijedi; Da budem iskren, mi stvarno vole kada djevojka koraka od nje uzor svih vrlina, sramežljiva, slatko, girl-next-vrata slike, i postaje hrabrom i odvažnom dovoljno da biljka noge u rizično područje, sve za Radi izražavanja svoje ljubavi da joj muškarac. Isto vrijedi i za prijedlog kao dobro. Ako znate da vaš momak je veliki ljubitelj glazbe ili da je on stvarno u glazbu, možete napraviti vaš zaista lijep glazbeni prijedlog. Stoga ga odvedite na večeru na najromantičniji restoran u gradu. Na pola puta u svoj obrok sebe izgovor da ide na žene sobi. Nakon nekoliko minuta su prošla, tvoj tip će se početi čuditi što se to da je uzimanje tako dugo. Oko tom trenutku dobiti na pozornici, zgrabite držite na Mike, te najavljuju da će se pjeva ljubavnu pjesmu za tvoj tip. (Naravno, to će zahtijevati od vas da su neki pjeva praksa, da ne spominjem prethodni dogovor s restoranom manager i bend). Pri kraju pjesme, u nekoliko romantičnih poetske linije (koje svakako treba biti u mogućnosti da se s, C'mon ste žena!) pitajte ga ako on će vas vjenčati.
Pa, dame, ti su naši top-favorited načina predlaganja svojim dečkom. Usput, predlaže na plaži se također dogoditi da bude još prijedloga ideju za žene 'koja ide dolje dobro s dečkima. A u slučaju da želite još nekoliko romantičnih prijedlog ideja, ovdje su neke romantične ideje i savjete za angažman prijedloge. Sve najbolje dame! Pustiti mene znati kako to ide!